SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CEM Vakfı Malatya Yöneticileri Kültür Bakanı Ersoy'u Ziyaret Etti

CEM Vakfı Malatya Yöneticileri Kültür Bakanı Ersoy'u Ziyaret Etti
A- A+ PAYLAŞ

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Cem Vakfı Malatya Şubesi Başkanı Eşref Doğan Dede ve beraberindeki heyeti Bakanlığımızda ağırlamaktan büyük bir onur duyduk.” Dedi.

Cumhuriyetçi Eğitim  Vakfı (CEM Vakfı) Malatya Şubesi Başkanı Eşref Doğan, beraberindeki heyet ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u bakanlıktaki makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ziyaretle ilgili olarak sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Cem Vakfı Malatya Şubesi Başkanı Sayın Eşref Doğan Dede ve beraberindeki heyeti Bakanlığımızda ağırlamaktan büyük bir onur duyduk. 6 Şubat depremlerinin ardından Malatya’da yürüttüğümüz çalışmalardan ve cemevlerinin bakım-onarım ve tefrişat taleplerinin karşılanmasından duydukları memnuniyeti ileten Eşref Doğan Dede’ye ve yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Birliğimiz daim olsun.” ifadelerini kaydetti.

-CEM Vakfı’ndan açıklama

CEM Vakfı Şubesi ise sosyal medya hesabından, “Mürşidimiz ve Şube Başkanımız Sayın Eşref Doğan Dede, Şube Müdürümüz Sayın İzzettin Şahin ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Bahattin Canbay’dan oluşan heyetimiz, Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy'u makamında ziyaret etti. 6 Şubat depremleri sonrası Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Hüseyin Doğan Dede Türbesi ve Cemevi ile Malatya ili genelinde cemevlerine yaptığı  yatırımlardan ötürü Sayın Bakan'ımıza teşekkürlerlerimizi ilettik.” açıklaması yapıldı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Ertugrl (2 gün önce)
    Kardeşim 150 bin din görevlisi maaş alıyor. 20-25 milyon alevi vergi vermiyor mu da dedelere maaş baglamiyorsun! Cem evlerinin faturalarını odemiyorsun! Hiçbir yardım yok! Bana göre cemaatleri ödesin ama eşitlikse eşit davranacaksiniz..
    %67
    %33
    Yanıtla
  • THY ispanyol yunan basket takımlarına sponsor oluyor yıllardır cem evlerinin dedelerine de maṣṣ verilmeli inṣallah olur
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Ertugrl (2 gün önce)A Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Biz ikilikten şikayetçiyiz. Sen alevi diye barajı kaç yılda yapamıyorsan!(Örn.yoncali barajı) , alevi köy yolları diye bir gerçek yarattiysan ve dedelere de imamlar gibi maaş vermiyorsan biz bu ikilikten şikayetçiyiz. Hiçbirine verilmesin cem evlerini halk kendi bagişlariyla ekonomisini çevirdiği gibi 100 binden fazla camiyi de cemaatleri ekonomisini çevirsin hadi görelim aksi halde Alevilerden vergi almayacaksin ! RTE nin sözü de vardı her zamanki gibi seçim için söylenmiş sözlerden biriydi. Bu ülkede hala alevilere karşı içten içe bir düşmanlık var..
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Abdullah (1 gün önce)A Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Dedelerin maaş almasıyla aleviler kurtulacak mı?
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Dedeler ve Aleviler onu kabul etmez sen merak etme zaten. Burada amacımız laik ve üniter devletin tek bir mezhebin dini adamlarına ayrıcalık yapması yoksa bence devlet dini adamlara kadro yaratmamali Allah'ın dinini öğretmek için insan para alır mı?
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Av. Selahattin Sarıoğlu (2 gün önce)
    Karşılıklı çok güzel davranışlar. Özleneni gerçekleştirenler ne güzel insanlar.
    %90
    %10
    Yanıtla