SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çilesiz'de 3 Aracın Karıştığı Kazada 2 Yaralı

Çilesiz'de 3 Aracın Karıştığı Kazada 2 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da üç aracın karıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Kaza, 19.00 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Çilesiz Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ziraat Sokak üzerinde seyir halinde olan M.A. idaresindeki 44 BS 858 plakalı araç ile S.Ö. yönetimindeki 44 AAV 663 plakalı araç çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan araçlar park halinde olan 44 ADH 327 plakalı araca da çarparken kazada M.A. ile Ö.Ö. yaralandı.

Yaralıların Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldığı kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

MOTOSİKLET ELEKTRİK DİREĞİNE ÇARPTI
Sürücünün kontrolünden çıkan motosiklet elektrik direğine çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Kaza, 04.00 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Çukurdere Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Divanefendi sokak üzerinde seyir halinde olan A.S.Y. idaresindeki 55 KP 684 plakalı motosiklet sürücünün kontrolünden çıkarak yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralanın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Zafer (1 yıl önce)
    Özellikle çilesiz mahallesinde 18 yaş altı ehliyetsiz çok araç kullanan var; trafik, denetimlerini daha da artırmalı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)Zafer isimli kullanıcı yorumuna
    Malatyanın iki gerçeği çevre yolu altında cahillik cahilce yapılan işler var suça yönelik ama elit olarak tabir edilen özellikle Yeşilyurt sınırları içerisindeki semtlerde varlığın vermiş olduğu bir aşırı özgüven parayla çözeriz düşüncesi var. İkisi de çok tehlikeli.
    %100
    %0
    Yanıtla