SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS, Galatasaray Maçıyla Çıkışa Geçmek İstiyor

0
Güncellendi - 2020-02-11 14:15:12
BYMS, Galatasaray Maçıyla Çıkışa Geçmek İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 22.haftasında Galatasaray ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligin 21.haftasında sahasında alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren MKE Ankaragücü’ne 1-0’lık skorla mağlup olan sarı kırmızılılar, 22.haftada 16 Şubat Pazar günü 19.00’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda Galatasaray ile karşılaşacak.

 MKE Ankaragücü karşılaşması sonrası iki gün izin yapan BtcTurk Yeni Malatyaspor’da teknik heyet ve futbolcular, Pazartesi günü Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde toplanarak, Galatasaray maçının hazırlıklarına start verdi.

 Teknik direktör Kemal Özdeş nezaretinde toplanan sarı kırmızılılar, Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürdü.

 Takımda sakatlıkları bulunan Fofana, Gökhan Töre ve Hadebe takımdan ayrı düz koşu yaptı. Hadebe ve Gökhan Töre’nin Galatasaray maçında forma giyebilecekleri, Fofana’nın ise maça yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi.

Hadebe’nin kart cezası MKE Ankaragücü maçıyla birlikte tamamlanırken, MKE Ankaragücü maçında direkt kırmızı kart gören Mustafa Akbaş, Galatasaray maçında kadroda yer alamayacak.

 DEPLASMANDA GALATASARAY’A KARŞI GALİBİYETLERİ YOK

BtcTurk Yeni Malatyaspor, şuana kadar deplasmanda İstanbul temsilcisi Galatasaray’a karşı galibiyet alamadı.

Sarı kırmızılılar, deplasmanda Galatasaray ile 2’si Süper Lig, 1’i de Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 3 karşılaşma oynadı.

 Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan karşılaşma 0-0’lık eşitlikle sonuçlanırken, İstanbul’da oynanan 2 lig karşılaşması ise 3-0 ve 2-0’lık skorlarla Galatasaray’ın üstünlüğüyle sonuçlandı.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Alaaddin (4 yıl önce)
    İyı günler maşallah yorumcular çok güzel yorumlar yapmışlar sanki başka ilin seyircileri gibi doğrudur bunların hepsi yabancı taraftar demek ki kendi şehirleri olsaydı bu kadar karamsarlık yapmazlardı kazanmasan bile moral için kazanacağız demek lazım ama nereden şimdi den kümeye düşürdüler Allah herkesten razı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeynel (4 yıl önce)
    Bence bu macta Basta bifouma olmak üzere herkes kendini ön plana cikaracak gibi me geliyor cünkü her futbolcumuz vitrin de artik istanbul takimlari izliyor kendileri icin oynasalarda ne yazar gene bu kadro 3-5 yer Bu hafta toto oynuycam Gala 4- btc yeni gevrek 1
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan 44 (4 yıl önce)
    Yonetim ve oyuncular gercekten yeneceklerine inaniyormu guldurmeyin inacin omadigi yerde umut olmaz yazik oldu malatyaspor a gidisat kumeye gibi insallah takmiimiz bizi yanıltir
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Evet çıkış kapısına doğru ilerliyoruz.bence hiç istanbula gitmeyelim 3-0 hükmen mağlubiyete razı olalım.gidersek daha çok fark yiyeceğimiz kesin gibi.Ama olsun umut bulutun tecrübelerinden faydalanıyoruz ya gerisi önemli değil.!
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan44 (4 yıl önce)
    Kesin yeneriz gs
    0
    0
    Yanıtla
  • AKAB (4 yıl önce)
    Katiliyorum ,çıkışa gececek..hemde arka çikişa
    0
    0
    Yanıtla
  • Metoo (4 yıl önce)
    Ins galip geliriz ama hic umudum yok fark yiyip daha da demoralize olmayalim bari..yenersek mucize olur..bizim takim depremi ilk yari bitmeden yasadi yonetim sayesinde..artcilari da hala devam ediyor takimda
    0
    0
    Yanıtla
  • Şafak Tamer mor (4 yıl önce)
    Bu ayakları unutun artık o,eski Malatya yok artık.
    0
    0
    Yanıtla