SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cadılar Bayramı

0
Güncellendi - 2018-10-26 02:44:01
Cadılar Bayramı
A- A+ PAYLAŞ

1978 yılı Cadılar Bayramı’nda dört masum genci öldüren Michael Myers ile ilgili araştırma yapan bir grup araştırmacı Myers’ı hapishanede ziyaret ederler. Bu sırada herkes yaklaşmakta olan Cadılar Bayramı hazırlıkları içerisindedir. Cadılar Bayramı’nın gelmesini bekleyen biri daha vardır; Laurie Strode. Laurie, 40 yıl önce bir Cadılar Bayramı gecesi kendisini öldürmeye çalışan maskeli katil Michael Myers ile yüzleşmek istemektedir. Laurie, Myers’la yüzleşebilmek ve intikamını alabilmek için onun hapishaneden kaçmasını beklemektedir ve hayali gerçekleşir. Myers’ın da içinde bulunduğu hapishane nakil aracı kaza yapar ve Michael Myers kaçmayı başarır. Maskeli katilin kendisinin peşine düşeceğini bilen Laurie büyük karşılaşma için tüm hazırlıklarını yapmıştır.

David Gordon Green’in yönetmen koltuğunda oturduğu filmde Jamie Lee Curtis ikonik rolü Laurie Strode’u bir kez daha canlandırıyor. Nick Castle, Judy Greer, Will Patton, Andi Matichak, Haluk Bilginer, Virginia Gardner, Andi Matichak gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı filmin senaryosunu ise David Gordon Green ve Danny McBride kaleme alıyor.

Yönetmen: David Gordon Green

Oyuncular: Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Will Patton, Nick Castle, Haluk Bilginer

Tür: Korku, Gerilim

Yapım Yılı: 2018 (109 dk)

Vizyon Tarihi: 26 Ekim 2018 Cuma

Senaryo: David Gordon Green, Danny McBride

Yapımcı Firma: Blumhouse Productions

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dil: İngilizce

Orijinal Adı: Halloween

intersinema.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız