SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP Adayından Afişlerine Saldırı Tepkisi

0
Güncellendi - 2019-02-26 04:20:57
CHP Adayından Afişlerine Saldırı Tepkisi
A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soner Gökçe, kendilerine ait tanıtım afişlerine sürekli zarar verildiğini söyleyerek bu duruma sessiz kalan yetkilileri göreve çağırdı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP’nin Büyükşehir adayı Soner Gökçe, Malatya Büyükşehir Belediyesine ait bilbordların ihalesinin ertelendiğini ve bu kapsamda tamamen AKPli adaylarca ücretsiz kullanıldığını da iddia ederek adaletsizliğe uğradıklarını dile getirdi.

Kendi yaptırdıkları bilbordların ve tanıtım afişlerin yırtıldığını ve kullanılmaz hale getirildiğini belirten Gökçe, “Bu yaşanan olaylardan dolayı, insanların fikirlerine, insanların mücadelesine karşı bu yapılan saldırıyı kınıyorum. Şu manzara, vicdanlarda çok büyük yaralar bırakmaktadır. Çoluğumuzla çocuğumuzla, hiçbir devlet katkısı belediye geliri olmadan, şahsımızın gelirlerini milletimize, kendimizi anlatmak adına mücadele veriyoruz. Ama maalesef demokrasiyi içine sindiremeyenler, bu şekilde bizim kampanyamıza darbe vurmaya çalışıyorlar. Bunu hemşerilerimin vicdanlarına bırakıyorum. Bu ilin yetkililerine sesleniyorum. Şu yapılan saldırılar, iktidarın pankartlarına yapılsaydı, bu gün böyle bir sessizlik içinde olabilirler miydi? Yazıktır, günahtır, bu milli servettir. Gerçekten içim açıyor. Bunlar adına konuşmamak için epeyce direndim, ama bugün artık gerçekten vicdanları rahatsız eden duruma geldi” ifadelerine yer verdi.

Gökçe ayrıca, Malatya cadde ve sokaklarındaki belediyelere ait tüm bilbordların ücretsiz olarak iktidar partisinin adaylarına kullandırıldığını da iddia ederek, “Bugün tüm Malatya’nın her yerinde, devletin imkanlarını, belediyenin imkanlarını kullanarak, ceplerinden bir kuruş para ödemeden, tüm otobüs duraklarını, tüm binaları reklam kampanyası adı altında donattılar. Sizlerin, bizlerin emeklerini, haklarını yok eden bir durum var, adaletsizlik var. Tek ses var, bu demokrasi değil. Bu durumu Yüksek Seçim Kurulu ilgililerine de ifade ettik. Ancak kural kanun tanınmıyor" diye konuştu.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • yücel (5 yıl önce)
    Sayın GÖKÇE herkes kendine yakışanı yapar. o saldırıyı yapanları kınıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    kendilerini rakipsiz gördükleri için ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Bunu hazmedemeyen provakatörler yakalanıp ifşa edilmeli ve gereken ceza uygulanmalı. VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla