SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çalışmalarımıza Hız Verdik"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli, “Akademisyenlerimizin kendilerini geliştirebilmeleri, ulusal ve uluslararası standartlarda projeler hazırlayarak hayata geçirebilmeleri için çalışmalarımıza hız verdik” dedi.

MTÜ Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi 2022-2023 Bahar Yarıyılı Akademik Kurul Toplantısı, Üniversitenin Arslantepe Toplantı Salonunda Rektör Prof. Dr. Recep Bentli’nin katılımıyla gerçekleştirildi.

MTÜ Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Akademik Kurul Toplantısına, Rektör Prof. Dr. Recep Bentli, Rektör Yardımcısı ve Fakülte Dekanı Prof. Dr. Orhan Gündüz, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Gürkan Kavuran ve Doç. Dr. Tankut Ateş, Fakülte Sekreteri Neslihan Karataş ve öğretim elemanları katıldı.

Toplantı Rektör Yardımcısı ve Fakülte Dekanı Prof. Dr. Orhan Gündüz’ün kısa açılış konuşmasıyla başladı. Açılış konuşmasında Gündüz, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Bahar Yarıyılında yapılması planlanan faaliyetler ve fakültede yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi verdi.

Toplantıya başkanlık yapan ve yeni sürece ilişkin projelerini ileten Rektör Bentli, “Bilimsel çalışmaların ve bu çalışmaların arttırılmasına yönelik hür türlü çabayı değerli buluyoruz. Akademik başarılarımızı arttırmak ve bu başarıların sürdürülebilir olması için yeni üniversite yönetimi olarak akademisyenlerimize ve öğrencilerimize her türlü desteği ve imkanı sağlamanın gayreti içerisindeyiz. Akademisyenlerimizin kendilerini geliştirebilmeleri, ulusal ve uluslararası standartlarda projeler hazırlayarak hayata geçirebilmeleri için çalışmalarımıza hız verdik. Aynı şekilde beklentimiz akademisyenlerimizin de makale çalışmalarına ve projelere ağırlık vermeleri” diye konuştu.

Bentli konuşmasının devamında, hedeflerinin üniversitenin eksikliklerini en kısa zamanda tamamlayarak, fiziki imkanlarını arttırmak ve akademik kadroları güçlendirmek olduğunu söyledi.

Toplantı, Bentli’nin öğretim elemanlarının dile getirdikleri görüş, istek ve önerilerini almasıyla sona erdi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Abdullah (1 yıl önce)
    Yeşilyurt kampüsü çöl ortasında kalmış gibi. Ağaçlandırma için ne bekleniyor. Ayrıca dört binanın ihalesi yapıldı. Sadece bir bina faaliyete. Neler oldu anlamadık. (Eski rektör zamanında olanlar)
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Ayşe (1 yıl önce)
    Personelin tek istek ve arzusu eski yönetimin idarecilerini dinlememeniz…
    %79
    %21
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Ulusal ve uluslararası projeler yapmak için liyakatli akademisyenler gerekiyor. Bi önceki yönetimin atadığı akademisyenlerden uygun olmayanları ne yapacaksınız?
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Naif (1 yıl önce)
    Aysunun aldığı akademisyenlerle bunu başaracaksanız helal olsun...
    %83
    %17
    Yanıtla