SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS Güç Topluyor

0
Güncellendi - 2020-05-21 01:41:00
BYMS Güç Topluyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor’da futbolcular, güç ve dayanıklılık çalışmasıyla hazırlıklarını sürdürdü. 

Ligde kalan 8 maçı oynamak için Malatya’da toplanan sarı siyahlılar, Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde, teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde hazırlıklarını sürdürüyor. 

Koronvirüs önlemleri kapsamında lige verilen arada oyuncuların fizik olarak düşmeleri nedeniyle yoğun bir antrenman programı uygulayan teknik heyet, ligin yeniden başlayacağı tarihe kadar takımı hazır hale getirmek için yoğun bir mesai harcıyor.

11 Mayıs itibariyle Malatya’da toplanan ve kovid-19 testlerinin ardından antrenmanlarına start veren sarı siyahlılar, koşunun yanı sıra güç ve dayanıklılık çalışmaları yapıyor. 

Antrenmanın ikinci bölümünde ise futbolcular top çalışması yaparak, hazırlıklarını sürdürdü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • malatyasporlu (4 yıl önce)
    kaş ile göz arasında bifomayı da satmayı düşünüyorlarmış. beceriksizlikleri yüzünden kayseri maçında oynatamadık 10-0 alacağımız maçı kaybettik. şimdi diyecekler bir kişi mi maç alacak evet her şeyi yaptık sadece gol eksikti onu da o yapabilirdi. şunu hala anlayamadım ts maçında trabzon yorgun gelmişti son dakikalarda çok pozisyona gireceğimiz belli iken karaman neden bifomayı oyundan alıp erkan kaşı aldı aklım almıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • New malatya (4 yıl önce)
    Sayın baskan bı defa olsun çık futbolcuların parasını ödedik ligde kalacağız diye güven veren bı açıklama yapma bizde oturup rahat rahat liglerin başlamasını bekleyin. Şu kadro iki kişi hariç 6 ay önce partizanı yenip Kayseri'ye yeniliyorsa bu normal bir durum değil taraftarı bilgilendirmeniz lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Dostum bifouma bugün antrenmana çıktı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (4 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Cok sukur çıkmış bir hafta sonra
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (4 yıl önce)
    Bifouma yi once kampa getirsin yedek kaleci yok futbolcular fifa ya sikayet ediyor ama amatör yönetimden ses seda yokk
    0
    0
    Yanıtla