SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlar Patladı, Olayla İlgisi Olmayan Tezgahtar ve Kadın Vuruldu

Silahlar Patladı, Olayla İlgisi Olmayan Tezgahtar ve Kadın Vuruldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, cadde ortasında iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Kurşunların havada uçuştuğu olayda tezgahtar ile yaşlı bir kadın müşteri yaralandı. Olayla ilgili olarak Emniyet'ten edinilen bilgiye göre, olay ticari anlaşmazlık yüzünden meydana gelirken, olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı, 5 silah ele geçti.

Olay, 14.00 sıralarında kent merkezi İnönü Caddesi Dörtyol mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre cadde üzerinde husumetli iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Kurşunların havada uçuştuğu olayda, bölgedeki bir iş yerinde tezgahtar olarak çalışan M.G.'nin sol bacağına kadın müşteri M.G.'nin ise sağ bacağına kurşun isabet etti.

İhbar üzerine olay yerine polis ile sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bölgede inceleme yapan ekipler 1'i dolu 4 kovan bulundu.

4 GÖZALTI, 5 SİLAH..

Bu arada, olayla ilgili olarak Emniyet'ten edinilen bilgiye göre, olay B.Y., A.U. ve B.S.Ö. ile C.T., A.Ç. ve F.İ.Ç. adlı şahıslar arasındaki ticari anlaşmazlıktan kaynaklandı.

Taraflardan yaralananın olmadığı çatışmada, çevrede bulunanlardan M.G. ve M.G. yaralanırken, olaydan sonra yapılan araştırmalarda B.Y., A.U., B.S.Ö. ve Ç.T. adlı şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili yapılan araştırmalarda taraflardan 3 av tüfeği, 2 ruhsatsız tabanca, 1 kesici alet ve 1 maske ele geçirildi.

Olayın firari şüphelilerinin de bulunduğu ve yakalanmaları için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Öte yandan, olaya karışan bazı şahısların koşuşturmaları, bir araçla olay yerinden ayrılmaları, vatandaşların telaşla uzaklaşmaları güvenlik kameralarına yansıdı.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

25 yorum yapılmış

  • Mustafa (2 gün önce)
    Bukadar polis bekçi mit var herkesin belinde silah bicak
    %0
    %100
    Yanıtla
  • talha (3 gün önce)
    işte tam olarak da bu yüzden malatyada bulunmak istemiyorum. Sadece yolda yürürken başınız belaya girebilir yada bir yakınınız nerden çıktığı belli yada belirsiz bir kurşuna denk gelebilir. o tezgahtar yada yoldan geçen kadın a kazayla kurşun mu değdi? yoksa cinayete teşebbüs mü?
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Haco (4 gün önce)
    Malatya bi garip oldu herkes hemen sila sarılıyor. Özellikle bu tüfek almayı silah gibi ağır şartlara bağlayacaklar. Sonuçta tüfeğinde olaylarda kullanıyorlar ama parası olan herkes tüfek alabiliyor. Ama Emniyet hepsini iyi paketlemiş helal olsun
    %80
    %20
    Yanıtla
  • srt (4 gün önce)
    emniyet müdürü neden halen susuyor neden müdahale etmiyor emekliligini başka şehirde doldursun bu şehir elden gidiyor
    %73
    %27
    Yanıtla
  • CAFANA (4 gün önce)
    teksas bile malatyadan daha güvenlidir. işten çıkıp direk eve gitmek lazım. şans eseri ölebilirsiniz.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • ases (4 gün önce)
    herkeste silah var ama arama yok..bi ben kalmısım sanırım silahsız..emniyet uygulamaları sıklaştırmalı her sokakta
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Ali (5 gün önce)
    Şehir eşkıyalarina bakın hele o silahlar nedir öyle. Buralarda boşuna dolanmayin, vataniniza bir faydamız olsun gidin sınırda düşmanla , terörle çatışın
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Mülayim 44 (5 gün önce)
    Dün yüz akında ölümlü kaza oldu gözümüzün önünde araç 10 takla attı 6aydır bütün kurumları uyarmamıza ragmen Bi kasist yapılmadı burada gece yarış yapıyorlar diye defalarca şikayette bulunduk dün kaza oldu hala caddeye Bi hız kesici koymadılar burdan notunu verin şehrin idarecilerinin MALESEF şehri kendi kaderine bırakmışlar
    %85
    %15
    Yanıtla
  • agabey haklısında o arabayı altına veren anne babanın hiçmi suçu yok kasis de koysa bariyerde koysa zihniyet degişmedikçe olmaz emniyet ne yapsın 30 hız limiti vardı 50 oldu 55 le kaç tane ceza geldi bir sürü insana biliyormusunuz Z kuşagı çok hızlı allah sonunu hayr etsin 25 yasında vefat etti yazıktır günahtır bir çoçuk kolay yetiştirilmiyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Abdo (5 gün önce)
    Ticari anlaşmazlık mı yoksa haraç işimi maalesef Malatyada asayiş olarak çok büyük sıkıntı var gerekirse her taşın altına bakacak lar ya silah ya bıçak ya uyuşturucu bu arada kanunlar caydırıcı mı kimsenin canı güvende değil bu şehir de
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Enes (5 gün önce)
    Emniyet uyuyor şehirde asayiş yok denetim yok herkes silah bıçakla geziyor kendi çapında mafyacılık oynuyor aklı olan durmaz zaten burada yakında memur kalmayacak şehirde.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • malatyalı (5 gün önce)
    resimdeki suç aletleri sadece ticari anlaşmazlık yüzünden yani taşıyorlar çok ilginçmiş
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Argalı (5 gün önce)
    Şehir texasa döndü.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Snn (5 gün önce)
    İyice teksasa döndü yetkilelerin bu durumu ne yapıp ne edip acil bir şekilde müdahale etmesi lazım.Ne bakiyon diyip kavga cikaryorlar.Kimsenin kimseye saygısı kalmamış.Kul hakkına çok rahat giriyorlar.Hergun bilinçsiz araç kullanıcıları yuzenden kazalar oluyor İnsanlar maddi manevi zarar görüyor.Farkli illerden kimse bu şehire gelmek istiyor.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Komando (5 gün önce)
    Bu devirde kimseye güvenmeyin. Bu memleket ne hale gelmiş. Depremde boş kimse örnek almamış .
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Yusuf (5 gün önce)
    Teksası geçti güzelim memleket hergun bı olay çok göç aldı Malatya'nın yerli adamları kalmadı
    %95
    %5
    Yanıtla
  • şaşırmayalık (5 gün önce)
    Tek sorumlu maalesef polis! Akşam 12'den sonra her taraf ralli son ses müzik araba dolu! bir tane polis arabası devriye yok. Gündüz her yer trafik ne polis ne zabıta ses çıkarıyor. Ne zaman olay oluyor bitiyor tutanak tutulsa ne olur tutulmasa ne olur. Malatya böylemiydi. Olaylar olanlar olanlar bitmiyor. Vali, Emniyet müdürü her kimse sorumluları ya işi ehline bıraksız ya adam etsin YETER!!!!
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Tek sorumlusu adliye...
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Polisin ne suçu var polis gerekeni yapıyor. insanın kendisinde olacak. polis yoldan geçen herkesi mi arasin bir şey taşıyor mu diye herkesin evine mi baksin acaba evde ne vardır diye .. tek sorun silahlara bu kolay erisim olmayacak hatta hiç olmasın bununla birlikte cezaların caydırıcı olmaması . Ülkede başlı başına adalet sorunu kanun sorunu var ceza kanununun yeniden ele alınması caydırıcılığının arttirilmasi gerekir
    %48
    %52
    Yanıtla
  • Deka (5 gün önce)
    Malatya yaşanmaz hale geldi şehir Teksas hergun olay var herkeste silah var ama ne hikmetse yakalanmiyorlar şehir her halt var ama çare yok
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Emrah (5 gün önce)
    Malatya'da hayat: Ağır hasarlı bina üstüne yıkılır. Yıkılan binaların tozları ciğerlerimizi iptal eder. Dışardan şehre gelen kim olduğunu bilmediğimiz insanlar tarafından evlerimiz soyulur. Evde birşey bulmadıysalar devletin bakır tellerini, olmadı internet kablolarını keserler. Sonra kabile savaşı çıkar sen niye yan baktın diye birbirlerini vururlar, keserler. Bazı zamanlarda çarşıda kim vurduya böyle gidersin. Bunların çoğu dışardan gelenler, birde içimizdekiler var çok muhterem insanlar, depremden sonra evlerini plmadıl fiyatlara kiraya verenler, 1 liralık mala 10 lira çeken esnaflar, milletin malını ölü fiyata alanlar. Nakliye de vurgun yapanlar, Trafik ihlalleri vs.. Biz demek büyük bir günah işlemişizki bunlar başımıza geliyor. Malatyada depremden sonra yaşam standartlarımız en üst seviyede, emeği geçen herkese teşekkürler..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hakkı (5 gün önce)
    Bu memlekete tekrar dönmediğim için huzurlu ve mutluyum. Size tavsiyem kurtulun sizde
    %79
    %21
    Yanıtla
  • ali baba (5 gün önce)
    bu nasıl bir memleket oldu. insanlarda vicdan merhamet kalmadı. herkes ali kıran baş kesen. trafik desen tam bir kaos. En güzeli gidip kırsal bir yerde böyle insanlardan uzakta yaşamak. Sonmuz hiç iyiye gitmiyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mlx (5 gün önce)
    Malatya da sıradan bir gün birbirinizi yiyin yoldan geçen vatandaşın ne suçu var
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Kernek (5 gün önce)
    Şaşırdık mı? Malatya'da her gün evimize sağ salim döndüğümüze ne kadar şükretsek az. Ben bu işlere bulaşanların yaşları kadar suç dosyası olduğunu düşünüyorum ama nasıl oluyorsa hepsi dışarda. Adamlar biliyor öldürmezsen içeri girme yok denetimli serbestlik, hageb ha oldu da öldürürsen üç beş yıla çıkarsın. Böyle ceza yasası olursa böyle de olaylar olur. Polis buluyor yakalıyor mahkemeye çıkıyor ama hakimin elinde yasa yok varsa bile diyorlar cezaevleri dolu idare edelim. Cinayetten, terörden, uyuşturuc harici içeri girme yok girende üç beş yıl misafir sonra bu olaylarda baş figuran. Aksiyon,gerilim filmi için bütçeye gerek yok yönetmenler polis arkadaşlara takılsın Malatya açık film platosu ne ararsan var ....Deprem bizi akıllandırmadı Allah ne verecek bilmiyorum....
    %100
    %0
    Yanıtla