SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Çevre Yolu Altı Önceliğimiz"

0
Güncellendi - 2019-01-17 19:06:59
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Muhtarlar Derneğini ziyaret eden, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Soner Gökçe, "Çevreyolunun altı hizmette önceliğimiz olacak" dedi.

Gökçe ve beraberindeki heyetin ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Salman Şahbaz, "Soner Gökçe Malatya'mızın bir evladı, Malatya'nın sorunlarını bilen bir kişidir. Gökçe'nin Malatyamız için güzel projeler hazırladıklarını biliyoruz Allah utandırmasın çıkmış oldukları bu yolda kendilerine başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Malatya'da Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinde çevreyolu alt bölgesinin ihmal edildiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gökçe ise "Malatya hepimizin ortak değeri ve sevdası, toplumsal değerlerimize sahip çıkacağız. Malatya'daki sivil toplum kuruluşlarımız bizler için çok önemli ve burada çok kutsal bir görevi yapıyorsunuz, muhtarlarımızın görevleri kutsal. Bu güne kadar ihmal edilmiş bölgeler var, bunlardan bir tanesi çevre yolunun altı. Maalesef yerel yönetimlerde arkadaşlarımız bu güne kadar buralar ihmal etmişler. Bizler kesinlikle çevre yolunun altına önem vereceğiz, bunu bilmenizi istiyorum" diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • HASAN DAYI (5 yıl önce)
    Sayın Soner gökçe sizin Malatya büyükşehir belediye başkanı olmanızı çok istiyorum.14 yıldır belediye başkanlığı yapan selattin gürkan’ dan bıktık…istemiyoruz……..
    0
    0
    Yanıtla