SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çınar'ın Eşi 'İstisnai Kadro'dan Memur Yapılmış

Çınar'ın Eşi 'İstisnai Kadro'dan Memur Yapılmış
A- A+ PAYLAŞ

Gri Pasaport Skandalı, sahte UNESCO Ödülü, belediyenin yaptırdığı konutların depremde ağır hasar almasıyla gündeme gelen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın eşi Semra Çınar’ın istisnai kadroda memur yapıldığı ortaya çıktı.

Yerel internet haber sitesi Kayisihaber.com’da Mahir Temur imzasıyla yer alan özel habere göre; Malatya’da en fazla iş yapan beton ve gaz beton üretim ve satış faaliyeti yürüten büyük aile şirketlerine sahip olan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın eşi Semra Çınar istisnai kadro ile memur yapıldı ve tayini Malatya Valiliğine çıkartıldı.

Özel haberde, “Daha önce hiçbir kamu kurumunda görev yapmayan Başkan Çınar’ın eşi Semra Çınar, önce Aksaray Valiliği Özel Kalem Müdürü oldu. Aksaray’a gitmeden aylardır Aksaray Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü yaptığı iddia edilen Semra Çınar, bir resmi yazıyla Malatya Valiliği’ne kaydırıldı.

Aksaray Vali Yardımcısı Şeyma Polat Balak imzalı resmi yazıda, “Valiliğimiz Özel Kalem Müdürü olarak görev yapmakta iken, 23.08.2023 tarihli Bakanlık Onayı ile Malatya Valiliği Yazı İşleri Müdürlüğünde münhal bulunan 9. Dereceli VHKİ kadrosuna naklen atanan Semra ÇINAR, 31. 08. 2023 tarihinde Valiliğimizdeki görevinden ayrılmıştır” deniliyor.” bilgilerine yer verildi.

HABERİN KAYNAĞI VE LİNKİ: kayısıhaber.com- https://www.kayisihaber.com/belediye-baskanindan-esine-memurluk-kiyagi/82292/
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

