SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çevre Bakanı Kurum, Söğütlü Cami'nin Temel Atma Töreni İçin Geldi

Çevre Bakanı Kurum, Söğütlü Cami'nin Temel Atma Töreni İçin Geldi
A- A+ PAYLAŞ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Malatya'da yapılacak projeler ve çalışmalarla ilgili temaslarda bulunmak, eski belediyenin bulunduğu meydana inşa edilecek olan Söğütlü Cami'nin temelini atmak  üzere Perşembe gecesi 21.00 sıralarında Malatya'ya geldi.

Ziyaret kapsamında Bakan Kurum, Cuma günü saat 11.00'de eski belediyenin bulunduğu meydanda düzenlenecek olan Söğütlü Camii’nin temel atma törenine katılacak. Ayrıca şehirde devam eden projelerle ilgili koordinasyon toplantıları gerçekleştirilip, çalışmaları yerinde inceleyecek.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, temel atma töreninin yanı sıra  yapılacak koordinasyon toplantısında şehrin geleceği için önemli projelerin ele alınacağını belirtti. “Koordinasyon toplantımızda şehrimizle ilgili önemli projeleri masaya yatıracağız” diyen Er, Malatya’nın geleceğini inşa etmek adına çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini vurguladı.

Bakan Kurum’un Malatya ziyareti sırasında şehirde devam eden projeleri yerinde inceleyeceği ve bu projelerle ilgili değerlendirmelerde bulunacağı belirtildi. Başkan Er, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Bakanımıza Malatya’mıza gösterdiği yakın ilgi ve destekten dolayı hemşehrilerim adına teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Sami Er, “Geleceğin Malatya'sını hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Fikret (3 saat önce)
    Sn.Bakana siyasiler Çevre Şehircilik Md. Orta hasarlı Binaların ağır hasara çevrilmesi için(güçlendirme projesi yapılamayan veya rezerv alan ilan edilen yapılarda) gerekli yazı yerine bina yıkım belgesi verilmesi konusunu gündeme getirdiklerini umuyorum.Yaklaşık 15.000 kişi mağdur durumda. Hatayda ve Maraşta verilen ağır hasar belgeleri neden Malatyada verilmiyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya evladı (4 saat önce)
    Sayın bakan hoş gelmiş malatyayi Malatya yapacak Allah'ın izniyle
    %15
    %85
    Yanıtla
  • Kamil (4 saat önce)
    Kral bu adam. Malatya ya malatyalılardan daha faydalı
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Malatyali (4 saat önce)
    Sayın başkan geleceğin malatya sini inşaa etmek miş amacı ya allah aşkına köstek olmayinda battalgazi belediyesi'nin de marta berki yerinde dönüşüm için imar izni alamadık belediyeler imar adı altında arsalarımızı kullanamaz hale getirdi kime basvuracagimizi şaşırdık sizin amacınız milleti toki ye şehirdeki arsalarında zengin lere peşkeş çekmek hibe kıredi yetersiz ona mi yanalım mart da berli 1 mt yol almadığımız mi yanalım bakan geliyor kalabalıkta sesimizi duyuramıyoruz cimer e yazıyoruz cimer e yazıyorum yerinde dönüşüm de kira yardimi kesiliyor adam bana yazıyor kira yardımına baktin şimdiye kadar aliyorsun
    %75
    %25
    Yanıtla