SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP Akçadağ Yönetimi İstifa Etti

0
Güncellendi - 2017-01-30 04:12:01
CHP Akçadağ Yönetimi İstifa Etti
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Akçadağ İlçe Başkanı Aziz Aslan ve yönetim kurulu üyeleri, partilerinden istifa etti.

Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, seçim olsun, referandum olsun her türlü çalışmayı parti olarak yapabileceklerini ancak HDP'yle bunun olmayacağını kaydetti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'ya partinin HDP ile dirsek temasına sokulmaya çalışıldığını illettiklerini ancak bir cevap alamadıklarını aktaran Aslan, şunları söyledi:

''Biz bundan rahatsız olduk. Ben bunu genel merkezede söyledim. Tekin Bingöl ile telefonda görüşmemiz oldu ve kendisinin Veli beyle görüşmesini istedik. Bizim HDP ile aynı yerde olmamızın mümkün olmadığını söyledim. Ondan dabir cevap alamadım. Biz Cumhuriyet Halk Partiliyiz. HDP ile dirsek teması içerisinde olmayı kabul edemeyiz. Tüm genel başkan yardımcılarımızla görüştüm hemen hemen ama bu konuda olumlu bir cevap alamadığım için önümüzdeki seçime böyle giremeyeceğimizi söyledik ve istifa kararı aldık.''

Aslan, 13 asil ve 13 kişiden oluşan yedek yönetim kurulu üyelerinin dışında ilçe kadın kolları ile gençlik kollarının da istifalarını sunduğunu sözlerine ekledi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Emre (7 yıl önce)
    Ülke ek adam yönetimine giderken muhalefet edenler ağır baskı altında....CHP en ağır baskılarla karşı karşıya...CHP gericiye-bölücüye-talana-hırsıza-mezhepçiye-ırkçıya karşı çıkmıştır.....etnik kimliği ve mezhebi ne olursa olsun hiç kimseyi ötekileştirmemiştir....CHP Erdoğana karşı olduğu için değil,Kılıçdaroğlu başkan olasa yine #hayır der....CHP'nin HDP ile işi olamaz....AKP ve HDP bir proje partisidir....arkasında kazıyın ABD ve İsraili bulursunuz...ChP birlik ve dirlik içinde olmalıdır...oyuna gelmemelidir....eleştiri var kavga yok....oyumuz #hayır dır....
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (7 yıl önce)
    Halen anayasa değişikliğinden haberi olmayanlar,tek adamlığa doğru gidildiğini,18 yaşındaki çocuğa ehliyet bile verilmediği,Milletvekili sayısını 600 e çıkarıldığından haberi olmayanlar var.Hayır verenlerin bu ülkede hain ilan edildiğini bilmeyenler var.Bizler CUMHURİYET rejiminden memnunuz..100 yıldır dim dik ayaktayız.Dünyada çökemez denilen rejimlerin hepsi çöktü.Ama T.C ayakta yıkılmadı.YOGOSLAVYA denen bir devlet vardı refarandumdan sonra ne oldu bir bakın kaça bölündü.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alican (7 yıl önce)
    Şafak pavey ve demirtaşın muhabettini duymadınızmı?"Başkan birlikte epey salladık"oda gülerek evet iyi salladık diyor..Beyler sallanan senin benim toprağım yurdum öte yandan bir hdp'li mikrofonu kapmış,salya sümük "pekeke sizi tükürüğü ile boğar"diyor.Yav boğulmak istenen sen ve beniz.Bu gemi bizim.Chp eski cumhuriyetini toprağını seven chp değil..Kulpu pensilvanyada londrada,berlinde niye anlamıyorsunuz hala.suçu akp'ye mhp'ye atmayın..Hayır diyorsanız işte bu bölücülerle berabersiniz.avrupanın üç devletinde başkanlık 20'sinde ise hala krallık var.Onlarda oluyorda bizde needen olmuyor..üstelik hanedan krallıkları..fransa ispanya isveç norveç portekiz hollanda finlandiya ingiltere karllık değilmi..Bizdeki geçici yarı başkanlık cumhurbaşkanlığı..
    0
    0
    Yanıtla
  • veysel (7 yıl önce)
    ilçe yönetimi bu açıklamayla başarısızlığını gizlemeye çalışıyor(dur)
    0
    0
    Yanıtla
  • yazar (7 yıl önce)
    chp türkiyenin kurucu partisidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • SinanA. (7 yıl önce)
    Akp nin amacı chp ile hdp ismini yanyana getirerek algı yaratmak. akp mhp bir tarafta chp hdp diğer tarafta propagandası yaparak evet oranını arttırmak istiyorlar. Maalesef Akçadağ chp buna katkıda bulunmuş. chp nin mhp li muhaliflerle ve saadet partisiyle hareket etmesi bu oyunu boşa çıkaracaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • bunyamin (7 yıl önce)
    guzel malatyamin guzel insani, sagci olsun solcu olsun herzaman asil davraniyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Bunun neresi asillik?
    0
    0
    Yanıtla
  • akçadağ (7 yıl önce)
    Geç kalmış bir istifa, istifa etmelerinin sebebi bu değil. Olayı çarpıtmışlar. Yeni bir yönetim lazım. Çok başarısız bir yönetimi CHP için hayırlı olmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Mesut (7 yıl önce)
    Ben yıllardır söylüyordum chp ile hdp'nin farkı yoktur.Bazıları yeni anlıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (7 yıl önce)Mesut isimli kullanıcı yorumuna
    Sizde anlayamamışsınız.Bu bir ülke meselesi partiler üstü bir anlayışla konuları anlayıp öyle oy kullanmalıyız.
    0
    0
    Yanıtla
  • deli ibrahim (7 yıl önce)Mesut isimli kullanıcı yorumuna
    Mesut kardeş sana katılıyorum. Hiç bir farkı yok. hatta chp daha beter. Bak sana deli ibrahim kardeşin chp nin hdp ye katkılarını tek tek saysın. Çözüm sürecini başlatan, Haburda teröristi davul zurna ile karşılayan, 21 Mart 2013 nevruzunda terörist başının bildirisinin okunmasına müsade eden, İmralıdaki ada ile görüşen, Osloda gezip tozan, 2 asket öldü diye meclis toplanmaz diyen, kobaniye peşmerge eşkiyasını otobüsle taşıyan, teröristle görüştü diyenler ş.... dir diyen, milliyetçiliği ayakllar altına alana, şivanla megri megri diyen, az gelişmiş osmanla el ele tutuşan, dolmabahçe mutabakatı yapan, rus uçağı düşürüp sonra emri ben vermedim diyen, mavi marmamara için gözyaşı döküp sonra banamı sordunuz diyen, malikiye benim kıratımda değilsin deyip sonra has bahçelerde gezen, hep bu CeHaPe zihniyetiiiiiiii. Bak DELİ İBRAHİM KARDEŞİN herşeyin farkında.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (7 yıl önce)
    Bugüne kadar CHP ye de HDP ye. de oy vermedim.Ama üzülerek görüyorumki anayasa referandum meselesinde dahi olayın bilincine varılamamış hala ötekileştirme ve particilik anlayışı.Zaten referandumun ülke mesele milli mesele olduğunu kavrayamanlara böyle bir görevi tevdi etmeleride son derece düşündürücü
    0
    0
    Yanıtla