SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çanakkale Zaferi Satranç Turnuvası

0
Güncellendi - 2021-03-24 01:59:31
Çanakkale Zaferi Satranç Turnuvası
A- A+ PAYLAŞ

Çanakkale Zaferi'nin 106'ncı yıldönümü dolayısıyla Malatya’da 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Satranç Turnuvası yapılacak. Turnuva, 25 Mart Perşembe günü online olarak gerçekleştirilecek.

Satranç Malatya İl Temsilciliği tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 106’ıncı yıldönümü dolayısıyla 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Satranç Turnuvası yapılacak. Açık kategoride gerçekleştirilecek olan turnuva, Chees.com üzerinden online olarak düzenlenecek.

Satranç Malatya İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, Türkiye Satranç Federasyonu Malatya İl Temsilciliği olarak 25 Mart Perşembe günü "Malatya 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Online Yıldırım Satranç Turnuvası" düzenleneceğini ifade etti.

Toy, pandemi dolayısıyla turnuvanın Chees.com üzerinden online olarak yapılacağını belirterek, “Turnuvamız, açık olmak üzere tek kategoride ve 3'+2" eklemeli tempo ile 11 tur üzerinden planlandı. Ancak tur sayısı katılımcıya göre otomatik olarak güncellenmektedir” dedi.

Turnuvaya katılım için yapılması gerekenler şöyle:

“Turnuvaya, TSF Lisansına sahip 2020-2021 yılı vizesi yapılmış, 2014 ve önceki yıllarda doğan sporcular katılabilecek. Sporcuların https://www.chess.com/ adresinden ücretsiz olarak kullanıcı adı oluşturduktan sonra veya var olan kullanıcı adları ile www.malatya.tsf.org.tr adresinden 24 Mart 2021 Çarşamba saat 21.00'e kadar çevrim içi kayıt yaptırmaları gerekiyor. Çevrim içi kayıt sırasında, sporcuların chess.com’da oluşturdukları kullanıcı adlarını yazmaları zorunludur. Uygun olmayan kullanıcı adına sahip olan sporcuların kayıtları silinecek. Çevrim içi kayıt işlemini tamamlayan sporcuların MALATYA 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ONLINE YILDIRIM SATRANÇ TURNUVASI https://www.chess.com/club/malatya-18-mart-canakkale-zaferi-online-yildirim-satranc-turnuvasi grubuna (kulübüne) katılmaları gerekiyor. Turnuvaya katılım işlemini tamamlamış sporcular, turnuva başlamadan bir saat önce chess.com’da katılmış oldukları kulüpte aktif olacak turnuva bağlantısından “Turnuvaya Katıl” butonuna tıklamalıdır.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız