SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Rize'de BYMS de Yok, Mucize de!. 3-0

0
Güncellendi - 2020-07-21 00:28:02
Rize'de BYMS de Yok, Mucize de!. 3-0
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Çaykur Rizespor'la deplasmanda karşı karşıya geldi, 'ölümüne mücadele' etmesi gereken bu maçta varlık gösteremeyerek rakibine 3-0 yenildi.

BtcTurk Yeni Malatyaspor 32 puanda kalırken, Çaykur Rizespor puanını 35’e yükseltti ve kümede kaldı. BtcTurk Yeni Malatyaspor ise son haftaya girilirken, Konyaspor’un deplasmanda Trabzonspor’u 4-3 mağlup etmesinin ardından işini zora soktu. Konyaspor kümede kalmayı garantilerken, MKE Ankaragücü küme düşen ilk takım oldu. Yeni Malatyaspor, bu haftaki sonuçlarla 3 takımın düşeceği ligde 16. sırada yeralırken, ligde kalma umudunu son hafta oynanacak maçlardaki mucizelere bıraktı.  B.Yeni Malatyaspor'un ligde kalabilmesi için, son haftada kendi sahasında Gaziantep FK'yi yenmesi, ikili averajda üstün olduğu Denizlispor'un ise kendi sahasında ligden düşmesi kesinleşmiş olan Ankaragücü'ne yenilmesi gerekiyor.

Aralık ayında yan çapraz bağları yırtılan Eren'in yanı sıra hafta içinde antrenmanda sakatlanan Acquah Yeni Malatyaspor kadrosunda yeralmadı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Hikmet Karaman maç öncesi, “Farklı bir maç, farklı bir duygular var. Keşke iki takım böyle bir durumda karşı kaşıya gelmeseydi. İnşallah sezon sonu bütün takımlar gülsün. Temmuz’un ortasındayız, ligler hiç oynanmadı. Malatya’da 38 derece sıcak var. Oyuncularımız bu tür müsabakalara alışık değil. Maçların sonunda farklı skorlar yaşayabiliyoruz. Pandemi öncesi sonrası hep bir takım stresin, zorlukların olduğu hazırlıklarla buralara geliyoruz. İyi bir maç olsun istiyorum. Malatya’ya avantajlı bir skor ile dönmek istiyoruz. Aynı şeyi rakibimizde düşünüyor” açıklamasını yaptı.

STAT: Çaykur Didi

HAKEMLER: Yaşar Kemal Uğurlu (Ankara Bölgesi-Üst Klasman Hakemi), Erdinç Sezertam (Ankara Bölgesi-Üst Klasman Yardımcı Hakemi), Serkan Çimen (Ankara Bölgesi-Üst Klasman Yardımcı Hakemi), 4.hakem Sarper Barış Saka (Antalya Bölgesi-Üst Klasman Hakemi, VAR hakemi Volkan Bayarslan (İstanbul Bölgesi-Üst Klasman Hakemi), AVAR hakemi Erkan Özdamar (Ankara Bölgesi-Üst Klasman Hakemi)

ÇAYKUR RİZESPOR: 23.Gökhan Akkan, 4.Montassar Omar Talbi, 5.Abdullah Durak, 10.Fernando Henriques Boldrin, 18.Braian Jose Samudio Segovia (Dk.86 70.Yan Medeiros Sasse), 20.Denys Garmash (Dk.67 66.Oğuz Kağan Güçtekin), 21.Milan Skoda, 44.Amedej Vetrih, 53.Dario Melnjak, 55.Mykola Moroziuk, 64.İvanildo Jorge Mendes Fernandes

YEDEKLER: 13.Tarık Çetin, 30.Zafer Görgen, 8.Atakan Akkaynak, 28.Burak Albayrak, 29.Tunay Torun, 35.Alberk Koç, 66.Oğuz Kağan Güçtekin, 70.Yan Medeiros Sasse, 77.Orhan Ovacıklı, 96.Andrii Boriachuk

TEKNİK SORUMLU: Mehmet Ali Karaca

BTCTURK YENİ MALATYASPOR: 30.Fabien Ceddy Farnolle, 6.Robin Yalçın (Dk.46 20.Mitchell Donald), 7.Gökhan Töre, 8.Murat Yıldırım (Dk.83 3.Erkan Kaş), 9.Umut Bulut (Dk.83 55.Youssuf Ndayishimiye), 16.Teenage Lingani Hadebe, 21.Moryke Fofana (Dk.46 14.Ahmed Ildız), 29.İssam Chebake, 44.Arturo Rafeal Mina Meza, 45.Karim Hafes Ramadan Seifeldin, 54.Remi Walter

YEDEKLER: 22.Abdulsamed Damlu, 36.Murat Akşit, 3.Erkan Kaş, 14.Ahmed Ildız, 15.Mustafa Akbaş, 20.Mitchell Donald, 24.Vidar Örn Kjartansson, 53.Yiğithan Güveli, 55.Youssuf Ndayishimiye, 91.Sakıb Aytaç

TEKNİK SORUMLU: Hikmet Karaman

GOLLER: Dk.29 ve Dk.31 (penaltı) Milan Skoda, Dk.31 Fernando Henriques Boldrin (Ç.Rizespor),

SARI KARTLAR: Amedej Vetrih, Braian Jose Samudio Segovia, Denys Garmash (Ç.Rizespor), Robin Yalçın (Yeni Malatya)

Dakika 1: Yeni Malatyaspor etkili geldi. Çaykur Rizespor defansının hatası sonrası araya giren Robin Yalçın, topu kaptı ve şutunu çekti ancak kaleci Gökhan ayaklarıyla müdahale ederek, gole izin vermedi.

Dakika 4: Yeni Malatyaspor Gökhan Töre ile hızlı atağa kalktı. Gökhan, sağdan cezaalanına hareketlenen Fofana’ya pasını aktardı. Fofana, son çizgiye kadar indi ve sert vurdu kaleci Gökhan son anda topu kornere çeldi.

Dakika 6: Yeni Malatyaspor sağdan serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Gökhan Töre cezaalanına ortaladı defans kafayı vurdu dönen top ceza yayı üzerindeki Murat Yıldırım’ın önünde kaldı. Murat Yıldırım topa istediği gibi vuramadı, aut.

Dakika 10: Yeni Malatyaspor’da sağdan kazanılan korner atışını Gökhan Töre kullandı. Gökhan’ın ortasında cezaalanında yaşanan karambolde önce Mina ardından Fofana vuramadı. Seken top Remi Walter’in önünde kaldı. Remi’nin şutunda kaleci Gökhan köşeye iyi uzandı ve gole izin vermedi.

Dakika 11: Yeni Malatyaspor hızlı atağa kaldı. 4 oyuncuyla hücuma kalkan sarı siyahlı takımda Hadebe pas tercihini yanlış kullanınca tehlike büyümeden sonlandı.

Dakika 23: İssam Chebake’nin sağdan pasında Gökhan Töre topla buluştu. Cezasahasına giren Gökhan Töre topu rakibinden kurtardı ve sert vurdu ancak top kaleci Gökhan Akkan’ın kucağında kaldı.

Dakika 25: Remi Walter ile Moryke Fofana iyi paslaşmalarla Çayur Rizespor cezaalanına girdi. Remi, cezasahası sol çaprazdan pasını Fofana’ya gönderdi. Fofana cezasahası içine girdi sol çaprazdan sert vurdu top yandan auta çıktı.

Dakika 27: Samudio’nun soldan ortasında cezasahası yayı üzerinde topla buluşan Boldrin geriden gelen Abdullah’ı gördü. Abdullah bekletmeden şutunu çekti ancak çerçeveyi bulamadı.

Dakika 29: Çaykur Rizespor golü buldu. Samudio orta alanda buluştuğu topu sağa taşıdı ve pasını geriden gelen Mykola Moroziuk, bekletmeden cezasahasına ortaladı. Milan Skoda, cezasahası içerisinde rahat pozisyonda kafayla topu ağlara gönderdi: 1-0.

Dakika 31: Çaykur Rizespor ikinci golü buldu. İlk golden sonra hızlı atağa kalkan Karadeniz ekibi Samudio soldan topu iyi taşıdı ve cezasahasına giren Boldrin’e pasını verdi. Boldrin, cezasahası sol çaprazdan topu ağlara gönderdi: 2-0.

Dakika 34: İssam Chebake’nin Dario Melnjak’a cezasahasında yaptığı harekjet sonrası hakem Yaşar Kemal Uğurlu penaltı noktasını gösterdi.

Dakika 35: Çaykur Rizespor’da penaltı atışını Milan Skoda kullandı. Milan Skoda kaleciyi ters köşeye yatırdı ve topu ağlara gönderdi: 3-0.

Dakika 37: Yeni Malatyaspor’da sakatlanan İssam Chebake oyuna devam edemedi. İssam’ın yerine Vidar oyuna dahil oldu.

Dakika 43: Çaykur Rizespor bir kez daha gole çok yaklaştı. Skoda’nın pasında cezasahasının solunda topla buluşan Denys Garmash sert vurdu kaleci Fabien Farnolle gole izin vermedi. Dönen topa Denys Garmash bir kez daha vurdu top direkten döndü. Garmash, dönen topa bu kez kafayla vurdu top auta çıktı.

Mücadelede ilk yarının sonuna 3 dakika ilave edildi.

Dakika 45+3: Çaykur Rizespor 4.gole çok yaklaştı. Samudio’nun kafayla pasında topla buluşan Skoda, kaleci Farnolle ile karşı karşıya kaldı. Skoda’nın vuruşunda Farnolle gole izin vermedi.

İlk yarı, 3-0 Çaykur Rizespor’un üstünlüğüyle sonuçlandı.

Dakika 46: Umut Bulut’un pasında Vidar hareketlendi ve cezasahası içerisinde topa dokunmak istedi ancak hakem bu pozisyonda ofsayt olduğuna hükmetti.

Dakika 51: Dario Melnjak’ın soldan ortasında Hadebe araya girdi ve topu kornere gönderdi. Mykola Moroziuk korner atışını kullandı ancak sonuç çıkmadı.

Dakika 54: Denys Garmash uzaktan şansını denedi top kaleci Fabien Farnolle’da kaldı.

Dakika 55: Çaykur Rizespor gole çok yaklaştı. Skoda’nın kafayla pasında topla buluşan Samudio iyi hareketlendi. Cezasahası içerisine giren Samudio, sağ çaprazdan sert vuru ancak top yan ağlarda kaldı.

Dakika 57: Gökhan’ın soldan ortasında Mitchell Donald topu indirdi geriden gelen Ahmed Ildız sert vurdu ancak top defanstan döndü.

Dakika 60: Vidar ceza sahası dışından sert vurdu İvanildo Jorge Mendes Fernandes’ten seken top kornere çıktı. Korner atışında Rizespor cezasahası içerisinde yaşanan karambolde geriden kalen Karim Hafes sert vurdu ancak çerçeveyi bulamadı.

Dakika 62: Yeni Malatyaspor gole çok yaklaştı. Gökhan’ın soldan ortasında Donald cezasahası içerisinde topa dokunmak istedi ancak Rizespor savunması topu kornere gönderdi.

Dakika 63: Gökhan Töre’nin soldan ortasında Mina, Rizespor cezasahası içerisinde yerde kaldı. Hakem Yaşar Kemal Uğurlu bu pozisyonda VAR’a gitti. VAR incelemesi sonrası oyun devam etti.

Dakika 75: Murat Yıldırım ceza yayı üzerinden kaleyi denedi ancak top savunmadan döndü.

Dakika 76: İvanildo Jorge’nin uzun pasında Dario Melnjak topa hareketlendi. Kaleci Farnolle bu pozisyonda kalesini terk ederek topa müdahale etmek istedi ancak istediğini yapamadı. Bu pozisyonda yerde kalan Dario Melnjak faul bekledi ancak hakem devam kararı verdi.

Dakika 78: Samuido’nun pasında sağda topla buluşan Boldrin ceza sahasına girdi ve sol çaprazdan sert vurdu, kaleci Farnolle direk dibine iyi uzandı ve gole izin vermedi.

Dakika 82: Yeni Malatyaspor kaleyi karşıdan gören bir noktadan serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Mitchell Donald set vurdu, barajdan seken top kornere çıktı. Korneri Gökhan Töre kullandı, Umut Bulut dokundu ama sonuç çıkmadı.

Dakika 88: Yeni Malatyaspor’da soldan kazanılan serbest vuruşu Gökhan kullandı, Youssuf iyi yükseldi ancak kafayı vuramadı.

Mücadelenin sonuna oynanmamış süre olarak 5 dakika ilave edildi.

