SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çevre Yolu'ndaki Üst Geçitte İntihara Kalkıştı

Çevre Yolu'ndaki Üst Geçitte İntihara Kalkıştı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir kişi çevre yolu üzerindeki üst geçide çıkarak yola atlayarak intihar etmek istedi, ancak polis ikna ederek şahsı aşağıya indirdi.

Edinilen bilgilere göre, Çevre Yolu Sancaktar Mezarlığı yanında  bulunan üst geçitte aşağı sarkan bir kişiyi gören çevredekiler durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri iletişime geçtikleri gencin bulunduğu yerden inmesi için uzun süre dil döktü. 

Bu sırada çevre yolu çift taraflı trafiğe kapatılarak geçişler tali yoldan sağlandı. Kent merkezinde trafiğin durma noktasına geldiği olayda hasta taşıyan ambulanslarda hastanelere ulaşmakta büyük güçlük çekti. Yaklaşık 2,5 süren olayda bir anlık dalgınlığında yararlanan polis ekipleri şahsı bulunduğu yerden alarak gözaltı yaptı. 

Polis ekiplerine direnen isminin V.S. (40) olduğu öğrenilenşahıs polis aracına alınarak önce hastaneye sonra ise polis merkezine götürüldü.

Soruşturma sürüyor.  

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Münebbih (1 yıl önce)
    Küresel anlamda petro-dolar sisteminin bilinçli olarak çökertilip, derin bir ekonomik sistem değişikliğine gidilmekte. Küresel şirketokrasi global mutlak kontrol için "çinde uygulanan dijital takip sistemi!!!!" istiyor. Bunu yapmak için dünya halklarının korku ve sıkıntı çekmesi için yapay kıtlık, plandemiler, yüksek enflasyon, bölgesel operasyonel lokal savaşlar, algı operasyonları ve krizler yaparak kaostan düzen yaratmaya çalışıyorlar. Coğrafi sınırlar değiştiriliyor. Üniter ulus devlet ve millet yapılarının değişmesi için kitlesel göçlerle tek ulustan oluşan demografik yapılar değitiriliyor. Coğrafi aidiyet, vatandaş ve millet duygusu ortadan kaldırılmaya çalışılıyor. Tarihi geçmişle bağı kopuk, melez toplumlar, kültürler ve hafızası olmayan milletler oluşturulmaya çalışılıyor. Bu sıkıntılı süreçte yapay krizler ve yüksek enflasyon; fakiri daha fakir, orta kesimin yok ve zenginin iyice zengin olduğu bir düzen yaratacak.!!!!!! Bundan sonra bu tarz eylemlerin yaşanmaması için üst geçitlerdeki trabzan yüksekliklerinin arttırılması hatta mümkünse üstü pleksiglas levhalarla kapatılsın ve benzeri riskli yerlerde emniyet filesi ve benzeri koruyucu önlemler alınması gerekmektedir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)Münebbih isimli kullanıcı yorumuna
    Yorumunuz çok doğru. Ama bundan çıkış varmı yokmu. Varsa ne zaman. Ne yapılmalı. Buna dair öngörü üz varmı. Selamlar
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (1 yıl önce)
    Şire pazarına yakınmış,gözlüklü arkadaşa haber vereydiniz o ikna ederdi...
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Yani fenomen İrfanı çağırsalardı, 44 ayar bir kayısı verirdi, ikna ederdi.
    %70
    %30
    Yanıtla