SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP İl Başkanının Otomobiline İtfaiye Kamyoneti Çarptı

CHP İl Başkanının Otomobiline İtfaiye Kamyoneti Çarptı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına ait kamyonet, CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız'ın park halindeki otomobiline çarptı.

Kaza, Turgut Özal Mahallesinde meydana geldi. Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına ait araç, kontrolden çıkarak, park halinde bulunan CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız'ın otomobiline yandan çarptı.

Barış Yıldız'ın otomobili, İtfaiye aracı ile yanda bulunan ağacın arasında sıkıştı. Yıldız'ın otomobili kaza sonrası kullanılamaz hale geldi.

CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına ait aracın 10 metre fren yaptıktan sonra park halindeki otomobiline çarptığını söyledi.

Yıldız, aracını birkaç dakika önce park ettikten sonra kazanın meydana geldiğini ifade etti.

Kazayı ucuz atlattıklarını kaydeden Yıldız, kazayı yapan itfaiye görevlilerine de geçmiş olsun dileklerini iletti.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • malayalı (2 gün önce)
    Malatya'da yangına giden itfaiye aracının önü CHP il başkanı tarafından bilinçli olarak kesildi. (A Haber)
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Espritüel anlayışınız gerçekten çok iyi lütfen bir daha yapıp çevreye zarar vermeyin...
    %43
    %57
    Yanıtla
  • AHMET (2 gün önce)
    Sosyal medya fenomenleri gibi PR yapmaya çalışan bir vekil... Şu bakanla görüştüm, şu genel müdürle görüştüm paylaşımları dışında hiç birşey yok. Bakan, Cumhurbaşkanı Malatya'ya gelmese sayın babacanın Malatya'ya uğrayacağı yok.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • mert (2 gün önce)
    suikast :))))))
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Selçuk (2 gün önce)
    Haberde itfaiye erlerine geçmiş olsun dileklerini iletti yazmışsınız adam bu kazanın bilerek Ak partililer tarafından yaptırıldığını söylüyordu Bu kişi CHP il başkanı sözüm ona
    %27
    %73
    Yanıtla
  • Hakan deniz (2 gün önce)Selçuk isimli kullanıcı yorumuna
    Nerde bunu söylemiş? Nasıl bir kafa yaşıyorsun ki bu yalanı uyduruyorsun
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Kendisini tanıyorsan sor istersen Yada kaza yerinde olanlara kimin nasıl kafa olduğunu anlarsın
    %43
    %57
    Yanıtla