Karşılaşma 3-0 Çaykur Rizespor’un üstünlüğüyle tamamlandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: AA- iha (Rize)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

111 yorum yapılmış

  • pasa44 (3 yıl önce)
    Hatay mehmet altıparmak ile anlaşmamış. Malatya hemen elini tutup bu hocayı kaçırmasın. her sene bir takımı süper lige çıkarıyor. tff 1. ligin en iyi hocası.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    Takımı Mahfetti Adik gevrek ve yönetimi bakkal hesabı tuttu adam sanki babasının malı bu takım koskoca Malatya şehrinin takımını bu adama bıraktılar 1sen kume dusmeye oynuyorsun, bifumayı Çine satıyor sun arkadas boyle bır akılalmaz oyunlar oynandı bu paralar nereye gitti bunları hepsinin hesabı vercek boyle parayı alıp kaybolmak yapamaz Malatya da bu ve yanındaki ler gezemez bunların hepsi guzel tertemiz Malatya lı insanların günahlarını aldılar hepsinin hesabını verecekler mahkemede, ahırettede acguahı rize macında oynatmadı ne oldu bu adam Sivas macında golu attı adam (adem buyuk, jahovic, guilherme vb bunlar ve boutoıb de Arap ilkesine verildi o paralar ne oldu bu kendini bilmez adamdan hesap sorulmalı yuce Malatya halkı hesap sorsun ve PTT lige dusduk artık ınsallah guzel bir yonetımle tekrar gelcez ebediyen kalıcı olcaz ınsallah super ligde Malatya lı kardes lerime abılerıme amcalarıma selamlar olsun Allaha emanet olun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mümtaz44 (3 yıl önce)
    Arakadaş çok güzel tespit yapmış yüzde 70 oy alınca Neden yatırım yapsınlar neden ilgilensinlerki En çok yatırım oy alamadıgı yerlere yapılıyor Çantada keklik malatya uyumaya devamm
    0
    0
    Yanıtla
  • acilll (3 yıl önce)
    şuan yapılacak tek şey yönetime el koymak,yarın çok geç olacak kulübün kasasını boşaltacaklar yangından mal kaçıracaklar biran önce yönetime el koyup kim ne yapmış kim neler uçurmuş kaçırmış hangi harcamalar nasıl kulübe fatura edilmiş bunların hesabının sorulma vaktidir yarın çok geç olacak hiç olmasa bu kadarını becerebilen birileri olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Hikmet karaman Malatyalılarla dalga geçiyor. Yok neymiş matematiksel olarak şansımız devam ediyormuş. Malatyaspor küme düştü. Efsane başkan Gürkan ve Gevrek takıma sahip çıkmadı . Yöneticilerden 1 tanesini tanıyan varmı. ADİL İSTİFA..............
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (3 yıl önce)
    Yazık bu güzelim şehre, ne yaptılar güzelim takıma ilk yarıyı ikinci bitireceksin ikinci yarı küme düşeceksin... Her anlamda geriye dönüş var şehirde.. Siyasiler, kulüp başkanları, şehrin ileri gelenleri bir şapkayı önlerine koyup düşünmeliler. Bürokrasi de sıfırlar, ekonomide sıfır, sporda sıfır... Bir Rizelilere bak, bir Kayserililere bir de bizimkilere..Doğunun lideri olan bir şehir burası ama ne halde....
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    1980 li yıllar maçlara bazen yavan ekmekle gittik maç bileti için Su sattık ama hiç bir zaman beleş bilet peşinde hatta alınan o beleş biletleri satma peşinde olmadık ne dediğim anlaşılmıştır işte onun için buralardayiz taraftar beleş bilet peşinde koşarsa sonuç bu olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdurrahman (3 yıl önce)
    Bir başkan kendi takimina düşman olduysa is bitmiştir zaten belediye başkanın el atması filan boş işler belliydi olan oldu takım insanların ego tatminlerine kurban gitti
    0
    0
    Yanıtla
  • suat (3 yıl önce)
    yav bırakın bu varsayımları arkadaşlar... şu şunu yenerse...şu berabere kalırsa... bizde yenersek....eskiden derlerdiki, ninemin şeyi olsaydı, dedem olurdu...atı alan üsküdarı geçti.. bizim için tek kurtuluş yolu var... o da küme düşmenin kaldırılması...büyük bir ihtimal bu da olacak...burada bana hayal kuruyorsun diyenler, haftaya bana hak verecekler...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (3 yıl önce)suat isimli kullanıcı yorumuna
    Kardeş sen ne içtin bize söyle bizde o kafayı bulalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Mükemmel yorum aynı fikirdeyim
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    chabeke aynı penaltıyı UEFA maçında da yapmıştı.Fenerbahçe maçında olduğu gibi jeneriklik kafa golleri yedik.takımın hepsi hababam sınıfı gibiydi.Bu halimizle ptt 1,ligde bile tutunamayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Malatya'nın takımı hiç bir zaman olamadı bir aile sirketiydi düştü gitti üyelerini inceleyin yönetim kuruluna bakın ne demek istediğimi anlarsınız bu kulübe divandan onay almadan ne üye olabilirsiniz nede başkan adayı olabilirsiniz işte aile şirketinin ve divanın seçtiği baskanda ancak bu kadar olur arkadaşlar malatyalilarin olmayan bir kulüp düşmüş veya düşmemiş bize ne gerekirse de ağalar kapatırlar .onun için malatyalilarin olan yeni bir kulüp kurulmalıdır hangi ligde oluşumuz hiç önemli değildir .
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok doğru. Amatörde de olsa şeffaf, gizlisi saklısı olmayan, gerekli şartları taşıyan herkesin üye olabileceği, hesap sorulabilir ve herşeyden önemlisi siyasetten tamamen arındırılmış bir takım (ve taraftar grubu) lazım bize.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Yürekli (3 yıl önce)
    Malatyaspor, "Bu takımı biz çıkardık ancak biz düşürürüz" zihniyetinin yeniden kurbanı olmuştur. Yazık oldu!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mümtaz44 (3 yıl önce)
    Adam zaten takımı gözden çıkarmıştı İçini boşalttı çoktan siyasilerde el attıgı gün takım bitti Adilde baktı bazı yamyamlarda takımın peşinde Hemen satıp borçlarını ödedi olan malatyaya oldu Emegi geçen herkesi allaha havale ediyorum Malatya düşmanı bunlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (3 yıl önce)