198 yorum yapılmış

  • Ahmet (5 ay önce)
    Allah bildiği gibi yapsın bunları daha milletin bilmediği neler var neler hakkımızı helal etmiyoruz..,
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sedat (7 ay önce)
    Bu adı geçen zatın bahtı hep 40 yıldır hep yükselişte bizler gibi kerpiç toprak evden çıktı dünyaya geldi biz yerimizde saydık o hep yükseldi siyasetinde arkasına aldı zenginleştikçe köşeyi döndü onlarca skandal yolsuzluk dokunabilen yanar adamın ellinde belli kesimlerin kaseti mi var ne varsa kimse dokunamıyor maşallah tam rahmetli Özalın tarif ettiği prototipine uyuyor (ben zengini severim derdi rahmeti) sağ olsaydı bu belediye reisi zatı çok severdi.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Köylüm (7 ay önce)
    Genel seçimden önce burada mangal da kül bırakmayıp, mevcut hükümeti, milletvekillerini, belediye başkanlarını, yerden yere vurup, ekonomiden dem vurup ağlayan,sızlayanlar seçimde koşa koşa eleştirip, yerden yere vurdukları adamlara oy verdiler! Yine aynı senaryo yaşanıyor yine koşa koşa oy vereceksiniz onun için boş yapmayın.. Mehmet Çınarın umurunda bile değilsiniz. O da biliyor yine yeniden koşa koşa oy vereceğinizi.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vatandaş 44 (7 ay önce)
    Yüzde 72 oy vermenin sonucu torpilli olunca böyle oluyor iste garip guraba fakir fukaranin çocuğu da dirsek çürütüyor sınava giriyor memur olmak için olamıyor pek çoğu çünkü torpili Yok bunlarda utanma duygusu Yok
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 ay önce)
    Yorumlara bakan bir dahaki seçimde aynı çınar yüzde 70 oyla seçilmeyecek, yaptıklarından dolayı hesap verecek zanneder
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Garip malatyali (7 ay önce)
    Hahahaha TC vatandaşlari olarak alkışlıyoruz bu mutlu azınlıkları. Başarılarının devamını diliyoruz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kenan (7 ay önce)
    Sağa sola kıvırmayalin yoksunlar. Bunları ve bunun gibileri asla kınamıyorum. Lakin bunlara yüzde 72 oy verip, sonra halay cekenlersiniz. Bu ülkenin bu hale gelmesinde umarsızca rey kullananların elleri kırılsın. Nesli nesebi kurursun. Allah bunları bu elleri kuruyasicalarin ve malatuanin başından eksik etmesin. Her daim onlar başta kalsınlar. Hep sömürerek semirsinler. Tek niyazim budur
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Argalı (7 ay önce)
    Bu adamda utanmanın , Allah korkusunun zerresi yok.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Selçuk (7 ay önce)
    Ne olacak peki bal tutan parmağını yalayacak Adalet çok ucuz malatyada , Acil malatya da tum siyasetçilerin mal varlıkları dahil incelenmeli yeğenleri v.s ise alınanlar hepsinin ki de dahil aldığı maaş lar tüm herkes le paylasilmali ise alınma sebebi araştırılmalı ve haksız zenginleşen derhal işine son verilmeli sorgusuz sualsiz,tabi torpil kulananlar icin (hakki ile atananlari istisna tutatirim). ##adalet varsa yeşerir çocuklarımiz yarınlara####
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Alp (7 ay önce)
    Hadi burada pasaport işinden, ağır hasarlı bina işinden vb garipliklerden bir şekilde yırttın Cenabı Allah'ın huzurunda ne yapacaksın acaba ? Gençler boşuna ateist olmuyor. Her şeyden önce kanun insanlarının gereğini yapması ve din adamlarının çıkıp ayıptır yahu demesi lazım.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sedat (7 ay önce)
    Ülkede 15 milyon işsiz yoksul ,atanamayan yüzbinlerde liyakatli insan ve işsizlikten canına koyanlar var iken böyle usülsüzlük ve komplo hile ile işe girenlere göz yumulursa bu ülke batar bu gidişle sonumuz afganistandan beter olur.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bynedim (7 ay önce)
    Bu ülkede ADALET bir apartman ismi olmaktan öteye geçemediği sürece yok olmaya mahkumdur
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Onur ozky (7 ay önce)
    Talan düzeni normal, neden garip karşılıyorsunuzki Siz sağcı solcu dindar Atatürkçü milliyetçi birbirinizi yiyin Onlar talan etsin ülkeyi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Fahri (7 ay önce)
    İyi bari tek maaştan kurtulmuslar. Geçim zor be.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hkn (7 ay önce)
    İhtiyaçlarıda yoktur.yine olsun memur ama haklarıyla olsun.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • BIKTIK ARTIK (7 ay önce)
    Yeşiltopsöğüt konutlarını bide az hasara çevirmeye çalışıyorsun diye şaşırıyoruz sana . Ama haklısın yaptıklarına bakacak olursak bu çok normal birşey senin için . Hakkım haram zehir zıkkım olsun boğazınızdan geçmesin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Neslihan (7 ay önce)
    Cimere yazılmalı bunlar 1de seçim var hakkaten artik bunları istemiyoruz
    %86
    %14
    Yanıtla
  • İsmi Lazım değil (7 ay önce)
    Allah terbiye etsin bu kul hakkına girmiş insanları. Herkes didinsin kpss ye çalışsın. Torpili olan makama çöksün. Hakkım haram zıkkım olsun bu ve bunun gibilere.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Volkan (7 ay önce)
