SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çevreyolu'nda Yine Kaza.. 4 Kişi Yaralı

0
Güncellendi - 2018-04-03 05:13:36
Çevreyolu'nda Yine Kaza.. 4 Kişi Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Çevreyolu  yan yol üzerinde 2 otomobilin karıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Kaza, saat 22.30 sularında Çevreyolu yanı AVM arkasındaki tali yolda meydana geldi. İddiaya göre; sürücüsü öğrenilemeyen 44 BP 829 plakalı otomobil, Murat Kılınç idaresindeki 44 AAC 704 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle 44 AAC 704 plakalı otomobil refüje çıktı.

Kazada 44 AAC 704 plakalı otomobilde bulunan Fatma Kılınç ile Nermin Tan, İbrahim Yıldırım ve sürücü yaralandı.  Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Kaza sonrasında İtfaiye ekiplerince emniyet çalışması yapıldı.

Başlatılan soruşturma sürüyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Kaya (6 yıl önce)
    Kardeş geçmiş olsun haklısın bu araba değil de başka araba olsa facia olurdu büyük geçmiş olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak kılınc (6 yıl önce)
    O eski arabanin sahibi benim beyaz arabanin icindekiler alkollu bilmeden bos muhabet yapmayin o beyaz araba bana arkadan 160 km hizla carpti MAlATYA polisi gorevini yapmadi aracin icindekilere alkol muayenesi yapmadi aracin icinde yer deistiklerini nerden bilebiliriz o eski arac olmasa yerinde baska bi araba olsa paramparca olmustum bilip bilmeden yorum yapmayin ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali biloo (6 yıl önce)Burak kılınc isimli kullanıcı yorumuna
    VAROLLL AĞAM..
    0
    0
    Yanıtla
  • serkan (6 yıl önce)
    Ben hıcbır ılde bu kadar sacma bir yan yol gırıs ve cıkısları gormedım Bu yollarda daha cok kaza olur bunu yapan zata bence hesap sorulmalı ve derhal yan yol sacmalıgını duzenlemelıler
    0
    0
    Yanıtla
  • Abuzer (6 yıl önce)
    Yine kazaya eski model araba karışmış toplayın şu eski modelleri artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Ergün (6 yıl önce)
    Güya çevre yolu elli yerde yan yola giriş, çıkış var. Böyle bir saçmalık olurmu
    0
    0
    Yanıtla
  • ersin (6 yıl önce)
    Malatya'da çevre yolundaki tali yollardan anayola girmek büyük bir sıkıntı ana yoldan tali yola girmek daha büyük sıkıntı... bir çaresi bulunmalı artık göz göre göre lades olmanın ne mantığı var ki?
    0
    0
    Yanıtla