SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çevre Yolu Emeksiz Alt Geçidi Tek Taraflı Kapatılacak'

'Çevre Yolu Emeksiz Alt Geçidi Tek Taraflı Kapatılacak'
A- A+ PAYLAŞ

6 Şubat depremlerinden sonra hasar alan mevcut çevreyolunda iyileştirme çalışmaları devam ediyor.  7 Temmuz Pazar günü başlanılan çevreyolu yenileme çalışmaları kapsamında 1. Etap çalışmalarının akabinde 2. Etap çalışmalarına da başlanılacak. 

Çöşnük Kavşağı sonrası, Battalgazi Alt Geçidi girişi ile Beylerderesi Viyadüğü arası yaklaşık 13 kilometrelik kısımda yapılacak olan çalışmalar, vatandaşların mağdur olmaması için etaplar halinde gerçekleştiriliyor. 

Konuyla ilgili olarak, Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “7 Temmuz Pazar günü başlanılan çevreyolu yenileme çalışmaları kapsamında trimer asfalt kazıma işlerinin ikinci etabı olan Emeksiz altgeçidi, tek yönlü olarak (Elazığ-Ankara istikameti) 9 -10 Temmuz tarihlerinde iki gün süre ile trafiğe kapatılacak. Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için alternatif güzergâhları kullanmaları rica olunur.

Mevcut çalışmanın tamamlanmasına müteakip, yapılması planlanan diğer etaplar ve ulaşım alternatifleri için kamuoyu bilgilendirecek olup, sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.” denildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • RIDVAN (2 ay önce)
    şehrin içinde her taraf yıkılıyor,gidecek yol arıyoruz.bu kadar sıkıntının içinde bir de çevre yolu eklendi.34 yıldır eskimalatya yolu bitirilemedi.yapılıyor sözüm ona ertesi yıl traşlanıp bir daha asfaltlanıyor.hanımın çiftliği acıbadem konteyner kentin önünde altı yerden asfalt kesilerek kablo döşenmiş, bir haftadır yama yapılamamış.bırakın bu işleri...
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan (2 ay önce)
    Malatya'nın içinde kalmış ve çevre yolu olmadığı için halen çevre yolu görevini gören 2 şeritli gidiş geliş yolunun toplasanız 10 km olacak bu kadar gündem edilmesi Malatya'nın ufuk meselesi. Siyasilerin övünerek bu durumu paylaşmaları halimizi ortaya koyuyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bülent (2 ay önce)
    Kaplumbağa hızında işler
    %100
    %0
    Yanıtla