SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çaldıkları Malı ''Sahibine'' Satmaya Kalkışınca..

A- A+ PAYLAŞ

Şire Pazarı'nda kayısıcılık yapan şahıs, iki kişinin getirdiği kayısının çuvallarından şüphelendi ve köydeki deposunu kontrol ettirdiğinde, satılmak için getirilen kayısının, kendi deposundan çalındığını anladı. Kayısıcının ihbarı üzerine 2 zanlı gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre; L.İ. adlı şahsın Malatya Şire Pazarı'ndaki işyerine gelen 25 yaşındaki M.G. ile 47 yaşındaki abisi Ö.G., yanlarındaki çuvallarda bulunan kuru kayısıyı satmak istediklerini söylediler. Kayısı çuvallarının üzerindeki yazılar nedeniyle, bunların kendi kullandığı çuval olduğunu düşünen L.İ., şahısları oyalarken, merkez Kendirli Köyü'nde bulunan yakınlarını arayarak, köydeki deposunu kontrol ettirdi ve bir miktar kayısısının çalınmış olduğunu öğrendi.

Kayısıcı L.İ., iki şahsa farkettirmeden durumu Sanayi Polis Merkezi'ne bildirerek, bu şahısları yakalattırdı. L.İ., deposunda yaptığı incelemede, 8 ton kuru kayısısının çalınmış olduğunu saptarken, gözaltına alınan iki kardeşte ise 2 bin 570 kilo kayısı ele geçirildiği bildirildi. Zanlılarda ele geçen kayısı L.İ.'ye teslim edilirken, iki kardeş jandarma tarafından gözaltına alındılar.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
İşlem süresi: 0.199 saniye