    Her seçimde kalıplaşmış bir şekilde %70 oy verirseniz sizi kurtarılmış olarak görürler ve kıllarını kıpırdatmazlar. Yıllarca diyarbakırda yaşadım bu hükümet batıda hiçbir şehre yapmadığı yatırımı Diyarbakıra yaptı. Neden? Oy için. Karşılığında ne aldı. Hiç. Oy vermeyeceksin bunlara küme düşme üzüntüsü yaşamayacaksın
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (3 yıl önce)Mülayim isimli kullanıcı yorumuna
    Çok doğru bu hükümet kendisine oy vermeyen illere daha fazla yatırım yaptı ornekmi Eskişehir diyarbakir Antalya .
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (3 yıl önce)
    Yorum yaparken dahi adil efendiyi kollayanlar takımı siz düşürdünüz.Adili yermeyen beleşçi taraftarlar siz düşürdünüz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Roberto Carlos (3 yıl önce)
    Degerli Malatyali kardeslerim, hepimize gecmis olsun. Ancak bunda herkesin payi var. Erol Bulut u iki tane cakala yedirdigimiz gun kume dusmustuk aslinda...
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    Düşmemizin çok sebepleri var bazılarını sıralayayım: bazıları fenere ve ali koç’a yaranmak için depremden sonra yaptığı maç açıklamasıyla federasyon ve trabzon’la ters düştü. federasyon ve trabzon o saatten sonra bize oynamaya başladı hatta trabzon gillerme’yi bu açıklamadan sonra ihtiyacı olmamasına rağmen inadına aldı. bu bir. ikincisi yine bazıları elindeki iyi hoca ve futbolcuları para için satıp yerlerine beleş diye çöpleri aldı, üçüncüsü geçen sene küme düşen erzurum’u burada ve orada yendik. Bursa’ya son maçta burada yenildik, o zaman dedim ki inşAllah seneye bu ahla biz düşmeyiz. erzurum’u yeniyorsan bursa’yı da yeneceksin. erzurum’un ahını aldık ve düştük.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yousef (3 yıl önce)
    Takımı Ahmet Cakir düşürmüştür. Onca olumsuzluğa onca çağrıya rağmen Adil i görevden almamis, takımın düşmesine sebep olmuştur. Bir fatura kesilecekse ona kesilmeli, hesap sokulacaksa ona sorulmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (3 yıl önce)
    Şuna adım gibi eminim ki, küme düşmeyi garantileyen Ankaragücünde gidip deplasman da Denizli’yi yenecek “ onur “ var. Bizimkilerde kendi evinde Gaziantepi yenecek “ onur” malesef yok. Herşey bu kadar basit. Kala kala reisi cumhur ‘un bu yıl düşmeyi kaldırmasına kaldık.
    0
    0
    Yanıtla
  • O da yetmiyor. Rize FB den puan alacak. Üçlü averaja girmeyecek. Ankaragücü yenecek biz yeneceğiz ki genel averajla Denizli düşsün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nevzat temiz (3 yıl önce)
    Tesislere giderek her hafta boy boy poz vererek adile sahip cıkan siyasiler sizide unutmayacağız. Bu takım üstünden çok günahınız var çok...
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    Dikkat ederseniz tüm yorumlarda yok adil, yok hikmet, yok şu topçu, yok bu topçu... Arkadaşlar bu takımı federasyon VAR ile düşürüyor. Kaybedilen her puanın sorumlusu VAR Hakemleridir. Bizim takım Antep'i yener de küme düşerse, bu iş de sadece bir puanla olursa işte ben burada hakkımızı yiyerek bizim takımı bir puanla düşüren federasyondur derim. Federasyonu ise böyle cesaretli yapan da bizim takıma sahip çıkmayan siyasetçilerimizdir. Her hakkımız yendiğinde sesini çıkarmayan siyasetçilerimiz ve başkan Adil Gevrek. Suçun çoğu Adil başkanda, devre arası yapılmayan transferler ve gönderilen başarılı topçular. Boutaip, guilherme, sadık, Azubuke, Alexic, Adem, Sergen... VeSSelam
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok güzel yorum. Aynen katılıyorum. Geçen hafta Rıdvan Dilmen bizim 7-8 puanımızın heba edildiğini söyledi. Ve unutmayalım: EMRE BELEZOĞLU FUTBOL SAHTEKARININ TEKİDİR. TAKIM DÜŞECEK AMA EMRE MALATYALILARIN NEFRET ETTİĞİ BİRİ OLARAK KALACAK.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (3 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    Haklısın kardeş çok iyi bi futbol çok iyi bi kadro çok iyi planlamaya rağmen düştük sanıyorsunda herşey tam tersi rezil futbol altlig futbolcuları planlama yanlışları kaçınılmaz son sorumlu Adil Gevrek ve ali ravcı dır artı şovmen Malatya halkıyla dalga geçen Hikmet Karamandır...
    0
    0
    Yanıtla
  • Peki kardeşim bu kadar oyun oynandı da spor bakanı geldiğinde niye Malatya’ya sahip çıkan olmadı?
    0
    0
    Yanıtla
  • İstanbuldan Malatya ya (3 yıl önce)
    Adil gevrek sizce kendi aklıyla mı yaptı bunları hiç sanmıyorum.. İçeriden halen belediyede ki birtakım insanlara biat eden kişiler (yetkililer) ve bunların aklıyla hareket eden bir başkan konumunda. Ne olursa olsun bir kulübü tek bir kişi yönetemez bir tane yönetici ismi bile bilmiyoruz bırak görmeyi. O kişi başkan bile olsa kardeşim hiçmi Birtane yönetici olmaz kulüpte sorumluluk alabilecek Valla kusura bakmayın da sadece kendi cebini tam prim çift maaş alarak dolduranlar bu kulübü ikinci yarının başında çoktannnn düşürmüştür. Transferde hata yönetimde hata hoca da hata kulüp içinde yenilen haklar alınan gariban bedduaları birileri cebini doldururken birileri de nefsine yenik düşüp beddua eder çok ama çok normal. Yazık çok yazık... Sözün kısası alma mazlumun ahını
    0
    0
    Yanıtla
  • Atakan (3 yıl önce)
    Bu takımı göz göre göre düşüren Adil Gevrek de buna göz yuman siyasilerde (fendoğlu hariç) malatya hainidir. Gurbette yaşayan bir Malatyalı olarak içimiz yanıyor, aynı acıyı ikinci kez yaşıyoruz, birileri ceplerini dolduracak diye en büyük sevdamızı elimizden alan her kimse hepsinin Allah'a havale ediyorum..
    0
    0
    Yanıtla
  • Önder (3 yıl önce)
    Yok Ankaragücü Denizli’yi, Fener Rize’yi yenerse Lig’de kalırız hesabı boş, Matematiksel olarak düştük. Kendi kendini küme düşüren yönetim olarak tarihe geçtik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yms'li (3 yıl önce)
    Zaten sezonun ikinci yarisinda gelen hocalar ve oyuncular geldikleri takimi batirmislardi bizde gittik onlari aldik goz Gore,Gore bizim takimida batirdilar bunu sanki biz gonullu istedik. Konya ve denizli Kadar olamadik .
    0
    0
    Yanıtla
  • Köylü (3 yıl önce)
    Kurtarıcı diye 50 tane takımı küme düşürmüş hikmeti getiren adil allah seni bildiği gibi yapsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilirkişi (3 yıl önce)
    Ruhsuzlar sürüsünden takım mı olur yazıklar olsun hepinize.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif (3 yıl önce)
    İSSAM CHEBAKE ismini unutmayın lütfen!Yenen 3 golde de dolaylı veya direkt hatası var hele bir penaltı yaptı ki ancak kasıtla yapılır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (3 yıl önce)Arif isimli kullanıcı yorumuna
    Arif bey cehabeke resmen takımı haftalardan beri sabote ediyor buna rağmen sürekli 11 de oynuyor yaptı yapacağını utanmadan sakat numarası ile oyundan çıktı bu hikmet karaman ında küme düşmesidir bundan sonra emekli olması gerekir onun hocalık dönemi kapanmıştır.
    0
    0
    Yanıtla
  • mert (3 yıl önce)
    eğer rize yenilir kayseri yener malatya da yenerse yine ligde kalıyoruz habere yazmamıssınız eksik hesap olmus
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (3 yıl önce)mert isimli kullanıcı yorumuna
    Denizli yenilir kayseri yenemez Rize yenerse kalıyoruz ama çok zor bi ihtimal
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)Mülayim isimli kullanıcı yorumuna
    Bu Malatya'ya hayallerle yaşamayı biraktiramadim acaba sen antebi yenecekmisin bırakın cek caklarla avunup durmayı bu iş bitmistirrrrrr.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yazıklar olsun sizin gibi taraftara hiç olmayın daha iyi bu takımı küme düşürenler takımına zamanında sahip çıkmayan Goy goycu Malatyaspor taraftarıdır. Adil Gevrek futbulcu sattığında yerine Umut Bulut gibi içi geçmiş bir oyuncuları takıma monte ettiğinde ses çıkarmayan adeta takımın küme düşmesini bekleyen kimlerdi acaba bir kere bu taraftarda taraftar anlayışı yok size süper lig yakışmıyor sizin yeriniz 2'ci lig onun bir üstü size bol gelir şimdi debelenin bakalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Spartacus (3 yıl önce)Mülayim isimli kullanıcı yorumuna
    Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz bu saatten sonra denizli yenilirmi malatya düşmüş zaten
    0
    0
    Yanıtla
  • Ölü bizim Allah rahmet eylesin diyecek söz malesef kalmadı adam gibi malatya sevdalısı riyakar olmayan düzgün turkce konuşabilen ve kendini ifade edebilen ikonomi etik değil fahri kayahanda bir daire fiyatına hatir gönüle en önemli oyuncusunu satan yönetim değil adam gibi işbilen menfaatsiz sadece şehrini takımını düşünen idareciler gelir ve bu ölüyü 1.ligden süperlige tekrar çıkaracak bir hoca ve 18 kişilik aslan gibi futbolcularla önümüze bakmamız lazım bu satten sonra sabredip beklemek gerek başka malatyamiz başka takımız yok bursa erzurum gibi yeniden kalkmaya çalışacaz mecburuz bizde taraftar olarak elimizden geleni herzamanki gibi yapacaz geçmiş olsun biz taraftarlara oyuncularında aldığı para haram hocayı ve yönetimi bu işte kimin parmağı varsa Allahima havale ediyorum haysiyet onur ağırdır herkes tasiyamaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (3 yıl önce)mert isimli kullanıcı yorumuna
    Rize her iki maçta da bizi yendiği için onlar yenilip bi yensek ve aynı puana gelsek bile ikili averajla biz düşüyoruz dostum. Yanlış hesap yapan sensin. Bizim kümede kalmamız için bizim yenmemiz Denizlinin ise yenilmesi lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Premier (3 yıl önce)mert isimli kullanıcı yorumuna
    Hocada sözlümüze 100-100 verirse oldu bu iş
    0
    0
    Yanıtla
  • ÖZ ELEŞTİRİ (3 yıl önce)
    Sahipsiz memleketin her alanda olduğu gibi futboldada sahipsizliğinin sonucunu yaşiyoruz yillarca ülkeye değer üreten malatyayı 20 yilda erittiniz yok ettiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne demiş efendimiz (s.a.s) "toplumlar nasıllarsa öyle yönetilirler" her alandada bu böyle.. Yani biz iğneyi önce kendimize batırmalıyız
    0
    0
    Yanıtla
  • suat (3 yıl önce)
    adil gevreğe kızmaya hakkınız yok... adamcağız alacaklarını kurtarmak için, futbolcuları sattı..parasını kurtardı... burada esas suçlu kim biliyor musunuz... esas suçlu, belediye ve siyasilerdir... bu adamın takımı batıracağı ta ikinci devrenin başında belliydi.. niye takımı bu adamdan çekip almadılar...madem ki başkanlığı bırakmıyor...isteseydiniz, takımı elinden alır ve kayyum atardınız..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)suat isimli kullanıcı yorumuna
    Suat bey çok doğru adil başkanı oraya kim getirdiyse o istemeden başkan gidemizdi istifa edemezdi tek yol görevden elcektirilmesi idi belki oda bekledi ama onu getirenler onunla devam ettiler burda başkan kadar siyasiler ve belediye baskanlarida sorumludur.kisacasi bile bile küme düştük demiyorum küme dusurulduk bir sözümde oyunculara alacaklarınizin üzerine bir bardak su içiniz ortada kulüp ve kulüpte para bulursanız paralarınizi alırsınız , bugüne kadar aldığınız paraları hak ettiniz mi ona siz cevap veriniz gitmeden kulübün hesapları incelensin harcamalarda yerindelik tespiti yapılsın ve yanlış yapılmış ise yapanlar hesap versin üzeri kapatılmasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kimi kime şikayet ediyoruz biz, adil sadece bir piyondu, asıl ağa babalar ağız dolusu hamasetten başka bir numaraları olmayan, Malatya için değer üretmekten aciz kasaba politikacıları, bunlar sadece konuşurlar, vip koltukları ve mikrofonları severler, icraata gelince etkisiz elaman...unvanların ne önemi var, bakan ol, milletvekili ol, g.b yardımcısı ol, ruhun neyse sen osun, bunlar sözleri Ankarada delikli akçe hükmünde olmayan kasaba politikacilaridir
    0
    0
    Yanıtla
  • Okan (3 yıl önce)
    Düşmemeyi haketmek için ne yaptı takım? Koca bir hiç! Tüm rakiplerine puanları 6’şar altışar dağıttı. Göztepe ve Sivas maçlarındaki galibiyetlerin hiç bir önemi yok, rakiplerini kendin yenmedikçe. Bu saatten sonra Ankaragücü’nün Denizli’yi yeneceğine inanırım ama Gaziantep’i yeneceğimize inanmam. Hikmet hoca gitmezse, küme düşme de kalkmazsa artık seneye takımı ilk dörde oynatsın .
    0
    0
    Yanıtla
  • ..44malatya (3 yıl önce)
    Takim.dustu.simdi.kina.yakarsiniz.fesatlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne alaka yahu..
    0
    0
    Yanıtla
  • Fesatlıkla ne alakası var. Yazdıklarımın neresi yanlış?
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (3 yıl önce)
    adil gevreğin malatya ile dalga geçmesine müsade eden milletvekilleri ve selahattin gürkan. sorumludur. adil gevreği getiren milletvekileri idi kapı önüne koymakta onlara düşerdi. yapmadılar bunu. sadece malatyaspor kümeye düşmedi malatya kenti de düşttü. herşeyi beceriksiz adil gevreğe bırakırsanız olacağı bu.. daha durun seyin milletvekilleri ve selahattin gürkan. adil gevrek. hadebe. aguah. hadebe. gbib oyuncuları satıp. hadi eyvallah diyecek. adil gevreğin. darbesi daha bitmedi.. takım düşttü bari adil gevreğin bu seneryosuna müsade etmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (3 yıl önce)
    geçmiş olsun %100 küme düştük ,milyonda bir ihtimal denizli küme düşen ankara gücüne yenilirse bizde antebi olurki yenersek kurtarıyoruz,rize fenere yenilsede ikili averajla bizi geçiyor tek şansımız denizlinin kendi sahasında küme düşen ankara gücüne yenilmesi milyonda bir şansımız var,ikinci yarı başlamadan söyledik küme düşecez diye,şimdi kimse bahane bulmasın koskoca malatya yönetici bulamıyor bula bula adil efendiyi bulup getiriyor takımın başına malesef vizyonsuz yönetim ile olacağı buydu.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44Sevdalisi (3 yıl önce)
    Yaziklar olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Bu işin sorumlusu adil gevrek tir..tek bildiği futbolcu satmak
    0
    0
    Yanıtla
  • olacağı bu (3 yıl önce)
    sene 2006 malatyaspor amatöre kadar gitti. sene 2020 tarih tekerrür etti. rize ve denizli yine malatyanın üzerine oynadı. son hafta yine gaziantep maçı.ligin ilk yarısı deplasmanda sadece 1 puan alan rizeye maçı verirsen olacağı budur.geçen sezonda son hafta bursaya ver maçı milletin ahını alırsın işte. ya trabzona ne demeli.siz stad da tarbzon trabzon diye bağırın onlar konyaya maç versinler.bu takımda yok olur gider. artık yeşilyurtun adını değiştirir taze malatyaspor yaparsınız. bu şehrin gerçek sahipleri olsaydı malatyaspora sahip çıkardı ve amatöre düşmezdik. yeni yeni takım ismi bulacağınıza amatördeki takımınıza destek verinde profesyonel lige çıkarın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgay (3 yıl önce)
    Ahmet Çakır bu takımi Süper Lige çıkarmak için elinden geleni yaptı. Gürkan takıma sahip çıkmadı. Oysa destek kurumsal olmalıydı. Adil Gevreğe bıraktılar takımı. Küme düşecek olan sadece Malatya Spor değil Gürkan, Malatya, Malatya siyaseti. Gürkan sehrin emini. Takım bu hale gelmeden sürece el koymalıydı. Insiyatif üslenmeliydi. Bu takım babanızın malı değil, Malatyada babanızın çiftliği değil diyebilmeliydi. Demedi, demedi, demedi. Oğlum Almanyada yaşıyor. Çocuk aramış ağlıyor. Yazık çok yazık. Vekillere zeten diyecek lafım yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Çakır evet bu takımı çıkardı ama niye çıkardı milletvekili olabilmek için o bile kullandı basamak yaptı ne zaman milletvekili oldu malatyayı kendi kaderine terketti asıl suçlu ahmet çakırdır malatyayı vasıfsız insanlara teslim ederek
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali Baydemir (3 yıl önce)
    Bu takımı Adil Gevrek ve ALİ Ravcı düşürmüştür haftalar önce biz yorum yazdıkça bizi eleştirenler şimdi Adil Gevrek demenin önemi yok geçmiş olsun bu takım ligde kalsada Adil ve Ravcıyla yine olmaz yine olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Arslan (3 yıl önce)
    Şimdi merak ediyorum başkan hoca oyuncular hangi yüzle hangi ruh ve gururla malatya topraklarına gireceksiniz. Yazık gerçekten her kez kendine yakışanı yaparmış doğru söze ne hacet. Sizde kendinize yakışanı yaptınız. Başkan takımı düşürdünüz şimdi görevinden istifa edersin kesin yapacağınızı yaptınız ne de olsa.
    0
    0
    Yanıtla
  • molikan prensi (3 yıl önce)
    Bir insanda vizyon olur veya bilmedi konularda burnunun dikine gitmez. Malesef ki bizde böyle oldu Kemal ondes ve hikmet karaman ile yola çıkarsak olacağı bu kadar. Hikmet karamanin bizi sattığı zamanı çok çabuk unuttuk. BAHİSLER KAPANDI ve bizde şansımıza düşenle degil mutlak gerçekle yüzleştik. Emeği geçen kulup yönetimi ,ruhsuz futbolculara ve transfer yapmayan başkana teşekkürler...
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (3 yıl önce)
    Haftaya rize feneri yener denizlide ankaragücünü yener bizim icin bu is bitti hepimize geçmiş olsun. bugün basaksehir ve konyasporu tebrik ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil (3 yıl önce)
    Malatyaspor’umuza yazık ettiler. İş bilmez yönetim , ikinci yarının başından beri taraftara can çekiştirdi. Taraftar işkenceden kurtuldu. Kötü gidiş Trabzonspor’un etik olmayan bir şekilde futbolcumuzu alması, basiretsiz yönetimin jahovici satması, deprem dönemimde yönetimin densiz davranışı ile ipler koptu. Allah bu taraftara eziyet çektirenlerin yanına bırakmasın. Trabzonspor şampiyon olamadı inşallah Avrupa kupalarına da gidemez. Takımı bu duruma düşürenler sahip çıkmayanlar asla unutulmayacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Rahat (3 yıl önce)
    Adil Gevrek mutlu olmustur .Takım kurmuş kimsenin hesaba almadığı bosta gezen topculardan ancak bu kadar oynanır.Geçmiş olsun Malatyalılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Biz haftalar önce düşmüştük.bugün rezaletin son perdesiydi.umu bulut ve kemal özdeş geldiğinde bu takım düşmüştü.burdan çok yırtındık para etmedi.yazıklar olsun.artık sözün bittiği yer.
    0
    0
    Yanıtla
  • adil (3 yıl önce)
    buyul ligden dusme yok.hele malatya buyuk bir deprem yasamisken bu depremin korkusu stresi hepimizi etkiledigi gibi futbolculari daha cok etkiledi.bu yuzden jahovic ve gilerme kacti.yetmedi virus ve seyircisiz mac ustene tuz oldu.ozellikle virusten dolayi kume dusme yok.ha seneye gevrek olmamali buda net olan bir durum
    0
    0
    Yanıtla
  • Hala Ligden düşme yok diyenler.Anlamsız yorum yapmayın.Rüyamı görüyorsun.Tff eğer Malatya isterse depremden dolayı ligden çekerim demişti.Bunu biz kabul etmedik.Maçlara bir bak konya deplasmanda ,Trabzonu şampiyonluktan ederken kendisi de ancak aldığı sonuçla kümede kalacağını niye hesaplamak zorunda kalıyor.Bu alemin uyanığı siz misiniz?Yahu siz bu gereksiz haberleri nereden duyuyorsunuz?
    0
    0
    Yanıtla
  • senimi kirayim.dedegin gibi olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok iyimsersin Umut bulut Kemal Özdeş Hikmet Karaman hepsi takımlarını ligin dibine sokan adamlardı iyi olsalardı o takımları o hallere sokmazlardı bizde gidip onlardan medet umduk vasıfsız yönetim bizi bu hallere koydu bu saatten sonra adil istifa etseki ne olacak kim gelirse gelsin bu takım en az 5 yıl daha lige çıkamaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Nereden bilyon kardeş.Bende düşme olmasın diyorum.Virüs zamanı kayseriye karşı bifuma oynamadı oynasaydı yenerdik bence.Gerçi TFF düşme olacak derse kimse bir şey diyemez.Birde olmayacaksa tüm liglerde olmamalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali kardes.bu deprem olayini kimse dillendirmiyor.herkes dillendirmeli.tamam yonetim takimin icine etti.ama ortada bize ait olan bir deger var.bu saatten sonra kamuoyu olusturmak lazim. dusme olmadigini nerdenmi duydum soylenti var.belkide bi umut benimki.bu umut tutsa kotumu olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    1983 yılında efsane başkan ve efsane takımla bu renklere sevdalanmistim çok deplasmanlara gittim aç kaldık susuz kaldık 1989 da düştük yıllarca yerlerde süründuk yıl 2000 efsane başkan çerçi Malatya'ya gelmiş en onurlu takım Antalya'da sahada kimse bize şans vermiyor ama sahada adam gibi adam 11 kaplan penaltılarla bizi lige tasiyorlar 2005 Tanrıverdi bizi küme düşürüyor borç batagindaki kulüp amatöre gidiyor 12 yıl Yeşilyurt belediye ile ağlayıp onunla sevinerek tirnagimizla kazıya kazıya yeniden süper lige geliyoruz ve bugün ruhsuzlar ordusuyla kümeye değil borç batağında Malatya amatöre gidiyoruz bugün benim bu ilde bu kadar ihanetlerden sonra futbolla ilgimin kesildiği bu ilin futbolunu konuşmayacağım benim malatyada takimimimin olmadığı gündür çünkü bu ilin futboluna yapılan bu son ihaneti kabul etmem mümkün değil bu il her konuda sınıfta kalmıştır futboldada sınıfta kalsa ne olur hayırlı olsun malatyam Allah'a emanet olunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Gözümüz aydın kesin kümeye düştük ümidimiz kalmadı konya trabzonda maçı aldı
    0
    0
    Yanıtla
  • Gratis (3 yıl önce)
    Konya attı malatya garantiledi helal be
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Adil de ne hesap ne kitap var yazıklar olsunki o milletvekillerine ve belediye başkanlarına takımı buna teslim ettiler onlar küme düştü Malatya değil birde utanmadan dolaşaçaklar Malatya da
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (3 yıl önce)
    bu takımı bu hale getirene yazıklar olsun Allahından bulsun
    0
    0
    Yanıtla
  • . Mehmet (3 yıl önce)
    Malatya spor birlikte Malatya sehride küme düştü maalesef iş bilmeyen kişilere takımı teslim Etiler artık Bir 10 sene bekle ki ciksasin akp yöneticileri de küme düştü
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Adilin sattığı futbolcuların paralarını sorulmuyacakmı bu kadar Malatya adam var her gelen kulübü boşaltıp el mi sallayaçak olan Malatya lı spor severemi olaçak adilin donuna kadar ne varsa alınmalı öyle gitmemeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Çakırrr (3 yıl önce)
    Heyyyyttt beeee.Diğer maçlar 0-0 giderken bizim skor bir anda 3-0 ı gördü.Asaletin yeter.Hepiniz defolun gidinde,Bal liginden bir takımı çıkaralım.DARENDE SPOR oynasa sizden daha çok puan toplardı.Utanmaz arlanmazlar sizi...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (3 yıl önce)
    Acuah abimize Antalyada ki özel maçında başarılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdül YILDIRIM (3 yıl önce)
    6 dakikada 3 gol yemek ne güzel değil mi? Kel başa şimşir tarak. Malatyalılığı bir kenara bırakarak goy goyculuğa soyunan bir taraftar kitlesi için zaten süper lig fazlasıyla lükstü. Çünkü Malatyaspor taraftarı, takımın gidişatını daha sezon başından beri gördüğü halde başta Büyük Şehir Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı olmak üzere bir kısım çevrelere sesini duyurmadı ya da duyurmak istemedi. Taraftar susarak adeta takımın düşmesine alkış tuttu. Kısaca Yeni Malatyaspor siyasi hırslara kurban edildi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gakko (3 yıl önce)
    Yolcu güle güle ? ? ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasedinizde boğulacaksanız. Malatya her alanda size fark atmış durumda. siz derdinize yanın, amatöre düşmemek için çırpının, durun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ersin (3 yıl önce)
