SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Çağrı Merkezine 153 Bin Başvuru

0
Güncellendi - 2018-02-08 03:03:27
Çağrı Merkezine 153 Bin Başvuru
A- A+ PAYLAŞ

  • 1 yıl içerisinde Büyükşehir Belediyesi’nin 444 51 44 numaralı Çağrı Merkezi’ne gelen 18 bin dolayındaki talebin tamamına yakını sonuçlandırılarak, yüzde 99.6 oranında başarı sağlandı.

Yaşamı kolaylaştırmak için her alanda önemli çalışmalar gerçekleştiren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Çağrı Merkezi aracılığıyla haftanın 7 günü 24 saat halka kesintisiz hizmet veriyor. Vatandaşların Belediyeye gelmeden istek, talep ve şikâyetlerinin karşılanması amacıyla Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Çağrı Merkezi, istek, talep ve şikâyetleri ilgili birimlere yönlendirerek kısa bir süre içerisinde sonuçlandırıyor.

2017 yılında 153 bin çağrı

Vatandaşlar, Malatya Büyükşehir Belediyesi ile ilgili istek ve şikâyetlerini, Belediye’ye gitmeden telefonla Çağrı Merkezini arayarak çözüme ulaştırıyor. Çağrı Merkezi’ne iletilen istek ve şikâyetler kısa sürede sonuçlandırıldığı için vatandaşlar memnuniyetlerini dile getiriyorlar.

Verilen bilgilere göre, Büyükşehir Belediyesi’nin 444 51 44 numaralı Çağrı Merkezi’ne 2017 yılı içerisinde toplam 153 bin 21 bin başvuru yapıldı. Yapılan başvuruların 18 bin 14’ü taleplerden oluşurken, geri kalan 135 bin civarı ise öneri, bilgi ve rehberlik gibi taleplerden oluştu.

Şikayetler 99.6 oranında sonuçlandırıldı

Çağrı Merkezi kanalıyla Malatya Büyükşehir Belediyesine iletilen 18 bin dolayındaki talebin tamamına yakını sonuçlandırıldı.

1 yıl içerisinde 18 bin 14 şikayetin 17 bin 942’si sonuçlandırılırken, sonuçlandırılan şikayet oranı yüzde 99.6 seviyesine ulaştı. Sonuçlanmayan yüzde 0.4 oranındaki şikayetlerin ise takip süresinin uzunluğundan kaynaklı olduğu kaydedildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız