SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çınar'a Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ödül

0
Güncellendi - 2021-11-18 21:24:53
Çınar'a Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ödül
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Yerel Yönetimler ve Gençlik’ Proje Yarışması Ödül Töreninde, Yeşilyurt’ta 2,5 yıl içerisinde gerçekleşen sosyal, kültürel ve sportif yatırımlarından dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a ödül verdi.

AKP Yerel Yönetimler Başkanlığının Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlediği Gençlik Festivalinin açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Yerel Yönetimler ve Gençlik’ Proje Yarışması Ödül Töreninde 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinden bugüne kadar gençlere yönelik fiziki, kültürel ve sportif yatırımlara ağırlık veren Büyükşehir, İl ve Büyükşehir İlçe Belediye Başkanlarına ödüllerini takdim etti.

Erdoğan, Yeşilyurt’ta gençlere yönelik gerçekleşen sosyal, kültürel ve sportif yatırımlarından dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a başarı plâketi verdi.

Yeşilyurt’ta gençlere yönelik çok önemli yatırımlarda bulunduklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan başarı ödülünü almanın gururunu yaşadığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından takdim edilen ödülle birlikte gençlere yönelik tüm yatırımları taçlandırdıklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Bugün bizim adımıza çok önemli bir gün, gerçekten çok heyecanlı ve gurur doluyuz. AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığımız tarafından Ankara’da ki Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlenen Gençlik Festivaline Yeşilyurt Belediyesi olarak katıldık ve standımızı açtık. 21 Kasım’da sona erecek olan Gençlik Festivalimizin açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle düzenlenen ‘Yerel Yönetimler ve Gençlik’ Proje Yarışması Ödül Töreninde yer alarak, yaşanan büyük heyecana şahitlik ettik. 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinden bugüne kadar Yeşilyurt İlçemizde gençlere yönelik hayata geçirdiğimiz sosyal, kültürel ve sportif yatırımlardan dolayı Yeşilyurt Belediyesi olarak ödül almaya hak kazandık. Düzenlenen ödül töreninde Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden ödülümüzü alarak, gençlere yönelik yatırımlarımızı taçlandırmış olduk. Yeşilyurt Belediyesini ödüle layık gören AK Parti Genel Merkezimize, Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şahsım ve tüm hemşehrilerim adına sonsuz saygılarımı sunuyorum. Malatya ve Yeşilyurt’a hayırlı uğurlu olsun. “ diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

36 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Başkana fazla yüklenmeyin. Gri pasaport ödülü olabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Vallahi billahi bu yaşananlar gerçek olamaz diyorum ama imkansız,olamaz dediklerimiz bir bir gerçekleşiyor.Allahım aklımıza mukayet ol.Amin
    0
    0
    Yanıtla
  • Cumali (2 yıl önce)
    Sayın cumhurbaşkanım yazık ediyorsunuz malatyamıza
    0
    0
    Yanıtla
  • cihan (2 yıl önce)
    Puhahaha. Türkiye`de her şeyi olursun ama rezil olamazsın!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Selahattin Gürkan çok üzülmüştür. Kendine iyi ödül ve iyi bir parti ayarlamalı bence.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (2 yıl önce)
    Türkiyede hiçbir suç ödülsüz, hiçbir başarıda cezasız kalmaz. Onca suç isnat edilen bir belediyeye ödül vermek insan aklıyla alay etmektir. Halkı yok saymaktır, ancak halk bunları sandık başında hatırlar nasıl olsa.
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (2 yıl önce)
    insan kaçakçılığı büyük başarı ödülü hak ediyor
    0
    0
    Yanıtla
  • ufuk (2 yıl önce)
    Sabah Sabah...Borçlar, kredi kartları, Aidatlar derken ,moralim iyice bozulmuştu...Bu haberi okuyunca kahkahayı bastım..yav Kemal Sunalın filmlerini bile geçtiniz...çok yaşayasınız emi....Bu başkanın misafir ağırlamaktan başka yaptığı hiç bir şey yok...
    0
    0
    Yanıtla
  • meridyen (2 yıl önce)
    BAŞARILI İNSAN KAÇAKÇILIĞINDAN DOLAYI Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a ödül verildi. HA Ha HA....
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (2 yıl önce)
    Aslında haber şöyle olmalıydı: "Yeşilyurt’ta 2,5 yıl içerisinde gerçekleşen sosyal, kültürel ve YURTDIŞINA ADAM KAÇIRMA işlerinden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a ödül verdi."
    0
    0
    Yanıtla
  • İhracatcı (2 yıl önce)
    İHRACAT rekoru kırıp ülkemize döviz girdisi sağladığı için ödül almıştır sonuçta buda bir başarıdır
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa ASLAN (2 yıl önce)
    Her seçimde cumhurbaşkanımızın yanında yer aldık desteklerimizi verdik reisimiz 2023 seçimlerine güçlü girmeye çalıştıkça ülkesi için gecesini gündüzüne kattıkça Altındaki belediye başkanları reise kazandırmamak için elinden geleni yapıyorlar ben sadece şuna üzülüyorum Reisin Malatyada olandan bitenden haberi yok yapılanlardan haberi yok haksızlıklardan haberi yok il başkanı var mı yok mu zaten bellisiz vekiller ortada yok olmuş olsaydı Mehmet Çınar bu ödülü alamazdı yazık çok yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Siz öyle zannedin.Herkesin herşeyden haberi var.
    0
    0
    Yanıtla
  • HELAL OLSUN BAŞKANIM (2 yıl önce)
    Daha 2 gün önce atanamayan öğretmen elektrik trafosunu boyarken hayatını kaybetti. Ama sırf amcası başkan diye atanamayan spor bölümü yeğen belediye şirketinde asgari ücretin kaç katı maaş ile genel müdür yrd. Olsun, ordan yeşilyurtspora geçsin. Sosyal villalar sorulunca ticari sır diye üstünü örtsünler. Sonrada ÖDÜL. helal olsun. Söylenecek söz yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şak şak (2 yıl önce)
    Değirmeni sel almış bunlar şakşak peşinde ekonomi yerle yeksan
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (2 yıl önce)
    şaşırdıkmı yok çok itibar görüyor böyle
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (2 yıl önce)
    Yazık. Hala Pasaport yolsuzluğu ortulmemiş bu adam ödül vermek
    0
    0
    Yanıtla
  • Aytalam (2 yıl önce)
    İnsan kaçakçılığı ile anılması kötü oldu belediyemize yakışmadı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Birileri reisi kandırıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Halen reis diyorr, ya sizin kafanızdan içinde ne var çok merak ediyorum ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Allah Allah senin bu reisin hiç haber de mi okumuyor, internete de mi girmiyor? Gerçi sende haklısın herkes kandırıyor reisini ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayatta kaldırılamaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Akrep828 (2 yıl önce)
    Bizim bu işe yaramaz iş yoksunu adalet bilmeyen başkanlar böyle muamele görüyorsa ödülü hak ediyorsa kusura bakmayın bu millet daha da soğur iyice soğuttunuz zaten yazık günah be..
    0
    0
    Yanıtla
  • Çaycı (2 yıl önce)
    Üniversite öğrencilerine barınacakları yurt yapıldımı yoksa öğrencilere Yuvarlanacakları Millet bahçesimi yapıldı
    0
    0
    Yanıtla
  • Yurtlarda yer çok. Eleştiri yaparken destekli salla. Haksızlık etme çaycı
    0
    0
    Yanıtla
  • Can (2 yıl önce)
    trajikomik..
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (2 yıl önce)
    adamın yargılanması gerekirken adam ödüllendiriliyor yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (2 yıl önce)
    Bence ödülü kimsenin aklına gelmediği bir yönetem ile kaçırdığı için almıştır ☺️
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (2 yıl önce)
    Kendi topuğuna sıkıyor Erdoğan. YAZIK ÇOK YAZIK !!!
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (2 yıl önce)
    yargılanmasaı gerekenlere ödül veriyorsa tuz kokmuştur ve tuz kokarsa bu kokuyu millet temizlemelidir durmak yok 2023 e kadar kokmaya devam
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Boşuna demiyoruz AKP'de yolsuzluğa, ranta , harama bulaşanlar terfi de alır ödülde??
    0
    0
    Yanıtla
  • Gözde (2 yıl önce)
    İnsan kaçakçılığı böyle ödüllendiriliyor demek su işe bakın yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (2 yıl önce)
    işte AKP nin seçimleri niye kaybedeceğinin en güzel örneği. Ceza alması gereken, partiden uzaklaştırılması gereken herkese ödül veriyor. AKP adaletsizliği benimsedi ama seçimlerde halk adaletli olacaktır ve herkese hak ettiğini verecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alperen (2 yıl önce)
    Sözün bittiği yer bu olsa gerek "Yazıklar olsun" Gri pasaport ve insan kaçakçılığına kurumu ve adı karışana en üst makamdan ödül veriliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Gri ödül. (2 yıl önce)
    Bir Ödülde İnterpol dan almalı bence. Gri pasaport olayından dolayı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen çok yaşa ???
    0
    0
    Yanıtla