SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Camide Saldırıya Uğrayan İmama Prof.Dr. Özdemir ve Ekibi de Müdahele Etti

Camide Saldırıya Uğrayan İmama Prof.Dr. Özdemir ve Ekibi de Müdahele Etti
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul’da bıçaklı saldırı sonucu yaralanan Fatih Camisi İmamı Galip Usta’ya tıbbi müdahaleyi Malatya kamuoyunun yakından tanıdığı Malatya-Pütürgeli Prof. Dr. Ramazan Özdemir yaptı.

İstanbul’da Fatih Camii içerisinde slogan atan Ömer Salgın isimli şüpheli, kendisini uyaran  cami imamı Galip Usta ve o sırada camide bulunan Bilal Erdem'i bıçakla yaralamıştı.

Saldırı sonrasında Bezmiâlem Üniversitesi Hastanesine kaldırılan Galip Usta’nın ameliyatına Tıp Fakültesi Dekanı ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Ramazan Özdemir’inde bulunduğu ekip girdi.

Yoğun bakımda tutulan Galip Usta, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum, AKP İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan tarafından ziyaret edildi.

Ziyarette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da telefon görüşmesi yaparak geçmiş olsun dileklerini iletti. Erdoğan, "Hocam geçmiş olsun, Rabbim şifalar versin, beterinden korusun." dedi.

Fatih Camii imamı Galip Usta'yı tedavi eden Prof. Dr. Ramazan Özdemir de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a telefondan imam hakkındaki son durumu şu şekilde anlattı; "Şu anda sağlık durumu iyi. Her hangi bir sıkıntı yok. Muhtemelen bugün veya yarın normal bir servise alacağız. Herhangi bir hayati tehlikesi yok. Genel durumu gayet iyi" dedi.

Prof. Dr. Ramazan Özdemir, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Turgut Özal tıp Merkezi'nde uzun süre görev yaptıktan sonra İstanbul Bezmiâlem Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı görevini üstlenmişti.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • murat binali (8 ay önce)
    muratında sonu binali gibi olacak...
    %50
    %50
    Yanıtla
  • menfeatçiler (8 ay önce)
    Bu yorumları beğenmeyenler, aman ha iktidarı kızdırmayalım, evlerimizi alalım modunda olan menfeatçiler
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Vatandaş (8 ay önce)
    Yav burda haber kurum değil ramazan hocamız bakın adamın değerini bilemedik gitti orda dekan olmuş cerrahta olmuş ameliyatta yapıyı burda bırakmadılarki adamı çalışa ameliyat yapa anjusunu yapa
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Sevda ÜLKÜ (8 ay önce)
    EKrem İMAMOĞLU da ziyaret etti onun fotoğrafları niye gösterilmiyor. İstanbul da çok haksızlıklar yapıldı ilahi adalet işte Ekrem bey kazandı. Koltuk uğruna haksızlıklar yaparsanız Allah böyle elinizden alır.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Tahir (8 ay önce)
    Murat kurum efendi, şiddete uğrayan hocamıza gösterdiğiniz ilgiyi, şiddete uğrayan doktor, hemşire, öğretmen, çocuk ve kadınlar içinde gösterin lütfen...rant için kesilen ağaç şiddetini de.. bu ilgi seçim zamanı değil her zaman olsun..
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Mehmet can (8 ay önce)Tahir isimli kullanıcı yorumuna
    Murat kurum döneminde kesilen ağaç katledilen yanan orman sayısı cumhuriyet tarihinde zarar goren bitki örtüsünden fazladır
    %60
    %40
    Yanıtla