    Adil Gevrek şimdi istifa edersin artık eserinle gurur duy bütün şehir kulaklarını çınlatır
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (3 yıl önce)
    Umut bulutu hikmet karamani aldiklari gun dedim takim 2 lige dusecek diye ama bi umut vardi taraftarda futbolcularda yoktu. Lig coktan bitmisti yazik su takimi bu hale getirenlere. Hukuksal olarak Hesap sorulmadikca bu boyle gider. Cok yazik cok yazik ilk 8de olacak takimi kumeye dusurenlere
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Ruhsuzlar.vicdaniniz.varsa.malatyaya.gelmeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (3 yıl önce)
    Maalesef Rize önünde per perişanl olduk.Böyle olacağı belliydi.Adill Gevrek eserinle gurur duy.Sen üç. beş kuruş yada gönül hatır uğruna en iyi oyuncuları satarsan böyle olacağı belliydi.Bu kafayla giderseniz TFF.1 ligde de başarılı olamazsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ünsal (3 yıl önce)
    Adil Gevrek hesap verrr, takımı dağıttın ikinci lig kadrosu kaldı elinde hadi git ikinci ligte oyna şimdi, Allah seni bildiği gibi yapsın .
    0
    0
    Yanıtla
  • New malatya (3 yıl önce)
    Yazıklar olsun sizin gibi takıma bu takım 1.ligde bile kümeye oynar yeni bir başkanla 1.lig kadrosu kurulsun 5 dkda 3 gol söylenecek söz yok Rize hakketti bizde düşmeyi hakettik konya deplasmanda trabzona gol atyor biz ligin bizden sonraki en kotu takımından beş dkda 3 gol yiyoruz. Düşmeyi hakettik acilen yeni bir başkanla şampiyonluk kadrosu kurulmalı ve Erzurum gibi nasıl çıkarız ona bakılmalıdır
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Bu takimin küme düşmesinin sorumluları adil gevrek ona ses çıkarmayan sayın Fendoğlu ve sayın Ağbaba dışındaki sayın vekiller merkezin 3 belediye başkanı ve divan kuruludur.dusme önemli değil borç bataginda bir kulüp ver elini Malatya amatör ligine .
    0
    0
    Yanıtla
  • hudai (3 yıl önce)
    ve finis.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Hıkmet hoca hikmet hoca levent vadisinde orda burda dolaşacağına takımı hazırlasaydın ya futbolcular haram olsun size verilen paralara Adil gevrek bu takımı bu hâle sen getirdin MALATYALILARIN HAKKI HARAM OLSUN
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Malatya ilk 20 dk 3 gol kaçırdı hakem rizeye kırmızı kart vermedi vara gitseydi herşey değişecekti
    0
    0
    Yanıtla
  • Kral çıplak (3 yıl önce)
    Takımın Malatyaya gelmesine gerek yok.Haftaya maça da çıkmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (3 yıl önce)
    6 dk da 3 gol yiyen bir takım bitmiştir. Ne boş bir takım mısın be Malatya. Yazıklar olsun hepinize.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Hey adil gevrek rezil ettin bizi hoca başkan oyuncular eşyalarınızı İstanbul'a yollariz son maça altyapı ile çıkacağız maç 5,6 olur diyorum yazamıyorum mmmmm.mmm.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    Futbolcular Malatya'ya dönmesin. herkes memleketine gitsin, haftaya alt yapıyla maça çıkılsın. nasıl olsa bundan kötü olamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (3 yıl önce)pasa44 isimli kullanıcı yorumuna
    Bu kulüp bu borçla transfer yasağı alır futbolcular TFF'ye başvururlar puanlar silinir onun için bu kulübü kapatın gitsin Yeşilyurt belediye spora yönelin 10 yıl sonra bir Tanrıverdi ve adil gevrek bulmak için İstanbul'a gidin bu il geçmişten ibret almazmi diyorum bu hafta söyledim hoca ve başkan istifa etsin takım rizeye başkan ve hocasiz gitsin ligde kalırız diye ama yapmadınız Kayseri Malatya agucu kümeye .
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan44 (3 yıl önce)
    takimi getirdiginiz duruma bakin zaten kume dusmwnin en buyuk adayiydik tebrikler yonetim basinizi rahatca yastiga korsunuz artik
    0
    0
    Yanıtla
  • Gazi (3 yıl önce)
    Allah aşkına ya bu takımda murat umut dışında oyuncu yokmu Allah sizi bildiği gibi yapsın o kaadar insanı verem ettin adil gevrek
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Adil gevrek şimdi şuan istifa et belki takıma moral olur toparlanırlar şu takıma bak bu malatyaya vebali senin boynunda haberin olsun yazıklar olsun sana da seni hala başkan diye tutan ileri gelenlere de
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Ah kapattigin köşeden gol ye olmaz pozisyonda penaltı iyi oynadığın maç gitti ver elini Malatya amatöre kısacası benim gördüğümü bu ilin siyasileri ve belediye başkanları divan kurulu goremedi göz göre göre kümeye düştük yazıklar olsun hayırlı olsun iyimser malatyam
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir şey yazmaya gerek yok durum ortada ama yuzde 1 de olsa şans var.bekleyelim son haftayı.dusersek eğer bu başkanın yanlışı kadar bu memlekettin siyasilerininde yanlışıdır ...elimizdeki herşeyi diğer şehirlere kaptirdigimiz gibi malatyanin bir degerinide küme dusurduk sayilir..siyasilerimiz federasyon hakemleri ile bu takimi doğrarken (başkanın yanlışlarını kapatmaz) seslerini bile çıkarmadılar...yazık oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    Malatya'ya gelmesinler, herkes memleketine dönsün. ligi bitirmişler nasıl olsa.
    0
    0
    Yanıtla
  • Genel seçimler yakındır inşallah. Bakalım hangi yüzle oy istemeye gelecek ler. Sayın fendoğlu ve MHP hariç
    0
    0
    Yanıtla
  • Kundubegli (3 yıl önce)
    3-1 kazanacaz inaniyorum takima nedensizce
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Kasımpaşa Beşiktaş Gençlerbirliği maçlarında oynama git atashattinda riizeyi yenme sevdasına kapil olurmu zannetmiyorum fark yeriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Takımın yedeği kalmamış adil gevrek eserinle gurur duy.
    0
    0
    Yanıtla