SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'den İstifa Etti, AKP'ye Katıldı

0
Güncellendi - 2019-02-06 03:25:07
CHP'den İstifa Etti, AKP'ye Katıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Pütürge CHP İlçe Başkanı Hasan Girgiç, partisinden istifa ederek AKP’ye katıldı.

Hasan Girgiç, yaptığı açıklamada, Pütürge’nin dağların arkasında terk edilen bir ilçe olmasına izin vermeyeceklerini belirterek, “AK Parti Belediye Başkan Adayı Mikail Başkanın ilçemize çok faydalı olacağına inandığım için partimden istifa ederek AK Parti saflarına katıldım. Pütürgemizin birlik beraberliği için tüm gücümle Mikail Başkanın yanındayım. 31 Mart, Pütürgemizin yeni bir şahlanış yaşayacağı dönemin başlangıcı olacaktır” dedi.

“Rekor kıracağız”

AKP Pütürge Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük, CHP İlçe Başkanı iken istifa ederek AKKP'ye katılan Hasan Girgiç’in kendilerine güç verdiğini vurgulayarak, “Hasan Girgiç arkadaşımıza AK Parti ailesine hoş geldin diyorum. Partimize katılması bizlere güç verdi. Hepimizin hedefi gelişen üreten bir Pütürge. Hedefimiz olan oy rekorunu kırmaya her geçen gün bir adım daha yaklaşıyoruz. Herşey pütürge için. Vakit Pütürge Vakti” ifadelerini kullandı.

Öte yandan CHP İlçe Yönetiminden başka isimlerin de AKP’ye geçeceği öne sürüldü.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • akif tütüncü (5 yıl önce)
    siyaset üretmeden köşe dönmenin yolu bu ülkede çetin altanın toprağı bol olsun aziz nesininde
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Bence pütürgede ak partinin hiç şansı yok!!! Arapgir tehlikeli bıçak sırtı belli olmaz akçadağ da Kazanamaz Milletin tepkisi partiye deil öznur hanıma battalgazi de ali ekincinin 22 bin olan oy 60 bine dayanır ama ak parti kesinlikle kazanır selahattin gürkan a gelelim bence %55 ya görür ya göremez oda başarı sayılmaz selahattin gürkan %70 altına düşerse puan kaybettirmiş olur malatyada ahmet çakır ittifak yokken son seçimde %61 ile seçildi memleket için hayırlısı ne ise o olsun bence aday gösterilenlerin içinde bir tane dava adamı var oda mehmet çınar
    0
    0
    Yanıtla
  • arkadasım battalgazi de gecen secimde selahattin gurkan'i destekleyen insanlar bu defa ali ekinci'yi destekliyor...birde selahattin gurkan her kesimden oy alabilen birisi ve ekonomi de iyiydi o donem..ona ragmen 100 bin oy alabildi akparti selahattin gurkan ile...eger ali ekinci 60-70 bin oyu gecerse ki bence chp destegiyle kesin geçer belediye baskanligini kazanabilir...ama kolay degil, iyi calismasi lazim...
    0
    0
    Yanıtla