SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çavuşoğlu Rezerv Alanı İnşaat İhalesi Yapıldı

Çavuşoğlu Rezerv Alanı İnşaat İhalesi Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

6 Şubat depremlerinde büyük yıkımın ve önemli can kayıplarının yaşandığı  Çavuşoğlu Mahallesinde rezerv alan olarak belirlenen yere 404 konutluk inşaat ihalesi  sonuçlandı.

Alınan bilgiye göre; Çavuşoğlu Mahallesi’nde rezerv alan olarak belirlenen bölgeye inşaat ihalesi süreci tamamlandı. Buna göre; Çavuşoğlu Mahallesi Sanayi Caddesi üzerine yapılacak olan 404 konutluk projenin yapılan ihalesi 1 milyar 142 milyon TL teklif veren GÜÇAR adlı firma kazandı.

Önümüzdeki günlerde firmaya yer tesliminin yapılacağı ve inşaata ise Ramazan Bayramı sonrasında başlanılacağı öğrenildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Malatya (1 ay önce)
    İnönü mahallesi canpaş sitesi rezev alan ilan edildi mi edilmedi mi bir belirsizlik var lütfen rezev alanları yayınlayın ve kat maliklerini haberdar edinizki toki kurasından çıkalım ve mağdur olmayalım.afad maalesef gerekli bilgiyi vermiyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Adem (1 ay önce)
    İhaleler patır patır devam ediyor.elbet iyi bir gidişat.projenin kendisiyle alakalı hiç bir açıklama yok.buralar bir sefer inşa edilecek.ancak görünen o ki baştan sağma yapılacak.sağlamlık dışında her şey vasat yapılacak.daireler makul büyüklükte değil.zaten en büyük gider arsa payı yok.deprem bölgesi sıcak bölge.makul bir balkon yapılmıyor.kimi diyebilir ki söylediğin şeyler saçma.unutmayın uzun yıllar bu yapılan evler zamanla sıkıntı olmaya başlayacak.madem çok dert değil beyzadeler neden malikane de oturuyor.elbet kendi malına bir şey dediğimiz yok.devlet sırtında yolsuzlukları, hırsızlık ve israf yapanlar insanlara yaşanabilir evleri çok görüyor.
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Mlx (1 ay önce)
    Daire başı 2.9 milyon a denk geliyor.750 hibe 750 kredi üstüne de 1.4 milyon katınca olur. Hayırlı uğurlu olsun.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Helal sana bu bizim halk bunun hesabını yapmıyor daha bununda üstüne koyacaklar millet zannediyor ki ucuza ev sahibi olacaklar
    %46
    %54
    Yanıtla
  • vargas (1 ay önce)
    Tandoğan ve Sancaktar ihaleleri yapıldı mı
    %100
    %0
    Yanıtla