SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çekicinin Çarptığı Yaya Hayatını Kaybetti

Çekicinin Çarptığı Yaya Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yolun karşısına geçmeye çalışırken çekicinin çarptığı şahıs hayatını kaybetti.

Kaza, saat 18.00 sıralarında Malatya- Ankara karayolu Turgut Özal Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Özsan Sanayi Sitesi mevkiinde Ankara istikametine seyir halinde olan F.A. idaresindeki 23 AAJ 786 plakalı çekici, yolun karşısına geçmeye çalışan Ahmet Genç’e (45) çarptı. Kazada aracın altında kalan şahıs olay yerinde hayatını kaybetti.

Araç sürücünün ifade için polis merkezine götürüldüğü kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

TAVŞANTEPE'DE 4 YARALI

Tavşantepe'de 2 otomobilin çarpışması sonucunda da toplam 4 kişi yaralandı. 

Trafik kazası, Malatya-Adıyaman Karayolu Tavşantepe mevkiinde meydana geldi. Kazada H.M. (61) yönetimindeki  34 PE 6753  plakalı otomobil ile Adıyaman istikametine seyir halindeyken Tavşantepe mevkiinde bir akaryakıt istasyonuna girmek için U dönüşü yapan E.Ş. (39) yönetimindeki 06 CTV 852 plakalı otomobile çarptı.

Sürücülerle birlikte yaralanan toplam 4 kişi ambulanslar ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Soruşturma sürüyor.

İha-malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • 44 Gurbet (9 ay önce)
    Çok ülke gezdim halen de geziyorum ölen kişiye rahmet yakınlarına baş sağliğı diliyorum Araç kullananda yayayalarda trafikde kurallara uymuyorlar bilmiyorlar hiç olmadık yerde araç çıkıyor ne yacağını bilmiyor yayada bilmiyor at arabası ell arabası yük aracı yaya aynı yolu kullanıyordu taki 80 lerde kalma düzen devam ediyor dreksiyona geçen kendini kahraman sanıyor yol vermeme yüzünde sopalı bıçaklı silahlı kavgalar çıkıyor Bizim yapmamız gerekeni düzeni hak hudut nizamı bakıyorsun kötü bir avurpa ülkesi yapıyor insanlığı medeniyeti kültürü bizden aldılar biz geri gittik onlar çok ilerlediler imrenir olduk örneği kötü polanya daha 2000 yılına kadar bir oda evde 6 .7 kişilik aile fertleri 3. 4 domuz ve tavuklarla beraber yaşarlardı şindi her konuda bizde çok çok ilerideler cadeler sokaklar tertemiz biz müslüman ülkeyiz temizlik imanın yarısı Yazık günah her gün onlarca canımız trafikde yok oluyor polisin denetimiyle olmaz devlet meclis siyasiler ell atmalı gelişmiş ülkelerde hangisinde siyasiler çakarlı polisli konvoyla geziyor ya bizde ki
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Zorba (9 ay önce)
    Çekiciler, Mikserleri, Minibüsler, Harfiyat kamyonları bunların hepsinde başıboşluk var. Bir mikseri kafasına göre artık betonu istediği yere dökebiliyor, istediği geç saate kadar çalışabiliyorlar. Daha da sıkı denetlenmeli ama nerede .Adamlar trafik canavarı. Velhasıl bu şehirde herşeye kendiniz dikkat edeceksiniz. Kural,kaide,yasa,saygı falan uygulayan şoför yok. Herkesin canı Allah'a emanet.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Yeşil Malatya (9 ay önce)
    Allah ölen kişiye rahmet eylesin. Yakınlarına sabır versin. Yalnız şunu belirtmek lazım ki Malatya da trafik denetimleri çok yetersiz. Bir çok yerde sürücüler keyfi hareketler yapıyor. Benim gördüğüm tek denetim (!) istasyon kavşağında kesilen cezalar.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Yuzaki benzinlik civarı ve fahri Kayahanı da eklemek lazım.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • kral44 (9 ay önce)
    Ayrıca bu kazanın yaşandığı noktada bir yaya geçidi var-dı. Daha sonrasında o yaya geçidi çizgilerini bir gece sildiler, yayaların geçmesi için refüjde bırakılan aralıkları toprakla çiçekle otla doldurdular ve yaya geçidi kapandı. Mecbur her seferinde canımızı korumaya çalışarak çevre yolunun ortasından eve gitmeye çalışıyorduk.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • kral44 (9 ay önce)
    Tam bu kazanın yaşandığı nokta için 2021 senesinden beri Karayolları Genel Müdürlüğüne dilekçe yazıyorum o yola yayaların geçmesi için bir üst geçit yapın diye. 2021 senesinden beri ekipler gelip yaya sayımı yapıp gerek görürlerse yatırım programına dahil edecekti. Ben de iki kere tam o noktada yolda ölümden döndüm. Allah rahmet eylesin, türkiyede ölmek çok kolay bir iş ne yazık ki. Bugün orada bir üst geçit olsaydı bu adam hayattaydı. İlgililerle yaptığım yazışmalar, üst geçit yapılmasını istediğim olay yerinin fotoğrafları (tam bu kazanın olduğu nokta) hepsi devletin arşivlerinde ve benim depolamamda mevcut. Bütün doğu anadoluyu birbirine bağlayan bir çevre yolunun ortasından yayalar evine gitmek için mücadele veriyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Daha önce de ölümlü kaza oldu aynı yerde bu kadar da olmaz
    %60
    %40
    Yanıtla
  • OKTAY (9 ay önce)
    Allah rahmet eylesin.bu çekiciler beton mikserleri minübüsler taksiler daha da sıkı denetlenmeli.adamlar trafik canavarı tabi hepsi değil ama.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vatan daş (9 ay önce)
    Malatya da trafikte saygı deprem öncesi az da olsa biraz vardı, şimdi ne şöförler şöför, ne yayalar yaya. Denetimsizlik, sokak lambalarının yanmaması, trafik ışıklarının çalışmaması...Son 8 ayda herkes yaşamadığını yaşadı, hâlâ şoku yaşayanlar var, yıkımlar, toz bulutları... Deprem bölgelerinin hepsinde Halkın tamamının psikolojik destek ve tedaviye ihtiyacı var, Allah ölenlere rahmet eylesin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Emirza (9 ay önce)
    İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.Halen şoktayım.1 saat önce fotoğraf çekindik,vakit saat gelince ...Allah rahmet eylesin.Cengiz Topel İlkokulu ve ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum.
    %65
    %35
    Yanıtla
  • mustafa44 (9 ay önce)
    Allah rahmet eylesin çok kıymetli bir öğretmen arkadaşımızdı mekanı cennet olsun Rabbim ailesine sabırlar versin...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet hoca tarih öğretmeni miydi ?
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Cengiz Topel ilkokulu, sınıf öğretmeni
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Halil (9 ay önce)
    Kaza olan yerde yaya geçidi vardı sonra silmişler nasıl geçeceğiz karşıya ?
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Pırasa (9 ay önce)
    Ahmet hocama Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Rabbim ailesine sabırlar versin. Dört dörtlük bir insandı...
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Ömür (9 ay önce)
    Allah rahmet eylesin
    %100
    %0
    Yanıtla