Orduzu Çarşıbaşı Mahallesi'nde, 4.5G şebekesi için kablo döşenmek üzere kazılan sokaklarının onarılmaması yüzünden çamur içinde kaldıklarını belirten vatandaşlar, bu durumdan kurtarılmalarını istiyorlar.
Çarşıbaşı Mahallesi 4. Sokakta oturan vatandaşlar, 1.5 ay önce, kablo döşenmek için kazılan sokaklarının öylece bırakıldığını, yağışlarla birlikte çamur içerisinde kaldıklarını, gerek Büyükşehir gerekse Battalgazi belediyelerine defalarca bu konudaki şikayetlerini iletmelerine rağmen herhangi bir çalışma yapılmadığını bildirdiler.
"Sokağımızı kazdılar, sonra bırakıp gittiler. Çamur deryası içerisindeyiz." diyen vatandaşlar, sokaklarının bir an önce onarılarak çamurdan kurtarılmalarını istediler.