SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS, Gençlerbirliği İle 4. Randevuda

0
Güncellendi - 2019-11-29 02:17:31
BYMS, Gençlerbirliği İle 4. Randevuda
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, 13.haftanın açılış maçında bu akşam Ankara’da Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. 6 haftadır yenilgi yüzü görmeyen sarı kırmızılı takım, Ankara deplasmanından galibiyetle dönerek hem yükselişini hem de yenilmemezlik serisini sürdürmek istiyor.

Ligde 12 haftalık bölümde 5 kez galip gelen sarı kırmızılı takım, 4 karşılaşmada berabere kalırken, 3 karşılaşmayı ise kaybetti. Süper Ligin 12.haftasında sahasında Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalan BtcTurk Yeni Malatyaspor, puanını 19’a yükseltti, yenilmezlik serisini de 6 maça çıkardı. 

Süper Lig’de son mağlubiyetini ligin 6.haftasında 29 Eylül’de deplasmanda Antalyaspor’a karşı 3-0’lık skorla alan BtcTurk Yeni Malatyaspor, sonraki 6 haftalık bölümde mağlubiyet yüzü görmedi. Ligde geride kalan 6 haftada 3 galibiyet, 3 de beraberlik alan sarı kırmızılı takım, 12 puan toplarken, yenilmezlik serisini 6 maça çıkarmış oldu.

Kadrosunda sakat ya da cezalı oyuncu bulunmayan sarı kırmızılı takım, ligin 13.haftasında 29 Kasım Cuma akşamı (bu akşam) 20.30’da Ankara’da Eryaman Stadyumu’nda Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. 

Karşılaşmada Adana Bölgesi Üst Klasman Hakemi Zorbay Küçük düdük çalacak. Küçük’ün yardımcılıklarını Manisa Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi İbrahim Çağlar Uyarcan ile Bursa Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Hakan Yemişken yapacak. Mücadelede, Sivas Bölgesi Klasman Hakemi Adem Sarıtaş ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Öte yandan karşılaşmada VAR hakemliğini Antalya Bölgesi Üst Klasman Hakemi Burak Şeker, AVAR hakemliğini ise Antalya Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Murat Erdoğan yapacak.

DÖRDÜNCÜ KEZ KARŞI KARŞIYA GELECEKLER

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Gençlerbirliği, tarihlerinde dördüncü kez karşı karşıya gelecekler. Bundan önce oynanan 3 karşılaşmada BtcTurk Yeni Malatyaspor’un üstünlüğü bulunuyor.

İki ekip ilk olarak 2011 yılında Ziraat Türkiye Kupası’nda karşı karşıya geldi. Ankara’da oynanan karşılaşma 2-0 Gençlerbirliği’nin üstünlüğüyle sonuçlandı. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Gençlerbirliği geçtiğimiz sezon Süper Lig’de karşılaştı. Sezonun ilk yarısında Ankara’da oynanan karşılaşmayı BtcTurk Yeni Malatyaspor 1-0 kazandı. Sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma ise 4-1 BtcTurk Yeni Malatyaspor’un üstünlüğüyle sonuçlandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (4 yıl önce)
    Nasıl oluyorsa başka hakem yok gibi maçın dördüncü hakemi sivas bölgesi hakemi,Adem Sarıtaş önümüzdeki hafta Sivas la maçın var ..........................inşallah benim aklıma gelen sizin aklınıza gelmiyordur...........................başarılar.
    0
    0
    Yanıtla