SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çevre Yolunda Zincirleme Kaza

Çevre Yolunda Zincirleme Kaza
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Çevre Yolu üzerinde meydana gelen 5 aracın karıştığı zincirleme kazada 1 kişi yaralanırken trafik ise kilitlendi.

Kaza, 16.00 sıralarında Malatya-Ankara karayolu Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kent merkezi istikametine seyir halinde olan S.S. idaresindeki 34 BJZ 190 plakalı otomobil ile K. K. yönetimindeki 33 AEV 358 plakalı araç çarpıştı. Üç aracın daha karıştığı kazada S.S. yaralanırken, trafik ise kilitlendi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralı şahıs Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bölgede trafik akışı ise kazaya karışan araçların çekici yardımıyla kaldırılmasıyla normale döndü.

Bu arada, Malatya’da iki aracın karıştığı kazada da 1 kişi yaralandı. Kaza, 09.15 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı Çirikpınar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Arap Osman kavşağı üzerinde seyir halinde olan E.K. idaresindeki 44 KY 99 plaka araç ile O. S. yönetimindeki 23 ADV 662 araç çarpıştı. Kazada sürücü O.S. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralı şahıs Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

ELAZIĞ'DA MALATYA PLAKALI ARAÇ KAZA YAPTI

Elazığ'da 3 aracın karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Yeni Mahalle Zafran Kavşağı'nda O.K. idaresindeki 23 BM 226, A.Y. idaresindeki 23 ACK 773 ve H.B'nin kullandığı 44 DT 955 plakalı otomobiller çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle O.K'nin kullandığı araç kaldırama çıkarak durdu. İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan 1 kişi sağlık ekiplerince Fırat Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı, 2 kişiye ise ambulansta müdahale edildi.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Ramazan Akça (1 yıl önce)
    Depremden sonra Malatyada trafik, yaya yolu kaldırım ışık sistemi gerçektn berbat hale geldi. Herkes her yeri otopark gibi kullanıyor. Trambüs güzargahına araba park edilir mi hiç ? Kaldırımlarda arabalar seyyar satıcılar falan heryer karışık ve düzensiz. Yetkililerin el atması gerekiyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Rıdvan (1 yıl önce)
    Malatya trafiği hiç bir zaman iyi değildi. Sürücüler çok saygısız ve kural tanımıyorlar. Depremden sonra ceza yazılacak korkusu da tamamen kalktı. O nedenle her gün kazalar oluyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Rıfat Temelli (1 yıl önce)
    Depremden sonra memlekette tip tip araçlar tip tip adamlar türedi. Trafikte kimin ne yaptığı belli değil. Acilen emniyetin bu işe el atması gerekiyor.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Depremden bu yana Malatya'da trafik adabı hiç kalmadı kimin ne yaptığı belli değil bu işin sonu çok kötü
    %100
    %0
    Yanıtla