SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çakır'dan Cumhurbaşkanına Sürpriz Hediye

0
Güncellendi - 2017-02-19 21:03:37
Çakır'dan Cumhurbaşkanına Sürpriz Hediye
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyükşehir Belediye Binası yanında düzenlenen toplu açılış töreninin ardından, Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Beraberinde bakanlar, milletvekilleri ve kalabalık bir heyet ile birlikte Büyükşehir Belediyesini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Belediye girişinde çiçeklerle karşılayan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Sayın Erdoğan’a Malatya Sultansuyu Harasında yetiştirilen Kahraman Mert isimli tayı hediye etti.

Belediye Binası girişinde yöresel kıyafetlerini giymiş olan teyzeler tarafından bir buket çiçek ile karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Şehitler Köşesi’ni de inceledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yöresel kıyafetlerini giymiş teyzeler, down sendromlu çocuklar ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ayrıca, Büyük Çimiş Mahalle Muhtarı Mehmet Akgün,  Yaylımlı Mahalle Muhtarı Şeyho Karabulut ve ayrıca AKP'lilerin Gürsel Tekin'in yeğeni olduğunu, CHP'lilerin ise Tekin'le ilgisinin bulunmadığını öne sürdükleri Emel Duran'ın eşi olan Haçova Mahalle sakinlerinden Ali Duran tarafından da ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bir bağlama hediye edildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ziyaret sırasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Malatya’da ve Belediyede ağırlamaktan büyük bir onur ve mutluluk duyduğunu belirterek, Belediye Hizmetleri ile ilgili bir brifing verdi.

Malatyalıların, her gelişlerinde büyük bir coşku ile kendilerini ağırladıklarını ve bağırlarına bastıklarını belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan da Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır nezdinde bütün Malatyalılara bir kez daha teşekkür ettiğini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ayrıca, Büyükşehir Belediyesi’nde 3 saate yakın kalan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan onura akşam yemeği verdi.

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • mahmut (7 yıl önce)
    başkanımız Ahmet Çakır hakkındaki iddialara en güzel cevabı Cumhurbaşkanımız vermiştir. üç saatlik belediye ziyareti, yapılan sohbetler, yenen yemekler.. Allah doğrunun yanındadır.. Allah herkesi kötü niyetli insanlardan ve iftiracılardan korusun..
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    At için belediye başkanı belediye meclisinden borçlanma yetkisi almıştır belki. Malum her şeyi borç ile yapıyorlar. Çok başarılılar ya ?????????????
    0
    0
    Yanıtla
  • Mrt (7 yıl önce)
    Başkan hoşgeldin.. Seni allah için seviyoruz ama şu Malatya'ya bu yönetim yakışıyo mu.. Bir daha aday göstermeyen gurban.. Vallahi oy vermem bunlara..
    0
    0
    Yanıtla
  • mahmut (7 yıl önce)
    birde hediye edilen atın fiyatı ve nasıl karşılandığı açıklanırsa aklımızdaki sorunlar çözülür
    0
    0
    Yanıtla
  • mahmut (7 yıl önce)
    Sayın erdoğanın belediye ziyareti malatyanın bütün sorunlarını çözdü trafik yol su ulaşım gelecek dönem yine çakır secilir de malatya rahat eder böylemi diyeceğiz. Fetö kast ediyorsanız fetöden değil ama ikinci paralelden bunuda malatya biliyor malatyanın bir paraleli daha var bütün yöneticiler onlardan körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı hepsi birbirini destekliyor sanki ortada başarı varmış gibi. diyelim var o zaman nerde . akpartiden girmesse çakır kendine bile oy vermez ailesi bile oy vermez sıfır oy alır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (7 yıl önce)
    Malatya yı mahvettiniz reise canım feda ama seni bir daha aday gösterirse oy veren namerttir
    0
    0
    Yanıtla
  • Mesut (7 yıl önce)
    İlk konuşmayı yapan Ahmet Çakır'ın sesi bana düşündürücü geldi.Sesi adeta titriyordu. Korkak bir ses tonuydu.Yoksa Çakır birşeylerdenmi çekiniyor.Bu benim şahsi fikrim.R.T ERDOĞAN'ın bütün mitinglerine katılan birisi olarak söylüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sabri Yılmaz (7 yıl önce)
    Sn. Cumhurbaşkanımızın 3 saatlik Belediye ziyaretleri Başkan Ahmet Çakır hakkında olmadık iftiralar atanların, kendilerince operasyon çekmeye kalkanların heveslerini kursaklarına bıraktı. Doğru duvar yıkılmaz. Allah doğrunun her daim yar ve yardımcısınır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali veli (7 yıl önce)
    Yerel kıyafetli kadınlardan Sn. C.b.nımızin sağındaki teyzenin altı pardesü üstü çarşaf yani zortlatma ile bu işler olmuyor samimiyetten uzak projeleri terketmek gerek...
    0
    0
    Yanıtla
  • Tolga (7 yıl önce)
    Tüylerim ürperdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Asena Ulusoy (7 yıl önce)
    Malum dedikodu mekanizmaları ve algı yönetmek isteyen süper zekalı arkadaşlarımız var
    0
    0
    Yanıtla
  • Asena Ulusoy (7 yıl önce)
    Merhaba arkadaşlar. Miting öncesi valilik sonra miting sonra şehirden ayrıldı programı buydu.. sonra valilik ziyaretini iptal edip Miting sonrası Belediye ziyareti gerçekleştirdi. Sorum şu arkadaşlar belediye ziyaretini iptal edip valiliğe geçseydi bir yaygara koparır mıydı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır karşıtları ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (7 yıl önce)
    Çok zorlama mizansenlerle olmuyor resimler bu işlerin basına malzeme vermek için yapılmış organizasyon olduğu çok açık belli oluyor resimlerdeki yüz ifadelerine bakın
    0
    0
    Yanıtla