SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Çarpışan TIR ve Otomobil Yandı.. 5 Kişi Yaralandı

Çarpışan TIR ve Otomobil Yandı.. 5 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya- Kayseri karayolu Darende ilçesi yakınlarında, bir otomobil ile TIR'ın çarpışmasından sonra her iki araç da yandı. Araçların tamamen yandığı kazada 4 kişi yaralandı.

Edinilen ilk bilgilere göre, kaza saat 13.45 sıralarında Darende İlçesi Aşağı Ulupınar mevkiinde meydana geldi. Malatya'dan Darende yönüne gitmekte olan Atilla Özyalçın (48) yönetimindeki 07 AUB 568 plakalı paket süt yüklü TIR'ın direksiyon hakimiyetini kaybetti. TIR, yolun sağ tarafındaki istinat duvarına çarpıp devrildi ve yanmaya başladı. TIR devrilme sırasında yoldan sürüklenirken, Darende yönünden Malatya yönüne gitmekte olan İsmail Hakkı Yavuz 23 AAR 338 idaresindeki otomobile de çarptı. Bu sırada otomobil de alev aldı. Kazada, sürücüler ile otomobilde bulunan anne Seyhan, çocukları Efe ve Elif Yavuz yaralandı.

Çarpışan TIR ve otomobil alev aldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araçlardaki 5 kişiyi yaralı olarak çıkarırken, araçlardaki yangına da müdahale edildi.

Yaralılar hastaneye sevk edilirken, araçlar tamamen yandı. Kaza nedeniyle, Malatya- Kayseri karayolu bir süre kapandı.

malatyahaber.com- AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • irfan (1 yıl önce)
    yokuş aşağı iniş tecrübesi olmayan şoförler ve kaçınılmaz son can kaybı yok çok şükür
    %100
    %0
    Yanıtla