SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çay Ocağında Silahlı Saldırı, 1 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2019-01-28 23:50:04
Çay Ocağında Silahlı Saldırı, 1 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Asayiş Subesi civarındaki bir çay ocağında silahlı saldırıya uğrayan şahıs yaralanırken, olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı, 2 şüpheli ise aranıyor.

Olay, akşam saatlerinde Yenihamam Mahallesi'ndeki Asayiş Şube Müdürlüğü'nün yakınında bulunan çay ocağında  meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aralarında husumet bulunan Y.A. beraberinde 4 kişi ile birlikte takibe aldığı T.K.'ya çay ocağında silahla ateş açtı. Bacağından yaralanan T.K. olay yerine gelen ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olaya karıştıkları belirlenen 3 kişi gözaltına alınırken, yaya olarak kaçan Y.A. ve diğer şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

iha- malatyahaber.com 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Sami (5 yıl önce)
    Bide kaçmışlarmı?
    0
    0
    Yanıtla
  • İşin aslı (5 yıl önce)
    İnsanlar polis görünce suç işlemek için cesaret buluyor yoksa asayiş in karşısında niye yapsın yermi yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Yüreği ak insan (5 yıl önce)
    Şire pazarına yine hırsızlar girmiş.Esnafın kayısılarını cevizlerini çalıyorlarmış şire pazarı da asayişin yanında bu arada
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandas (5 yıl önce)
    huzur yok gardaş malatyada ohal gelmeli sıkı denetim olmalı hadi karakolun karsısına kadar geliyorsun sen o silahla kimbilir nerelerden hangi işlek caddelerden geçtin de geldin kim gördü kim denetledi ??? huzurlu memleket demesin hiç kimse onu diyenleri aksam 9 dan sonra malatya sokaklarında bi yayan gezsin de görsün neresi huzurluymuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Huzurun baskenti Malatya.Bu halleremi dusecektin.Sehri yönetenlere kalsa Turkiyenin en sakin ve huzurlu sehri ama gelgörki yasanan olaylar öyle söylemiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramiz (5 yıl önce)
    Ne yani karşısında karakol olan yerde silah sıkılmazdı ne kadar saçma düşünceli bir insanlar olduk yeter ki klavye yede nara atalım şuç bulalım işsizlik sizin yüzünüzden azaldı ülkede
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeynep (5 yıl önce)
    Ne kadar saçma eleştiriler sizin kapınızın önünde olan olaya saniyesinde müdahale siz edebiliyormusunuz.onlar sayesinde bugün yatağınızda rahat yatıyorsunuz. Boş konuşmayın .
    0
    0
    Yanıtla
  • ilhan (5 yıl önce)
    memleket bozulmuş memleket polis ne yapsın dayak atsa açığa alınıyor nezarete atsan vekilin biri arıyor savcılığa sevk ediyon serbest bırakıyor hadi gelde asayiş olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (5 yıl önce)
    Huzurun Başkenti Malatya :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (5 yıl önce)
    Yaz tahtaya bir daha
    0
    0
    Yanıtla
  • KIL BAYRO (5 yıl önce)
    Asayiş şube kendi asayisini sağlayamıyor daha.Bir de kalkmış 3 günde bir huzurlu kent naraları atılıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    Karakolun karşısında silahlı saldırı.... malatya da asayiş sıfır diye boşuna demiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (5 yıl önce)
    Asayiş Şubesinin tamda karşısında silahlı saldırı oluyor. Heyyyy hey. Asayiş kendi kapısının önüne hakim değil, Malatya’ya nasıl hakim olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • :(
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Malatyanın düştüğü hallere bak ya.emniyetin karşısında silahlar patlıyor suç kimde acaba niye bu kadar rahat insanlar.emniyet ne yapıyor niye emniyetten polisten korkmuyorlar?
    0
    0
    Yanıtla
  • Olayın aslı şu; Emniyet personeli Allah var çalışıyor gerekli uygulamalar kontroller çevirmeler tamam ama suç ve suça önleyici müdahaleler yapılmakla beraber Malatya genelinde aşırı bir silahlanma ve kendini ispatlama, nam yapma moda hâline gelmiş bunula beraber işlenen suçtan sonra Adli mercilerce yapılan suça karşı cezalar caydırıcı olmadığından ve silahla yaralamalı bir olay sonunda dahi adli kontrol adiyla aynı gün serbest kalmaları bu sahislara bir sey olmadi diye oz guven patlamalarina hem bu olaylara özentisi olanlardaki korkuyu azaltmakta hemde emniyet güçlerinin şevkini kırmakta buda olaylara zamanında müdahalelerde etken rol oynamaktadır ve güzelim şehir her geçengün kaos ortamında korku şehrine dönüşmekte insanların huzuru bozulmaktadır siyasilerin dediği gibi huzurun başkenti masalları insanı güldürüyor Vekillerin bürokratların huzur başkenti haberinin ya öncesi yada sonrasinda kesinlikle huzur bozucu asayis haberlerinin olmasi ne kadar kötü bir tablo oldugunu goz önüne koymakta Malatya her geçen gün huzurdan uzaklaşmakta
    0
    0
    Yanıtla