SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Çalık, Böyle Demiş.. "Başımız Dik, Alnımız Ak"

Çalık, Böyle Demiş..
A- A+ PAYLAŞ

AKP Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Biz, 20 yıldır AK Parti iktidarı olarak hizmet ediyoruz. Bundan sonrada hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Her bölgeye ve mahalleye gittiğimizde başımız dik, alnımız ak. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’la beraber, Cumhur İttifakı ile hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

Milletvekili Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında ziyaretlerini sürdürdü. Sanayi sitesi esnafını ziyaret eden Çalık, daha sonra Melekbaba ve Çarmuzu mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Öznur Çalık, kentteki temasları kapsamında ilk olarak sanayi sitesi esnafıyla bir araya geldi. Esnafı tek tek dolaşan Çalık, vatandaşlarla da sohbet etti. Esnaf ziyaretinde, küçük sanayi sitelerinin bir alanda toplanması için yer istediklerini ifade ederek, “En son konuyu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ilettik. Cumhurbaşkanımızda Mili Savunma Bakanımız Hulusi Akar’a söyledi. Hulusi Akar’dan randevu aldık. Milletvekillerimiz ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan ile birlikte ziyarete gittik. 2 bin dönümlük arazimizi aldık. Selahattin Başkan çalışmasını başlattı.” dedi.

Milletvekili Öznur Çalık daha sonra İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Dikenli , AKP İl Başkan Yardımcısı Mahmut Boyraz, İl Yönetim Kurulu Üyesi Barış Yılmaz ile birlikte Melekbaba Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Milletvekili Çalık, ziyarette yaptığı konuşmada, 20 yıldır Malatya’ya çok önemli kazanımlar sağladıklarını ifade etti.

“SOSYAL ALANLAR YAPTIK”
Malatya’da ‘Çevreyolunun altı, çevreyolunun üstü’ deyimini ortadan kaldırdıklarını kaydeden Çalık, “Önceden çevreyolunun üst tarafına yatırımın yapıldığı, alt tarafına yapılmadığı söylenirdi. Binali Yıldırım Ulaştırma Bakanı iken okul talep ettik ve çevreyolunun altına bir okul inşa edildi. Sonrasında Melekbaba’ya çok önemli yatırımlar kazandırdık. Sosyo-ekonomik seviyesi düşük olan vatandaşlarımızın çocuklarının eğitimine önem verdik. Eğitimin yanı sıra sosyal tesislerde inşa ettik. Semt konağı, sağlık ocağı yapıldı. Bitirmek üzere olduğumuz bir spor kompleksi var. Gençlik merkezimiz tamamlandı ve bin 700 evladımıza hizmet veriyor. Çocuklarımız bizden spor malzemeleri istedi ve bunu da gerçekleştirdik. Tenis kortları da dahil olmak üzere bütün yapılarımızı bu bölgelerimize kazandırdık. Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile yaptığımız görüşmeler neticesinde burası çok önemli bir yatırım almış oldu. Çevreyolunun altındaki bütün mahallelerimiz bu merkezlerden en iyi şekilde faydalanıyor. Bununla birlikte Melekbaba’ya doğalgazın getirilmesi çok önemliydi. Çok önemli hizmetlerin yapmanın gururuyla buraya geliyoruz” diye konuştu.

“BAŞIMIZ DİK, ALNIMIZ AK”
Milletvekili Öznur Çalık, Melekbaba’nın ardından Çarmuzu Mahallesine geçerek, burada vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Çalık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 20 yıldır ülkeye hizmet ettiklerini belirterek, şunları söyledi:

“Biz, 20 yıldır AK Parti iktidarı olarak hizmet ediyoruz. Bundan sonrada hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Her bölgeye ve mahalleye gittiğimizde başımız dik, alnımız ak. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’la beraber, Cumhur İttifakı ile hizmetlerimiz devam edecek. Bizim temel felsefemiz; ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.’ Çocuklarımızın gözlerinin içine bakara onların bugününü, yarınını, geleceğini aydınlatmak üzere her türlü yatırımı yapmaya devam ediyoruz.”

