SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'li Yeni Başkan Görevi AKP'li Eski Başkandan Devraldı

CHP'li Yeni Başkan Görevi AKP'li Eski Başkandan Devraldı
A- A+ PAYLAŞ

CHP'den Doğanşehir  Belediye Başkanlığı’na seçilen Mehmet Bayram (üstte soldaki), devir teslim töreniyle görevi önceki dönemin AKP'li Belediye Başkanı Durali Zelyurt’dan (sağdaki) devraldı. Başkan Mehmet Bayram mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mehmet Yasin Yalçın’ın elinden aldıktan sonra belediyeye geldi. Başkan Bayram, belediye önünde yoğun ve coşkulu bir kalabalık ile vatandaşlar tarafından karşılandı.

Başkanlık makamında gerçekleşen törende önceki başkan Durali Zelyurt koltuğu yeni Belediye Başkanı Mehmet Bayram’a devretti ve Bayram alkışlar eşliğinde görevi devir aldı.

Belediye binası önünde düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, “Yeniden Doğanşehir’i partimize kazandıran, laik gören ve oy veren tüm Doğanşehirlilere çok teşekkür ediyorum. Mehmet Bayram başkanıma görevinde başarılar diliyorum.” dedi.

Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, “Hep beraber başardık. Bize destek veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Kimsenin değil, herkesin ve herkesimin tüm Doğanşehir’in Başkanıyım. Ayrıştırmayacağız, ötekileştirmeyeceğiz. Hep birlikte Doğanşehir’imize güzel hizmetler yapacağız. Bu seçimin galibi demokrasidir ve Doğanşehir halkının özgür iradesidir. Bizler her kesimin başkanı olacağız, hak hukuk adalet terazisinde hareket edeceğiz. Vatandaşın hakkını vatandaşa vereceğiz bu belediyenin kapısı size hep açık olacak tabi ki ama vatandaşımızın bizlere gelmesine gerek yok biz onların ayağına gideceğiz hep sahada olacağız.  Hiçbir zaman makamda oturan biri olmadım ve olmayacağım her zaman sahada sizlerin içinde olacağım. Doğanşehir yorgun Doğanşehir yıkık sizler bize inandınız bu Doğanşehir’i ayağa kaldırmak boynumuzun borcu. Çiftçisinden, esnafına, hayvancısına, vatandaşına, gencine, yaşlısına en güzel şekilde hizmet edeceğiz. Biz bu makama gelmeden önce sizlerle projelerimizi paylaşırken yapabileceklerimizi taahhüt ettik ve bu yapacaklarımı acil eylem planı ile başlatacağız şehrin canlılığını arttıracağız. Üzerimize çok iş düşüyor Doğanşehir’i ayağa kaldırırken siz değerli personellerime de çok iş düşüyor birlikte bu yükü sırtlayacağız.” dedi.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise seçimi kazanan Belediye Başkanı Mehmet Bayram'a başarılar dileyerek Doğanşehir’in yanında olduğunu belirtti.

Milletvekili Ağbaba, “31 Mart seçimlerinde büyük bir başarıya imza atarak Doğanşehir Belediyesi’ni kazanan Mehmet Bayram başkanımızın mazbatasını her beraber teslim aldık. Doğanşehir’i tarım ve turizmin en önemli merkezlerinden biri yapacağız. Ne emriniz olursa Doğanşehir’in yanındayım. Açılmayan hangi kapı varsa Veli Ağbaba olarak açacağım o kapıyı, gideceğimiz her yerde tüm Doğanşehir’in önüne açılacak.  Mehmet Bayram başkanımı tebrik ediyor, başarılar diliyorum. “ dedi.

Bülten- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Sevda ÜLKÜ (1 ay önce)
    Doğanşehir CHP nin Kalesi inşallah AK parti birkez daha anlamıştır.
    %39
    %61
    Yanıtla
  • AKP bizim değilmi Türkiyede Malatyada yaşayan insanların değilmi siyasi kin nefret terör örgütlerine bu kadar yok CHP AKP fark etmez görevini tam yapan rüşvete ranta uzak duran başkan ve muhtar başimızın tac partisine değil yaptığı işlere bakılır
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Doğanşehir ;güzel memleketim Kalesi,yıkılmış talan olmuş oturup nefes alınacak bir bank bile kalmayan evini şehrini terk etmiş insanların ve garibanların şehri olmuş yeşil Doğanşehir ne yapsak olmuyor ağlasam gelmiyor söylesem olmuyor kader mi desek yoksa ihmal mi desek bilemedim ama ne diyelim hizmet için el ele verelim bu enkazı kaldıralım ve depremlere hazır hale getirip yeni projeler yapalım.Yatay mimari ve zemin etütlü sağlam binalarla şehrimizi ayağa kaldıralım biz bu acıları yaşadık torunlarımız görmesin diyelim.Onun kalesi bunun evi değilde hepimizin ortak nefesi olsun Doğanşehir.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Doğanşehir CHP nin kalesi idiyse kaç seçimdir neden AKP kazandı? Bir seçim kazanmayla bu kadar gaza geldiysen dikkat et fena çakılırsın. Partili trol bağnazlığı fazla hayale daldırmasın. Doğanşehir bu seçimde tercihini CHP den yana kullanmıştır. Seçilen başkanı tebrik ederim başarılar dilerim. Halkı memnun edemezse sonraki seçimde bu halk tercihini yine değiştirir. Doğanşehir kinsenin kalesi değildir. Hele bağnazların asla
    %50
    %50
    Yanıtla
  • ibrahim (1 ay önce)
    öncelikle hayırlı olsun o güzel toprakların üzerne kurulan cezaevini yıktırın
    %34
    %66
    Yanıtla