SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çıkışımızı Ligin Geneline Yaymak İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2018-12-19 02:09:00
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un sol bek oyuncusu Rahman Buğra Çağıran, ligin ilk yarısını iyi bir şekilde noktalamak istediklerini söyledi.

Genç oyuncu, takım olarak ligde iyi bir konumda olduklarını ifade ederek, "Antalyaspor maçı bizim için verimli geçti. İstediğimiz futbolu sahaya yansıttık. Takım arkadaşlarımızla birlikte güzel bir performans ortaya koyup, iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum" dedi.

İyi gidişi sürdürmek istediklerini dile getiren Çağıran, "İnşallah bu güzel çıkışımızı, keyfimizi ligin geneline yayıp, lig sonunda da güzel bir sonuç elde ederiz. Ben bütün arkadaşlarıma inanıp, güveniyorum" diye konuştu.

Çağıran, Etimesgut Belediyespor ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası 5.Eleme Turu rövanş maçında avantajlı olduklarını kaydederek, şunları söyledi:

"İlk maçta 2-0 galip gelmiştik. Avantajımızı kullanıp, tur atlamak istiyoruz. Kupada da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Hem ligi hem de kupayı götürecek kalitemiz var."

Bursaspor maçıyla birlikte ilk yarıyı iyi bir şekilde noktalamak istediklerini dile getiren genç sol bek, "Kupa maçının ardından deplasmanda Bursaspor ile karşı karşıya geleceğiz. Ligin ilk yarısına iyi bir nokta koymak istiyoruz. Ardından iyi bir tatil döneminin ardından kamp çalışmalarımız başlayacak. Kampa da iyi başlamak istiyoruz" diye konuştu.

Çağıran, altyapıdan buyana mevkisi çok belli olan bir oyuncu olmadığını ifade ederek, "Galiba böyle geldi, böyle gidiyor. Ama genelde orta sahada yer aldım. Çok mevkisi olan bir oyuncu değilim" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Buğra da olmasa Erkana kalmıştık.o zaman vay halimize derdik.bu sene formunda olmasa da yine buğranın katkısı muhakkakdır.asıl sorun pereira da.sahada varlığı bile belli değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    RAHMAN BUĞRA KARDEŞ SENDEN SÜPERLİG TOPÇUSU OLMAZ.. SEN KİMİN TORPİLLİSİSİN.. DEVRE ARASI İNŞALLAH SENDE GİDENLER ARASINDA OLURSUN
    0
    0
    Yanıtla