SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çevre Bakanlığı'nda Malatya Toplantısı

Çevre Bakanlığı'nda Malatya Toplantısı
A- A+ PAYLAŞ

AKP'li 2 milletvekili, Büyükşehir ve depremden etkilenen 4 ilçenin belediye başkanlarından oluşan Malatya Heyeti, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret ederek, burada Malatya’nın deprem projelerine yönelik çalışmaları hakkında istişarede bulundular.

AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ve İnanç Sıraç Kara Ölmeztoprak, Malatya Büyükşehir belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret ederek, burada Malatya’nın projeleri ile ilgili olarak toplantı yaptılar.

29 Temmuz Cumartesi günü Malatya’ya gelerek, Malatya Çarşısı kapsamında Bakırcılar Çarşısı’nın temel atma törenine katılacak olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile Malatya’da yürütülecek bazı projelere son şekli verildiği belirtilirken, bazı projelerin son durumunun temel atma töreninde açıklanması bekleniyor.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan yapılan toplantı ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

“Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Mehmet Özhaseki’yi ziyaret ederek şehrimizin imarı ve ihyası için yapılan çalışmalarla alakalı istişarelerde bulunduk. Malatya’mızı yeniden ayağa kaldırmak ve yaşanabilir bir kent haline getirme hususunda kararlıyız ve çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz."

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Rıdvan (9 ay önce)
    İşte bu adamlar bütün Malatya nın geleceğini tasarlamaya çalışıyor. Vay haline Malatya nın. Bunların bir tanesi modern bir ülke de yaşamış işlerin nasıl yürüdüğünü görmüş mü acaba ki biraz bilgi, beceri ve tecrübe sahibi olsunlar. Bunlar bana göre ne doktor ne de hemşire, mahallerde eskiden iğne vurmaya giden kendini doktor gibi gören iğneciler gibi. Bu şehrin ve milletin iş bilen becerikli, siyasetin değil hukukun üstünlüğüne inan ve uygulayan, gerçekten eğitimli kişilerin planlamasına ihtiyacı var. Yoksa bir sonraki depremde çok daha büyük acılar yaşanacak. 6 Aydır sokak lambalarını çalışır hale getirmeyen, hırsızlıklara engel olamayan bu kadrolar size şehir planlayacak öyle mi?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (9 ay önce)
    Bunlar poz derdinde. Millet de ev derdinde.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Yeşilyurtlu (9 ay önce)
    Yeşilyurt belediye başkanı mehmet çınar hala Yeşilyurtta tarım arazilerini imara açıyor bu adama kim dur diyecek .Malatyanın vekilleri bir durdurun bu adamı....
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Hakan (9 ay önce)
    Bakanlıktan uzak şehirlerin birinden bir bakan tayin edin ben malatyadaki vekil olsun belediye olsun bakan olsun güvenmiyorum malatyayı sahipsiz bırakmayın cumhurbaskanim
    %100
    %0
    Yanıtla
  • hasb (9 ay önce)
    Malatya tarihinin medar ı iftharları... Medeniyetin başladığı şehri imar eden bilgi düzeyi yüksek belediye başkanları... Malatya sizinle gurur duyuyor..
    %25
    %75
    Yanıtla
  • ağam bizimle eğlenir
    %50
    %50
    Yanıtla
  • onur (9 ay önce)
    Allah ihsan kocadan razı olsun canla başla çalışıyor. Ben malatyahaber aracılığı ile reise seslenmek ihsan Koca'yı değerlendirin sayın reisim bilgi birikiminden faydalanın daha güçlü Türkiye için. YAPARSA İHSAN KOCA YAPAR
    %14
    %86
    Yanıtla
  • Soğuk şaka
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (9 ay önce)
    Bir zahmet toplantı sonuçlarını da açıklasanız. 750 bin kişi sizin ağzınıza bakıyor. Ne olacağız diye. Tabi vatandaşı önemsiyorsanız.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • cafer canbay (9 ay önce)
    Bu Malatya Sadece AKP Belediyelerinmi diğer ilçe belde başkanları malatyanın üye evladımı.yakıştıramadım bakan efendiye.
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Bynedim (9 ay önce)
    Bbş -ilçe bbş hariç herkes bir nepze mutlu herhalde ciddi bir sıkıntı var
    %92
    %8
    Yanıtla
  • yıldırım (9 ay önce)
    aaaaa milletvekillerinden ikisi kayıpttı bulmuşlarr diğer iki vekilin arama çalışmaları devam ediyor.. yürüüüü be malatya seni kim tuttar
    %90
    %10
    Yanıtla