Çalık, Çavuşoğlu, Çarmuzu, Kiltepe ve Bentbaşı Mahallelerinin muhtarlarıyla bir araya gelerek, istek ve taleplerini dinledi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

26 yorum yapılmış

  • BEKİR (1 yıl önce)
    nasıl seviniyorlar selam verdi diye vekil
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vatandaş 44 (1 yıl önce)
    Cevre yolunun kenarında bulunan Buğda pazarının yeri yeni yerine taşınıp taşınmıyacağı belli değilken cevreyolu altında bir sağlık ocağı bir spor salonu ile bu İşler olmaz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Önder (1 yıl önce)
    21 yüzyılda bahçedeki evlerinde susuzluk sorunu yaşayan görgü ( cafana)mahallesi vatandaşları ortada dururken,siz hangi hizmetlerden bahsediyorsunuz hanımefendi,sizin hizmet öncelikleriniz arasında 21 yüzyılda bahçedeki evlerinde susuzluk sorunu yaşayan vatandaşların sorunları kaçıncı sırada öğrenmek istiyorum.cevap verirseniz sevinirim.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Hasan Bilir (1 yıl önce)
    Hala utanmadan nasıl milletin karsisina çıkıyor bunlar. Sanki ekmek 1 tl, mazon benzin 5 tl. Ayıp artık ayıp. Bari milletin yüzüne baka baka yalan söylemesinler
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Zafer Demir (1 yıl önce)
    Aysun bacının konusuna gir artık. Üniversitedekiyolsuzluk ne kadar onu anlat. Alnı dik hacı Öznur hanımefendi.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Çevre yolunun altı ile üstü ne zaman aynı seviyeye getirilir o zaman bu cümleyi kurabilirsin, b.ş.belediye bütçesinden çevreyolunun altına kaç kuruş harcamış, sorup öğrenmek hiç zor değil, böyle boş söylemlerle komik duruma düşmeyin,
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44malatya (1 yıl önce)
    Halkin sorunu issizlik gecim derdi kiralarin artisi esnafin ciftcinin emeklilin calisanin ogrencinin ekmek 4,5,tl benzin mazot 25 tl domates biber salatalik 20 tl meyvalar 25 tl olmus siyasiler yoldan ust gecitinden bet ondan konusuyorlar millet ac gecinemiyor bunlara care bulunun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Şehitfevzili (1 yıl önce)
    Sen Malatya'nın değil ülkemizin ablasisin.sehitfevzi konutları çalışması durdu mağduruz bizleri iyi kandirdiniz ama yolun sonuna geldiniz.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Bu millet sizin yüzünüzü görmek istemiyor ne yerelde ne genelde Malatyanın yakasından düşün
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Tuğrul (1 yıl önce)
    Adınıza en güzel yerleri geçirdiniz. Parsel parsel paylaştınız hangi yüzle halk içine çıkıyorsun. Kız kardeşin rektör olsun diye üniversite açtın. Onun yolsuzlukları ayuka çıktı.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Cengo (1 yıl önce)
    Türkiye'de herşey olunur rezil olunmaz... bu söze bayılıyorum!!
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (1 yıl önce)
    Çalınan sorular, liyakatsiz atamalar, adam kayirmalar, mülakatta kul hakkı yemek demek ki insanları dik tutuyor. Bir bağımsız aday olsa şu vekillerimiz ne güzel olurdu
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Merdo (1 yıl önce)
    Malatya da oy oranı yüksek diye ne vekiller ne de belediyeler iş yapmıyor. Çevreyolunun altına bir sağlık ocağı yapmışlar ne büyük hizmet. Kent merkezine 2 km uzak olan yerler buralar ve hala imar yok hala 50 senelik yıkık gece kondu dolu. Hizmet falan geldiği yok. Seçimi bekliyoruz artık
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Başimiz dik çünkü boynumuza kadar battik ya. Ağzımıza gelmiye diye dik duruyoruz sizler yüzünden...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hakan (1 yıl önce)
    Kafalarını birbirine vurduraydın. Bari elin cebinde eyiydi. Sonra parmak hareketi ile bi yerleri gösteriyodun. Şimdide millete el ense ekmeye başladın. İyiyye gittiği yoktu şimdi hiç yok.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Hakan (1 yıl önce)
