SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'de Erken Bayramlaşma

CHP'de Erken Bayramlaşma
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya'da partisince düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

Ağbaba, CHP Malatya İl Başkanlığında düzenlenen programda, herkesin Kurban Bayramı'nı kutladı.

Doktor Ekrem Karakaya ve avukat Servet Bakırtaş'ın silahlı saldırıda öldürülmesini kınayan Ağbaba, şöyle konuştu:

"İnsanın içini acıtan olaylar yaşıyoruz, umarım bunlar son bulur. Buradan hep beraber Konya'ya, Kayseri Develi'ye baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Umarım bir daha canımızı emanet ettiğimiz doktorlarımıza, sağlık çalışanlarımıza şiddet olmaz. Bunu da buradan kınadığımızı, reddettiğimizi söylemek istedim. İnşallah önümüzdeki günlerde Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun çağrısıyla TBMM toplanır ve sağlıkta şiddete karşı bir yasa çıkarılır."

Ağbaba, Malatya'nın değerlerinin kıymetinin bilinmesi gerektiğini dile getirerek, "Topraklarımızın, güzelliklerimizin kıymetini bilmeliyiz. Hangi siyasi görüşten olursa olsun bu memleketin çıkardığı değerlerin kıymetini bilmeliyiz, o kültürü de mutlaka yaşatmalıyız. Burada hepimize görevler düşüyor. Bu memleket iki Cumhurbaşkanı çıkarmış hep beraber onları da rahmetle analım." dedi.

Bayramlaşma programına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise bütün hemşehrilerinin Kurban Bayramını kutladı.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz da programa katılanlara teşekkür ederek herkesin bayramını tebrik etti.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ali (1 yıl önce)
    Bu resim belli ki iktidarın değişeceğini gösteriyor. Düne kadar yerelde bu düzeyde CHP kapısında yer alınmazdı. İktidar değişimi olmadan hem nalına hem mıhına vuranlar belli. CHP yi helalleşme adımlarından ötürü kutlarım. Ayrıca tüm hemşehrilerimin bayramıda kutlu olsun. Değişim iyidir
    %60
    %40
    Yanıtla
  • candemir (1 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    1. CHP helalleşmiyor, kılıçdaroğlu helalleşiyor... 2. Bari CHP'nin tahkiyelerini de yazsaydınız.. Mesela Turkuaz renkli Hanım efendi için... 3. Anlayışınız bu kadar gelmezler ayrımcılık yapıyorlar dersiniz, gelirler iktidarı terkediyorlar dersiniz........ 4. Sözün bittiği yer,, CHP aynı tas aynı hamam... Nereden belli dersen konuşanlar atıldı...diğerlerine ültimaton verildi sakın ha konuşmayın olurda ağzınızda eski CHP'nın devam ettiğiniz kaçırırsınızda takke düşer kel görünür.. 5. Bu milletin feraseti vardır... gaza gelen olsa da son anda gerçeği görürler....
    %0
    %100
    Yanıtla