SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cuma- Cumartesi Malatya'da

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cuma- Cumartesi Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür özel bir dizi temaslarda bulunmak için Cuma gecesi Malatya’ya geliyor.

Beraberinde MYK üyeleri, milletvekilleri, PM üyeleri, kadın kolları genel başkanı ve belediye başkanlarından oluşan bir heyetle Malatya’da olacak olan CHP Lideri Özgür Özel daha önce AKP tarafından yönetilen ve yerel seçimlerde kazanılan Yazıhan ve Doğanşehir belediyelerine ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerinde bulunacak.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Malatya programı şu şekilde:

21 Haziran Cuma 
21.30 Havaalanından karşılama

22 Haziran Cumartesi 
11.30: Yazıhan Belediye ziyareti ve Halk buluşması 
14.30: Doğanşehir Belediye ziyareti ve Halk buluşması
16.00: Cumhuriyet Örnekköy Mahallesi ziyareti
17.00: Rönesans konteyner kent ziyareti
18.00: CHP İl Başkanlığı önü Halk buluşması

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Malatyalı444 (6 gün önce)
    Erken seçim şart erken seçim isteyin. Akp bile bile ülkeyi fakirleştirme , ülkeyi mülteci yuvasına çevirmesine daha fazla göz yummayın. Derhal erken seçim çağrısı yapılmalı akp yukunden ülke ve halk kurtulmalıdır. ( Yoruma muhalif olacaklar için bu Nas var Nas diyordu o ne oldu sahi?)
    %57
    %43
    Yanıtla