SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS, Üç Büyükleri 4 Kez Yendi

A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, üçüncü sezonunu yaşadığı Süper Lig’de şuana kadar İstanbul temsilcileriyle oynadığı karşılaşmalarda 4 kez galip gelebildi.

2017-2018 sezonundan buyana Süper Lig’de mücadele eden BtcTurk Yeni Malatyaspor, İstanbul takımlarına karşı aldığı sonuçlarla dikkat çekiyor. Özellikle dört büyük diye adlandırılan ve üçü İstanbul takımlarından oluşan Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe’ye karşı iyi sonuçlar alan sarı siyahlılar, bu geleneği 29.haftada deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmada da sürdürmek istiyor.

BtcTurk Yeni Malatyaspor, 2017-2018 sezonundan buyana Süper Lig’de İstanbul takımlarıyla 28 kez karşı karşıya geldi. Sarı siyahlılar, 28 karşılaşmanın 4’ünde galip geldi. 18 karşılaşmada sahadan boynu bükük ayrılan Malatya temsilcisi, 6 karşılaşmada ise berabere kaldı.

Süper Lig’de şuana kadar Galatasaray’ı 2, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı ise 1’er kez mağlup eden BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu sezon şuana kadar İstanbul ekipleri karşısında istediği sonuçları alamadı.

Ligin 15.haftasında deplasmanda Beşiktaş’ı 2-0’lık skorla mağlup eden sarı siyahlılar, sezonun ilk yarısında sadece Medipol Başakşehir’e kaybetti. Doğu Anadolu temsilcisi, sezonun ilk yarısında Galatasaray, Kasımpaşa ve Fenerbahçe ile berabere kalmıştı. Sarı siyahlılar, sezonun ikinci yarısında ise İstanbul temsilcileri Başakşehir, Galatasaray ve Kasımpaşa’ya kaybetti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

ARŞİV FOTO: B.Yeni Malatyaspor'un 15 Aralık'ta İstanbu'da Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ettiği maçtan

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Fatih Yavuz (4 yıl önce)
    fener maca yedek kadro ile cikacak. bence 3 puani alin donun. konya da kaybetti bi nefes alalim. 2 mac daha alirsak tamamdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (4 yıl önce)
    Sezonun ilk yarında başakşehiri 3-0 yendik ya ne kaybetmesi ?
    0
    0
    Yanıtla