SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çevre Yolundaki Çalışmalar Şehir Trafiğini de Felç Etti

Çevre Yolundaki Çalışmalar Şehir Trafiğini de Felç Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir süredir çevre yolunda devam eden onarım çalışmaları nedeniyle trafik sıkıntısı büyük boyutlara ulaşırken, buna ilişkin yeterli önlem alınmadığını ifade eden sürücüler duruma tepki gösterdi.

Malatya’da çevre yolunda devam eden iyileştirme çalışmaları sürüyor. Güzergah üzerinde belirli periyotlarda bölüm bölüm çalışmaların devam ettiği kentte kilitlenen trafik nedeniyle zor anlar yaşayan sürücüler ve vatandaşlar, duruma tepki gösterdi. Şehir trafiğini büyük çapta aksatan çalışmalarla ilgili daha önceden bir önlem alınmamasının yanı sıra özellikle kavşaklarda oluşan sıkışıklığa karşın yeterli trafik ekibinin görevlendirilmemesi tepkileri artırdı.

Çalışmaların gece saatlerinde de gerçekleştirebileceğini ifade eden bazı vatandaşlar, biran evvel tamamlanmasını beklediklerini söyledi.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Ayrılmaz (4 saat önce)
    Cokmu zor!!!!yol calismasi sabah 09:00 da baslasa o 1 saatlik surede insanlar mesailerine yetisse!!!!!!cok mu zor aksam is cikisi 1 saat yol acilsa!!!!!!cok mu zor calisma duzenini 3 vardiya yapsaniz da 33 gunde bitireceginiz is 3 gunde bitse!!!!!Eger cok zorsa soyleyinben gelip calisma planinizi yapayim.!!!!!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MALATYALI (6 saat önce)
    şimdi halay zamanı. malatya bunu sonuna kadar hak ediyor. bugün seçim olsun yine cektimi asar alırım şehri çünkü
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Serdar44 (18 saat önce)
    Biz herşeyi hak ediyoruz niye yöneticilere kızıyoruz ki biz seçmedik mi bunları alın işte heryer liyakatsız yönetenlerle dolu Allah sonumuzu hayır etsin
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Bülent 44 (18 saat önce)
    Şimdi yol yapım zamanı değil hem okul zamanı hemde daha harfiyatlar taşınıyor gelecek yaza kadar kadar o tonajlı kamyonlar yolları bozacaklar yazık günah israf bari gelecek yaz okullar tatil olunca yapaydınız yapılan emekler boş büyük araçları SSK kavşağından çöşnük kavşağına kuzey kuşak yoluna zorla yönlendirseydiniz birde Sivas yolundan Akçadağ yoluna yönlendirseydiniz ufacık levha görünmüyor herkes Beylerderesi viyadüğü ne giriyor bu nasıl bir yöneticilerimiz var !!
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Ahhh Malatya Vah Malatyaa (19 saat önce)
    Yaşanacağı Kalmadı memlekette. Tüm müdürlükler Elazığ'da 23 plaka resmi araçlar çalışıyor sözde doğuyu batıya bağlayan alternatifi olmayan yol.... Adamlara mesaiye kalacaksınız diyin zorunlu tutunsana kardeşim ben memurum adamlar sabah benden sonra başlıyor ben işten çıkmadan paydos ediyor. Vekiller Vali Belediye başkanları sizin vizyonunuz misyonunuz yok mu özetle SAHİPSİZ MALATYAA AHH LE MALATYA VAH LE MALATYA ŞEN OLMAYASIN MALATYA Diyor bizim davul ekibi sayesinde yöneticiler..... Hele birde şeker fabrikasındaki leş kokuuuu önlem alınmaz mı ya çocuk bile arabada ağlamaya başlıyor midem bulanıyor diye ne hale getirdiniz güzelim memleketi. Yazıklar olsun yatacak yeriniz yokkkk toprak altında bilesiniz.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Kaan (19 saat önce)
    İstanbuldan getirdiği ekibi trafiği özlemiş trafik yaratmış galiba
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Eray (20 saat önce)
    Koskoca yaz tatilinde yapılmayan bakım trafiğin en yoğun olduğu günlerde başladı. Kimse kusura bakmasın Hakettiğimiz şekilde yönetiliyoruz.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Hakan (20 saat önce)
    Bir şehrin bu kadar plansız ilerleyişi ürkütücü. Hak ediyoruz ama
    %89
    %11
    Yanıtla
  • hasan (20 saat önce)
    koskoca 3 aylık tatil boyunca yapmayıp, okullar ve tüm kurumların tam kadro çalışmaya başladığı zamanda bu tamiratı yapmayı düşünen ve planlayan yetkilileri tebrik ediyorum. bence bu insanların biran önce terfi ettirilmeleri lazım, bu akıllar harcanıyorlar buralarda.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Enes (21 saat önce)
    Adamlar memur gibi çalışıyor ya böyle bişey olamaz 8 de gelip akşam 5 olmadan bırakıyorlar hafta sonu çalışmıyorlar kimseden ses çıkmıyor gerçekten koyun sürüsü gibi bi toplum olduk bakalım nereye kadar gidecek böyle
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Alperen (21 saat önce)
    Tek kelime ile trafiği yönetememe yetersizliği. Çok basit önlemler ile trafik akışı rahatlatabilinir.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Bülent (22 saat önce)
    Sen böyle istedin MALATYAM
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Ramazan (1 gün önce)
    Abi tek vardiya nedir ya. 3 vardiya calişsaniz bir an önce bitirseniz ya. İnsanın içinde olacak.
    %93
    %7
    Yanıtla