SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Çevre Yolu'nda 3 Aracın Karıştığı Kazada 1 Yaralı

Çevre Yolu'nda 3 Aracın Karıştığı Kazada 1 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Çevre Yolu (Buhara Bulvarı)'nda akşam saatlerinde 3 aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi, sürücülerden biri yaralandı.

Kaza, Çevre Yolu'nun Tandoğan Mahallesi sınırlarında 18.00 sıralarında oldu. M.Y.E. yönetimindeki 44 FN 720 plakalı otomobil, R.D. yönetimindeki 44 KG 510 plakalı çekici ile R.S. yönetimindeki 44 FN 909 plakalı kurtarıcının çarpışmaları sonucu kaza meydana geldi. Kaza sırasında devrilen 44 FN 720 plakalı otomobilin sürücüsü 33 yaşındaki M.Y.E.'nin yaralandığı bildirildi.

Yaralı hastaneye kaldırılırken, kazayla ilgili inceleme ve soruşturmaya başlandı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Murat (4 ay önce)
    Trafikçiler anca radar atsın
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Vatan daş (4 ay önce)
    Radar olmazsa aşırı sürat yapanlar, kural tanımazlar cesaret alır, bu kazalara bunlar neden oluyor.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • birisi (4 ay önce)
    uzun zamandır malatya da olan kazaları takip ediyorum,kaza sayılarında inanılmaz artış var bir istastistiğini yayınlarlarsa bence çok iyi olur ben bulamadım bütün deprem bölgelerinde böyle mi acaba şehrin büyük çoğunluğunda tssb olduğunu tahmin etmekteyim ki dikkat dağınıklığı buna işaret ,2.sebep insan hafızasının görsel çalıştığına işaret (yani bir ışık, bir bina kerteriz alacağı herhangi bir şey) bu işaretler kayboldu ondan oluyor kazalar 3. şu olabilir sanayiye erişim çok az olduğundan dolayı araçlardaki bakımsızlıktan olabilir.teşekkür ederim.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Bülent (4 ay önce)
    Trafik denetimi olmayınca herkes ağa paşa. Trafik babalarının tarlası. Her gün kriz geçiriyorum başıboş şöför müsvettelerinden dolayı. Trafik ekiplerinden tam denetim bekliyoruz artık.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • kadir (4 ay önce)
    vallahi yeter artık resmen zırvalıyor sürücüler kural hak getire kafasına göre takılıyor millet ne ayna ne sinyal ne şerit ne kadın ne dayılar hepsi kendini köy yolunda sanıyor sadece ben yoldayım diyor şehir içinde ölümlü kazalar moda oldu. biran önce trafik kontrol sistemi kuş uçurtmamalı ve ekipler millet kuralları tekrar benimseyene kadar kontrolleri artırmalı.
    %93
    %7
    Yanıtla