SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS'nin Transfer 'Gel Gel'i!.

0
Güncellendi - 2020-01-31 02:00:38
BYMS'nin Transfer 'Gel Gel'i!.
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Guilherme'nin kampı terketmesi, sözleşmesini feshetmesi ve Trabzonspor kulübüyle sözleşme yapmaya yakın olmasının şokunu atlatamazken, sosyal medya hesabında bir transferi duyurmaya yönelik olarak konulan video ile öfkeli taraftarların dikkatleri dağıtılmaya çalışıyor.

BYMS'nin twitter hesabına, Perşembe gecesi 20.00 sıralarında "Geliyor gelmekte olan.." anonsuyla ve 39 saniyelik görselle yayınlanan mesajla taraftarda merak uyandırılıp 'tıklama' sayısı artırılırken, bu transferin Kasımpaşa'dan kiralanacak bir futbolcu olduğu öne sürülüyor.

KARİM HAFEZ İDDİASI

iha'nın İstanbul mahreçli haberine göre, transferin bitimine 1 gün kala Yeni Malatyaspor, Kasımpaşa'dan Karim Hafez'i sezon sonuna kadar kiraladı.

Ara transferin hareketli ekiplerinden Yeni Malatyaspor, Kasımpaşa forması giyen sol bek Karim Hafez'i sezon sonuna kadar satın alma opsiyonuyla kiraladı. Transferin bitimine 1 gün kala sol bek takviyesini yapan sarı-siyahlılar, bonservisi Mısır Ligi ekiplerinden Degla'da bulunan 23 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katarak transferi tamamladı.

malatyahaber.com- iha, İstanbul

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Metin (4 yıl önce)
    Bu transfer döneminde başkan Gevrek çok ilginç davranıyor, sanki etrafinda yakin olan menajerlere transferleri onlara teslim etmiş durumda. 2 sol bek var zaten, orta saha oyuncu lazımiken 3ūncū sol bek niye alınıyor, menajerleri memnun etmekten başka bir neden bulmuyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (4 yıl önce)
    Eldeki solbekler n olucu,mevki fazlalığı yerine,ihtiyaç duyulan mevkilere futbolcu lazım,Akuah a sahip olun o da giderse orta sahanın vay haline.....................
    0
    0
    Yanıtla