SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çevre Bakanı Kurum'dan İlk Ziyaret Malatya'ya

Çevre Bakanı Kurum'dan İlk Ziyaret Malatya'ya
A- A+ PAYLAŞ

Yerine atandığı Mehmet Özhaseki'den görevi devralırken yaptığı açıklamada Malatya’yı deprem bölgesi iller arasında sayarken unutan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ilk ziyaretini Malatya’ya gerçekleştirdi.

Yeniden göreve  gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Malatya Havalimanı’nda ilk protokolü tarafından karşılandı.

Bakan Kurum, Malatya ziyareti için sosyal medya hesabından, “Bugün güzeller güzeli Can Malatya’mıza geldik.  Sıcak, samimi Malatyalı hemşerilerimizle kucaklaşmaya geldik. 
Biz derdi derdimiz, sevinci sevincimiz olan Malatya’nın bir evladıyız. Ve söz veriyoruz. Asrın felaketinin açtığı tüm yaraları saracağız. Malatya’yı çok daha güzel günlere kavuşturacağız.” paylaşımını yaptı.

İlk resmi ziyaretini Malatya’ya yapan Bakan Kurum’u karşılayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er de, “Ayağının tozuyla Malatya’mıza geldi. Şehrimize göstermiş olduğu ilgi ve alaka için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum’a teşekkür ederim” dedi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • VURAL (1 gün önce)
    Yazıklar olsun hepinize depremde verdiği hangi sözü yerine getirdi ne destek verdi herkes alkış tutuyor herkes hak edildiği gibi yönetilir
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Mehmet GÜLTEKİN (2 gün önce)
    Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığında yapılan devir teslim töreninde Sayın Bakanımıza Malatya'mızın depremde en çok hasar alan ilin olduğunu söylemiştim. kendileri bu söylemimi dikkate alarak ilk ziyaretini Malatya'mıza yaptı . Katkım olduysa çok onur verici ; çalışmalarımız Malatya için (Ankara'da faaliyet gösteren bir sivil toplum kuruluşuyuz yetkimiz yok ama etkimizin çok olduğu düşüncesindeyiz.) Malatya'mıza saygılar; Mehmet GÜLTEKİN Ankara Darende'liler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sevda ÜLKÜ (2 gün önce)
    Ekrem İMAMOĞLU' nun rakibi olmada Malatya ya sık sık gel sayın bakan malum seçimde bayağı fark la yenildiniz.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Carbon (2 gün önce)
    Kim ne derse desin Özhasekiden kat kat iyi olacağından kuşkum yok ancak Malatyada ki sorunlara çözüm getirmek gerçekten çok zor çoğu bürokrat pes etmiş ne Vali ne belediye başkanlari ne de kurum müdürleri herkes avareli oynuyor kimse ne yaptığını ne yapacağını bilmiyor sorulan sorular karşısında sus puslar umarım KURUM bir şeylerin önünü açar yoksa Allah yardımcımız olsun..
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Malatyalı44 (2 gün önce)
    Sayın bakana hayırlı olsun 3 il 2 senede toplar malatya 10 senede toplamak sayın bakan malatya millet vekilleri içindeler galiba vatandaş göremiyorda ne zaman izinleri bitiyorda vekil oldukları i hatırlayacaklardır marasta rezerve konuları yerinde dönüşüm yapılan konutlar 3 aya hazır maltya sahibi olmadığından bitene yerinde dönüşüm yok vah malatya vah
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 gün önce)
    İstanbulumu yönetecektin sen
    %37
    %63
    Yanıtla
  • malatya kayısısı (2 gün önce)
    bakanın bir şehre gelmesi elbette güzel bir durum lakin gereksiz çünkü bakan gelipte bu denetim veya malatyadaki usulsuz yapılan dönüşümü durdurmuyor ki gelip hızlanın güzel yapın diyip gidiyor paslı demirle güçlendirme sulu zemine ise beton dökme devam ediyor bunu neden kimse durdurmadıki. sen degilse cocugun yada onun torunu büyük depremde yine ölecek....
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Sami44 (2 gün önce)
    Sayın Bakanımıza, Yerinde dönüşüm dediniz 1500000 tl hibe ve kredi dediniz, 17 ay geçti, hiç bir ilerleme olmadı. Para tam anlamıyla pul oldu. Yerinde dönüşümlerde de pek çok sorun var. Halkın güveni gittikçe azalıyor. Slmlr.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyali (2 gün önce)
    Malatya'nın yolunu bulmuş mu:) ne diyor 2-3 aya bitiririz mi diyor :)
    %52
    %48
    Yanıtla
  • Paşa44 (2 gün önce)
    Malatya'da görevini yapmayıp vatandaşı süründürenleri şikayet edeceğiz. Cimere toplu mesaj atacağız. Adıyaman'da yerinde dönüşüm başladı ve katlar çıkılmaya başladı. Malatya'da imar izni verilmiyor.
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Cimer çoktan işlevini yitirmiş buna emin olun.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • faydası yok (2 gün önce)
    ister bakan gelsin, ister cumhurbaşkanı gelsin; hiç farketmez. Malatyanın sahipsizliğine hiçkimse çare olamaz maalesef.
    %69
    %31
    Yanıtla
  • ibrahim ney (2 gün önce)
    gelişine mutlu olan sami er ve ölmeztoprak.. diğer ikili nerden çıktı bu şimdi ne güzel yan gelip yatıyorduk der gibi
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Erkan (2 gün önce)
    Geçen gün Malatya Haber Murat Kurum beyin devir teslim töreninde Malatya yı söylemediği için bunu haber başlığı yapmıştı.Malatya Haber Murat Kurum ilk ziyareti Malatya'ya yaptı buna ne diyeceksiniz.
    %53
    %47
    Yanıtla
  • yaptığı hatanın farkına varıp telafi etmek için olmasın malatyanın en akıllısı, bu mühtiş soruyu soran erkan bey.
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Malatya'yı söylememesi size göre normal mi yani gerçekten? Yıkımda ikinci sırada olan iş bitirmede beşinci sırada plan bir şehri anmaması normal mi yani ? Şu zihniyet bu şehri ne zaman terk edecek acaba. Şehir siyasal tercihlerden ve kişilerden büyüktür. Bunu idrak ettiğimizde Malatya hızlı toparlanacaktır
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Bu şehrin bu durumda olmasının en büyük sebebi bu zihniyet tir
    %50
    %50
    Yanıtla