    Emniyet müdürü siyasierin arkasına takılırsa düzen kalmaz memlekette. Hangi yüzle geziyn bacın ortada iken..
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Malatya nın Çarşı içi yolları her şeyi anlatıyor, özellikle Eski Malatya yolu ,cevre yolları , mahalle arası yollar rezillik, böyle yolmu olur,neden yapılmıyor belediyeler ne iş yapar
    %95
    %5
    Yanıtla
  • arda (1 yıl önce)
    Sizin gittiğini mahallede 45 yıl oldu yarışıyorum.Uyuşturucunun merkezi bir yer oldu.Resimde emniyet müdürümü de görüyorum.Siz oranın 3 km ilerisine gidin yaptığınız hizmetleri görün.Orada geçen yolumuz var kuzey kuşak çevre yolu sadece seçimden seçime yol yapılıyor. Oraya bir bakın, kral gerçekten çıplak.Bence her sene seçim olmalı yoksa hizmet gelmiyor.Şunu anlamıyorum Cumhurbaşkanı şöyle dedi böyle dedi şunu yaptı.Artık bu sözlerin arkasına sığınmayın, siz ne yaptınız, siz ne dediniz onu söyleyin, onu yapın, reis zaten kendini ispatlamış.Onu bize anlatmanıza gerek yok siz kendinizi anlatın.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • orhan ince (1 yıl önce)
    nasıl kalkmış aradaki fark çevre yolu altında oturuyorum gel bizlerede göstersene bir muhtar evi yapılmayla fark kalkıyorsa bilmem.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Zorto (1 yıl önce)
    Hangi bas dik kaldi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kündübekli (1 yıl önce)
    Başgana bah başgana. Kendinden büyük 2 koca adama birden el ense çekmiş. Seviyemiz bu işte.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kündübekli (1 yıl önce)
    Pişkinlikte sınır tanımıyor. Böyle saça böyle tarak. Gözlerinden ışık çıkartan uzaylı bakan ne güzel itiraf etti. Başka bir ülkenin bakanı Türkiye'de ki enflasyonun astronomik yüksekliğinden bahsedince ışık saçtığını iddia eden bakan, sizde yüzde 10 halkın içine çıkamıyonuz, bizde yüzde 90 ( gerçekte yüzde 300) biz halkın içine rahatlıkla çıkıyoruz dediğini tv de gülerek ve pişkinlikle anlattı. Sanırım yabancı bakan şoka girmiştir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • erhan (1 yıl önce)
    başın dik değil alnında ak değil sayın çalık o kadar insanın işini halledeceğini söylediğinde halde yapmadın neden çünkü arada torpilli kimseleri yoktu o yuzden şimdide kendini aklamaya çalışma
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Beydağı (1 yıl önce)erhan isimli kullanıcı yorumuna
    10 yılı geçti hala bana dönüş yapacaksın sabırla bekliyorum ö.çalık, yanında kimler mi vardı il başkanı b.tüfenkçi, bşb.başkanı a.çakır
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Hamdi (1 yıl önce)
    Öznur hanım rektör olan bacısından dolayı mı başı dik, anlı açık... Öznur hanım artık hacı oldunuz, lütfen sevapları ve günahları iyi öğrenin. Vatandaşa doğru bilgi vermek sevap, yanlış bilgi vermek günahtır. Yolsuzu korumak günah, yolsuzu, kanunsuzu götürüp adliyeye teslim etmek sevap. Liyakatlı insanları göreve getirmek sevap, bir hiç olan akrabalara makam verdirmek günah. Milletin vekili olarak milletin hakkını savunmak sevap, milletin hakkını ve vekilliğini bir kenara bırakıp akraba, eş dost hakkının peşine düşmek günahtır. Öznur hanım inanmadıysanız müftü beğe sorabilirsiniz. Sakın şu bir dönem abi diyerek peşine düştüklerine sorma, onlar şiemdi yoklar.....
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Kündübekli (1 yıl önce)Hamdi isimli kullanıcı yorumuna
    Son cümle hariç hepsi doğru kardeş. Bir dönem abi dedikleri lok olmadı. Onların kat be katı kripto. Onlara yeni başka cenahlardan abiler eklendi. Hepsi bunları biliyor. Hepsi kimin kim olduğunu iyi biliyor. Devleti o abiler yönetiyor. Bir cemaaten değilsen yaşama hakkın yok. Sürün. Ağzınla kuş değil aslan avlasan boşuna. Ya kafayı yiyecen ya bu diyardan gidecen. Onların istediği de bu zaten Dar-ül harp uydurması ile her şey mübah. Çırpınmak boşuna!
    %94
    %6
    Yanıtla