SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çaldıkları Malzemeler Hurdacıda Çıkınca Yakalandılar

0
Güncellendi - 2019-01-28 23:49:11
Çaldıkları Malzemeler Hurdacıda Çıkınca Yakalandılar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da çaldıkları malzemeleri hurdacıya veren hırsızlar, polis ve jandarmanın operasyonları sonucu yakalandılar.

MOTORİZE HIRSIZLAR!.

Malatya'da 26 Ocak'ta Battalgazi Jandarma Komutanlığı'nın sorumluluk bölgesinden bulunan Adagören Mahallesi'nde 4 vatandaşın yazlık evlerinden bahçe demir kapılarının ve bahçe müştemilatlarında bulunan birçok demir malzemenin çalınması olayı ile ilgili bir çalışma başlatıldı.

Yapılan araştırmada, malzemelerin Malatya İl merkezinde bulunan Hurdacılar sitesinde olabileceği değerlendirilerek Hurdacılar Sitesinde yapılan araştırmada, bir hurdacıya ait hurda işletmesine demir malzemelerin getirilerek teslim edildiği bilgisi alındı. Bilgi üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, iş yerinde yapılan kontrolde çalıntı malzemeler tam ve eksiksiz olarak ele geçirdi.

İşletme sahibiyle görüşen jandarma ekipleri, E.K'nın bir araçla malzemeleri getirip teslim ettiği tespit edildi. Battalgazi ilçe merkezinde ikamet ettiği belirlenen E.K. gözaltına alınırken, sorgusunda arkadaşları T.A. ve N.Y. isimli şahıslar ile beraber olayı gerçekleştirdiklerini ifade etti. T.A. ve N.Y'de Battalgazi ilçe merkezinde yakalanarak gözaltına alındı.

Meydana gelen hırsızlık olayında ele geçirilen 4 adet demir bahçe kapısı, 7 adet kamyon kasası demir kapak İlavesi, 1 adet demir taban (Tarım Aleti), 1 adet ayaklı demir merdiven, 1 adet demir masa, 1 adet 3 metre uzunluğunda demir sondaj borusu ve birçok demir malzemesi sahiplerine teslim edildi.

POLİS 4 HIRSIZLIK OLAYININ FAİLLERİNİ YAKALADI..

Bu arada, Emniyet Müdürlüğü 4 hırsızlık olayının faillerinin yakalandığını duyurdu.

Emniyet Müdürlüğü'nden konuya ilişkin şu açıklama yapıldı:

"OLAY-1) Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde bulunan Özsan Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren iş yerleri önünde meydana gelen faili meçhul açıktan hırsızlık olayları ile ilgili ekiplerimizce yapılan çalışmalarda konu ile ilgili (4) şüpheli şahıs yakalanmış, gözaltına alınan (4) şüpheli Şahıs 26/01/2019 günü çıkarıldıkları mahkeme tarafından Tutuklanarak ilimiz E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunu teslim edilmiştir.

OLAY-2) 27.01.2019 Günü gece muayyen saatte meydana gelen ve (10.000) TL maddi değeri bulunan (27) adet Demir iskele Yolu ve (12) adet Portatif Tekerlekli demir iskelenin çalınması olayı ile ilgili şüpheli (1) şahıs demir malzemeleri hurdacılar sitesinde satmaya çalıştığı esnada yakalanmış ve çıkarılmış olduğu mahkemece tutuklanarak İlimiz E Tipi Kapalı Ceza infaz Kurumuna teslim edilmiştir.

OLAY-3) 27.01.2019 Günü gece muayyen saatte Hurdacılar sitesinde bulunan bir iş yerinden (10.000) TL değerindeki bakır kablo hırsızlığına yönelik yapılan çalışmalarda şüpheli (1) şahıs yakalanmış ve çıkartılmış olduğu mahkemece Adli Kontrol Şartı ile serbest bırakılmıştır.

OLAY-4) 25.01.2019 günü saat 20:30 sıralarında Yeni Hamam mahallesinde bulunan bir işyerinde meydana gelen açıktan hırsızlık olayı ile ilgili (1) şüpheli şahıs yakalanmış, adli makamlara sevk edilen şüpheli şahıs mahkemece adli kontrol kararı ile serbest bırakılmıştır."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız