SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS Koordinasyon ve Pas Çalışması Yaptı

0
Güncellendi - 2020-07-24 00:57:03
BYMS Koordinasyon ve Pas Çalışması Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 34.haftasında 25 Temmuz Cumartesi günü 21.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda Gaziantep Futbol Kulübü’nü konuk edecek olan BtcTurk Yeni Malatyapor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

BtcTurk Yeni Malatyaspor, 2019-2020 sezonunu son maçını sahasında Gaziantep Futbol Kulübü ile oynayacak. Sarı siyahlılar, 25 Temmuz Cumartesi günü Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak ve saat 21.00’da başlayacak olan karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor.

Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde, teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde hazırlıklarını sürdüren Yeni Malatyaspor’da ağızları bıçak açmazken, futbolcuların bir hayli moralsiz oldukları gözlendi. 

Süper Lig’de son haftaya girilirken küme düşme hattının içerisinde yer alan BtcTurk Yeni Malatyaspor, kümede kalma hesapları yapıyor.  Son hafta sahasında Gaziantep Futbol Kulübü’nü konuk edecek olan sarı siyahlılar, galip gelse bile bu tek başına yeterli olmayacak. 

Sarı siyahlı takım, aldığı istikrarsız sonuçlar sonrası tehlike bölgesine gerilerken, Çaykur Rizespor mağlubiyeti sonrası işini iyice zora soktu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Bülent (4 yıl önce)
    Kendilerini yormasınlar yazık tatile gidecekler adil gevreği Hikmet karamanıda götürsünler çok çalıştılar çok iş yaptılar Malatya’yı rezil etmek her yiğidin harcı değildir
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Bu oyuncuların bir çoğunun sahaya çıkmasını bizlere hakaret sayıyorum biz düşmedik başkan ve oyuncular düşürdüler keşke altyapı ile sahaya çıksak Türkiye'ye örnek olurduk bilinçli bir şekilde bizi küme dusurenlere bu formayı giydirmedik diyebilseydik bunu bile yapamadık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selami y. (4 yıl önce)
    Maç sonuçları önemsiz. Salı günü toplantı var. Küme düşme görüşülecek. Hafta içinde reise sunulacak ihtimaldirki kabul görür. Hayırlısı ne ise o olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ziya (4 yıl önce)
    Yorumları,yapılan hesaplamaları okuyunca gerçekten çok üzülüyorum.Malatya şimdiye kadar süper ligin en iyi fikstürünü değerlendirmedi. Oynadığı tüm maçlar ya ligin zayıf takımları yada eksik kadrolu takımların hiçbirini değerlendirmedi.Şimdi hergeçen hafta güçlenen ligin en güçlü takımlarından antebi son maçında yenecek öylemi?hadi yendi diyelim.Denizli sahasında küme düşmüş ankaragücüne yenilmek zorunda.Bunlar mümkün mü?Tabiiki hayır.Yarım kadro ile gelen beşiktaşla bile berabera kalsaydık Ligde kalma şansımız olurdu. Çok iyi yönetilen klüp güle güle
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur (4 yıl önce)
    şansımız yok denecek kadar az
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Denizli 1 puan alırsa şansımız kalıyor mu?
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (4 yıl önce)
    maaşallah çok azimli gözüküyolar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    keskem güzel şeyler yaza bilseydik ama bu iş bitti kendimizi kandirmayalim bu saatten sonra denizli mümkünü yok bırakmaz seni seviyorum malatyam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Takım düşmüştür kongreye gidilir delegelerin çoğu başkanın hısım akraba arkadaşı yönetim hesapları ibra edilir başkan ver elini İstanbul'a gider bir dahada görmeyiz futbolcular alacak için TFF başvururlar kulübe transfer yasağı gelirlere temlik konur hikmet hoca ligin başlamasını ve kötü durumda olan kulüpleri bekler maçlara seyirci bile gitmez kısacası bizi çok kötü günler bekliyor bir daha burdan cikarmiyiz bilmiyorum çünkü mersin Diyarbakır Karabük Manisa Kocaeli Sakarya Eskişehir ordu gibi bir çok şehir bu durumdan çıkarmadılar bizim için acı olanı biz bu filmi ikinci defa seyrediyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Takımı küme düşürdüler ve halen çalılıyorlar bjk a rize ye yenil yat takımı düşür neyin idmanı bu
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlu (4 yıl önce)
    ruhsuz adamları lütfen bu maça çıkartmayın sizi alkışlayarak kümeye gönderelim. elin adamı yabancısı gol atıyor gözyaşlarına boğuluyor benim ruhsuz evladım gol kaçıyor sırıtıyor gol yiyiyor sırıtıyor. maç bitmiş kümeye düşüyor Beşiktaşı tebrik etmek için sıraya giriyor.orada bulunan arkadaşlar niye bizimle dalga geçiyorsunuz. bunlara ses çıkarmıyorsunuz yazık yazık çok yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Treni.kacirdiniz.bekleyin.21-22-yilda.1nciligte Oynarsiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Aykut (4 yıl önce)
    Haydi malatya yen antepi denizli yenilecek siz ligde kalacaksiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ekonomist44 (4 yıl önce)Aykut isimli kullanıcı yorumuna
    Sadece o mu yetiyor sanıyorsun? Rize de berabere kalması en aZ gerekiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayserinin de trabzonu yenememesi lazım beyler bu da önemli
    0
    0
    Yanıtla