SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çatı Çöktü' İhbarı Korkuttu

0
Güncellendi - 2018-11-24 17:15:06
'Çatı Çöktü' İhbarı Korkuttu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, bir kurs merkezinin çatısının çöktüğü ihbarı ekipleri harekete geçirirken, gerçeğin ortaya çıkmasıyla herkes rahat bir nefes aldı.

Saat 14.30 civarında Dabakhane Mahallesi'nde bulunan bir kurs merkezinin çatısının çöktüğü ihbarı üzerinde, kurs merkezinin bulunduğu bölgeye AFAD, 112 sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi.

Ekipler, kurs merkezinin içerisine girdiklerinde ise gerçekleş karşılaştı. Kurs merkezinde görevli olan Abuzer Tok'un, bacayı temizlemek için çatının içerisinden bacaya çıkmak isterken, kırılan çatı levhasından düşerek yaralandığı anlaşıldı.

Vücudunun çeşitli yerlerinde sıyrıklar oluşan Abuzer Tok, olay yerine gelen ambulansla kontrol amaçlı hastaneye kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız