SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'ye 16 Aday Adayı Başvurdu

0
Güncellendi - 2018-05-08 20:39:41
CHP'ye 16 Aday Adayı Başvurdu
A- A+ PAYLAŞ

CHP’de 30 Nisan tarihinde  başlayan Milletvekili adaylığı başvuruları 7 Mayıs saat 17.00 de sona erdi. Bu sürede aday adaylığı için, aralarında CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın da bulunduğu 16 kişinin başvurduğu bildirildi.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan CHP İl Başkanı Enver Kiraz, aday adayı başvurularının hem Malatya’da hem de genel merkeze yapılabildiğini belirterek, “Aday adaylığı başvurularının sona erdiği bu saatlerde gerek Malatya’da gerekse genel merkeze yapılan başvurular partimiz açısından gayet olumlu sonuçlanmıştır. Malatya'nın tamamını kucaklayacak bir tablo ile halkımızın karşısına çıkacağız. Malatya’da 24 Haziran seçimlerinde başarımızı önemli ölçüde artıracağız.İlerleyen günlerde aday adaylarımızla birlikte kamuoyuna bir tanışma toplantısı gerçekleştireceğiz. Aday adayı başvuruları genel merkezimiz tarafından değerlendirildikten sonra aday sıralamamız ilan edilecektir.Bütün aday adayı olan arkadaşlarımızı yürekten kutluyor,başarılar diliyorum” dedi.

CHP Malatya Milletvekili Aday Adayları (Soy isim sıralamasına göre)

1-Veli Ağbaba (Genel Başkan Yardımcısı)

2-Mehmet Ali  Akalın (SMMM)

3-Mahmut Akbıyık (İşadamı)

4-Dr.Mehmet Emin Dönmez (Psikiyatri Uzmanı)

5-Ali Ercan (Sosyolog)

6-Soner Gökçe (Avukat)

7-Berna Karadaş (Avukat)

8-Mahmut Ali Kaşifoğlu (Avukat)

9-Etem Körükmez (İşadamı)

10-Nilgün Özavcı (Arkeolog)

11-Bayram Özcan (Avukat)

12-Mehmet Özdemir (Emekli Kadastro Uzmanı)

13-Hulisi Porgalı(İşadamı)

14-Tahsin Şahin (Emekli Banka Müdürü)

15-İlhan Tursun ( Organik Tarım Üreticisi )

16-Gülten Varol (Emekli Hemşire)

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • hasan tatar (6 yıl önce)
    CHP 1 NCİ SIRA OLARAK MALİ MÜŞAVİR İL BAŞKAN YARDIMCISI SAYIN AVNİ ÇİÇEK İ GÖSTERİRSENİZ EN AZ 2 VEKİL ALABİLİRSİNİZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (6 yıl önce)
    Bence kadın kolları başkanı Güllü Tuncer hanımefendi 1.ci sıradan aday gösterilmeli. Zor ihtimal ama farklı bir sinerji yaratacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Usta (6 yıl önce)
    Birinci sıra Hulusi Porgalı olması gerek çünkü en çok o hak ediyor
    0
    0
    Yanıtla
  • NİHAT (6 yıl önce)
    Adaylar Arasında Ali ERCAN Tanıdığım Abartılı söylemiyorum Türkiye nin En dürüst Adaletli Düzgün Millet Vekili Adayı İnşallah Listeye girer Malatya Kazanır.
    0
    0
    Yanıtla
  • uur (6 yıl önce)
    bu dönem akp ve chplilerin iyi düşünmesi gerekiyor bu vekiller malatyaya ne yaptılar diye o yüzden bu dönem mhp denenmeli akp ve chp malatyadan tokatı yemeli
    0
    0
    Yanıtla
  • KASIM YILCI (6 yıl önce)
    BENCE 1 SIRA HULİSİ PORGALI , 2 SIRA VELİ AGBABA OLURSA CHP MALATYA'DAN 2 MİLLETVEKİLİ ÇIKARABİLİR.
    0
    0
    Yanıtla
  • KASIM YILCI (6 yıl önce)
    SAYIN EDİTÖR. GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI MESLEK DEĞİLDİR.BÜTÜN ADAYLARA MESLEKLERİNİ YAZARKEN VELİ AĞBABA İÇİN GENEL BAŞKAN YARDIMCISI DİYE YAZMISINIZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet yildirim (6 yıl önce)
    Para yokki millette zaten adayda belli bir ihtimal 2 olabilir adam veli agbaba keske veli agbaba izmir ya da Istanbul dan secilse
    0
    0
    Yanıtla