SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS Puanlarının Yarısını Deplasmanda Aldı

0
Güncellendi - 2020-07-16 23:16:56
BYMS Puanlarının Yarısını Deplasmanda Aldı
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu sezon kendi sahasında oynadığı 16 maçtan 16, deplasmanda oynadığı 16 maçtan yine 16 puan topladı. BYMS, iç sahadaki 16 maçın 48 puanından üçte birini alarak, iç saha sonuçlarına göre puan cetvelinde sonda ikinci sırayı alırken, dış saha sonuçlarına göre ise 13'üncü sırada yeraldı.

Süper Lig’de son iki haftaya girilirken hem şampiyonluk hem de kümede kalma yarışı kızışmaya başladı. Sezonun başında Türkiye’yi Avrupa Ligi’nde temsil eden sarı siyahlılar, 2019-2020 sezonuna da iyi başladı ancak özellikle ikinci yarıda aldığı sonuçlar sonrası ligde tehlike hattına kadar geriledi. 

Ligin 33.haftasında deplasmanda 19 Temmuz Pazar günü 21.00’da Çaykur Didi Stadı’nda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor, bu sezonki 17.deplasman maçına çıkacak. 

Ligde daha önce 16 deplasman maçına çıkan BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmaların 4’ünü kazandı. 4 karşılaşmada berabere kalan sarı siyahlılar, 8 karşılaşmayı ise kaybetti. Dış sahada 16 maçta 1 puan ortalaması ile oynayan ve 16 puan toplayan Doğu Anadolu temsilcisi, bu karşılaşmalarda 22 gol kaydederken, kalesinde ise 26 gol gördü.

B.Yeni Malatya'nın iç saha maçlarına göre puan sıralamasındaki yeri

B.Yeni Malatya'nın dış saha maçlarına göre puan cetvelindeki yeri

Ligde 32 haftanın sonunda genel puan sıralaması

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Malatya sevdalısı (4 yıl önce)
    Korkaklar yüreği ile mücadele etmeyenler zafere inanmayanlar zafer elde edemez adil başkan durumu görüyor bu ruhsuzlardan oluşan takımı neden kurdum diyede söyleniyor bunun içinde hiç konuşmuyor esasında hikmet hocada durumun farkında inşallah bir gün burda yaşadıklarını anlatırsa bizde profesyonel bir takımın nasıl amatörce yönetildiğini öğrenmiş oluruz .
    0
    0
    Yanıtla