SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çevre Yolunda Kaza.. Otomobilin Çarptığı Yaya Öldü

Çevre Yolunda Kaza.. Otomobilin Çarptığı Yaya Öldü
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’da yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı 42 yaşındaki sağlık çalışanı hayatını kaybetti.

Kaza, 10.30 sıralarında Malatya- Elazığ karayolu Sancaktar Mezarlığı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Elazığ istikametinden gelen A.P. yönetimindeki Chevrolet marka 44 AEJ 105 plakalı otomobil yolun karşısına geçmeye çalışan 42 yaşındaki Ömer Doğan’a çarptı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, ekipler yaptıkları kontrolde şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

Feci kazada hayatını kaybeden Ömer Doğan’ın özel bir hastanede şoför olarak çalıştığı öğrenilirken, şahsın cenazesi olay yerinde yapılan incelemelerinin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Araç sürücüsünün gözaltına alındığı kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Ali Hoca (1 yıl önce)
    Allah rahmet etsin. Ailesi ve yakınlarına da sabır diliyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Selahattin (1 yıl önce)
    Malatya da her hafta ölümlü yaralanmalı kazalar oluyor…Yetkililer neden önlem almıyor trafik Malatyanın en büyük sorunu bir türlü aşamadık
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Kernekli (1 yıl önce)
    Rabbim rahmet eylesin, ailesine ve sevenlerine sabırlar versin. Bu kaçıncı vefat? Neden gerekli tedbirler alınmıyor? Milyonluk şehrin ortasında çevre yolunun ne işi var? Büyükşehirler içerisinde Malatya'dan başka şehrin tam ortasından çevre yolunun geçtiği başka bir vilayet kaldı mı? Yıllardır inşaası devam eden Kuzey çevre yolunun tamamlanması için daha kaç canımızı kaybetmemiz gerekiyor?
    %62
    %38
    Yanıtla
  • kuzey çevreyolu yapılınca mevcut çevre yolunda ölümlü kaza olmayacakmı? bu nasıl bir öngörü sorun kurallara uymamakta.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • belediye ne yapsın kardeşim. 100 metre ileride üst geçit var!
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Murat (1 yıl önce)
    Vefat eden kardeşlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Lütfen cevre yoluna Araştırma Hastanesibden Beylerderesine kadar bir an önce edsg hız sınırı getirilsin. Evet yaya haksız olabilir ama araçlar bu yolu ralli gibi kullanmasına son verilmeli
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (1 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    Merhuma Allah C.C. rahmet eylesin, daha bugün ben kırmızı ışıkta bekliyorum M plakalı yolcu minibüsü öyle rahat bir şekilde kırmızıda geçip birde yol kenarında indi bindi yapıp gitti. Buradan soruyorum mobesa başında görev yapan emniyet mensuplarına ben ufak bir ihlal yaptığımda hemen e devletime ceza tutanağı mesajını gönderiyorsunuz madem herkes eşitse bu ülkede özellikle bu M plakalı minibüslerin kural tanımazlıklarını neden görmüyorsunuz? (Bu ihlal bugün 15:00 sıralarında pazartesi pazarının bitimindeki TOKİ yolu çıkışındaki kavşakta meydana geldi-İhalli yapan beyaz renkli bir minibüsdü) Turgut Temelli caddesinde bütün millet tek sıra ışıkları bekliyor ama bu kural tanımaz M plakalı minibüsler karşıdan gelen araçların şeritlerine girerek hem tehlike saçıyorlar hemde milletin haklarına giriyorlar. Birde bu S plakalı okul servisleri bir çoğunu kontrol edin disko tarzı yüksek müzik çalıp onlarda kural tanımamazlık yapıyorlar. İşini ehli ile yapan kurallara riayet gösteren M ve S plakalı Minibüs şoförlerini tenzih ederim.
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Minübüsler otobüsler candır sen kim oluyorsunda onlara laf ediyorsun bre gafil
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Üst geçit dururken demirle kapalı çevre yolundan geçmenin bedelini canı ile ödedi maalesef arkadaş, kaza yapan şahıs belki ömür boyu vicdan azabı çekecek.Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Hatun (1 yıl önce)
    Allah yakınlarına sabır versin. Ben bugün yakınca tarafından üniversite hastanesine gittim. Çok yoğun bir trafik vardı. Arka arkaya 3 tane kazaya şahit oldum. Sürücüler çok aceleci ve dikkatsiz.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Malatya lıyım (1 yıl önce)Hatun isimli kullanıcı yorumuna
    yayaların çevreyolun da ne işi var Geçen gün bir kadın demirin üstünden atlarken elbise demire takılmış vaziyette duruyordu. Ölen vatandaşa Allah rahmet eylesin
    %88
    %12
    Yanıtla