    Bunların PKK dan farkı var mı? Bunlar yeminle siyasi terörist. İnsan partisine zarar verecekse bunu yapar. Ha dağda çocuğa sıkmış öldürmüş, ha bir garibanın ekmeğini çalmış..
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Mehmet Çalışkan (7 ay önce)
    Kendi düşen ağlamaz, altta kalanın canı çıksın. Daha beter olun. Size bir şey olmaz Malatya'lılar, yarın davul zurna çalıp halay çekersiniz.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Sebahattin (7 ay önce)
    Allah ıslah etsin gözleri doymaz çınar in sattığı betonu niye araştırmasının Adıyaman'da 1200 TL mikap Malatya'da 2700 TL çınar kimsenin indirim yapmasına izin vermiyor bütün beton firmaları çınarın ağzına bakıyor bizi deprem vurdu şimdide çınar efendi ev yapıyorum kendime devletime yük olmayayım diye çınarın sayesinde beton alamıyorum inşaat yarım kaldi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bayram (7 ay önce)
    Adam Malatyadan ümidini kestiği için artık ne götürürsem kardır diye düşünüyor zaten akrabalarını belediyeye yerleştirdi gider ayak eşinide memur yaptı ama birşey yapılmıyor insanlar,yıllarca koss hazırlanıyor bir yere typden eleman aranıyorsa ona torpil koyuyor millet bu vatandaş eşini memur yapıyor yazıklar olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Qariban (7 ay önce)
    Helal olsun başkan herşeyi beklerdik ama bunu beklemezdik
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Mlx (7 ay önce)
    Biri karısını işe aldırır,biri oğlunu başka kuruma aldırır,biri çocuğunu belediyeye valilik oluru ile getirtir sonra Ankara'da daire başkanı yapar, sonra biri yeğenini Esenlik te iyi bir kadroya getirir, sonra, sonra,sonra..,. Benim saf temiz hemşerim de biz reise oy veriyik der durur... Sokaktaki amcada soğan ekmek yemeye razıyız, suyunu evde iç dışarı çık der.... Keşke o dediklerinizi bunlar da yapsa da bunlarda soğan ekmek yemeye razı olsa, suyunu dışarıda içse çıksa,tatile gitmese,kıt kanaat geçinse ama durum ortada.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • malatyalı (7 ay önce)
    böyle vahim bir duruma ,malatya da tepki verecek vatandaş yok.düşündüm taşındım çokta anormal bir durum olarak görmedim.allah razı olsun onlardan ne iyi yöneticiler ki,ne yaptıklarını kimsenin nefsi kalmasın diye gizlice hallediyorlar.b şehir belediye başkanımızdan da allah peygamber razı olsun.oda vatandaşının incimemesi için neler yapmadı.biz bunlara layık seçmen olamadık sen biz af eyle allahım.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Mlx (7 ay önce)
    Hepsi aynı.al birini vur ötekine. Niye şaşırıyor bu millet. Biz oyumuzu reise veriyoruz diyordunuz ey Malatya halkı.devam.....
    %90
    %10
    Yanıtla
  • En Has Malatyalı (7 ay önce)
    Yav bu Malatyalılar bir garip. Millî Mücadele'nin anlı şanlı, şerefli kahramanı İsmet Paşa'yı dahi benimseyemez ama Çınar gibi karakterlere oy vermeye devam eder. Garip.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Alirıza 44 (7 ay önce)
    Memleket teki en büyük sorun zengini doyuramamak zengin doysaydı fakir kalmazdı dünyada
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Alo (7 ay önce)
    Sizler yine secersinizzzz
    %92
    %8
    Yanıtla
  • emre (7 ay önce)
    seçimde birini birgün hepsini göndeririz inşallah, Ben Cumhurbaşkanımızın devamlı bu malatyadaki 'bir çete' tarafından yalanlarla idare edildiğini düşünenlerdenim, ama bunuda bi kenara bırakıp adam ne yapsın demeylim, bu çeteden kurtulmak sadece Malatya halkının elinde. DEMOKRATİK ALANLARDA şiddete provkasyona düşmeden haklarımızı savunmamız gerekiyor.unutmayın unutturmayın. SONUNDA UNUTACAGIMIZDAN EMİNLER BU KEZ UNUTMAYIN
    %100
    %0
    Yanıtla
  • emre kardeşim atalarımız boşuna söylememiş balık baştan kokar diye hiç kimsenin başkasına söyleyecek sözü yok tencere yüzün kara seninki benden kara misali biz toplum olarak tepki vermedikce herşeyi mübah görüyorlar yakında seçim var yine onlara oy vereceğimizi biliyorlar çınar gider osman gelir selahattin gider öznur gelir ne farkı olacak önemli olan bu zihniyete dur demek lazım
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyali123 (7 ay önce)
    Yeni bomba da yakında gelir herhalde yolsuzluğa bulaşması nedeniyle İsgem sirketinden uzaklaştırılan E.. yada İ.. dan biri isgeme genel müdür yapılacak. Gideceğini anlayan başkan daha çok kazancının yollarını açmaya çalışıyor...
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Sonuna kadar hakettik (7 ay önce)
    Malatyalı olduğumdan son 5-6 yıldır utanmaya başladıydım son dönemlerde de ne kadar haklı olduğumu anladım. Hiç başkana falan laf etmeye hakkımız yok. Az bile yapmış bize. O kadar il gezdim yer gördüm yaşadım ama bizim şehrimiz kadar bencil, ikiyüzlü ve fırsatçı bir toplum görmedim. Habere bahis konunun benzerleri Malatya'da yaklaşık 13-14 yıldır apaçık bir şekilde yaşanıyor. Halk(lafın gelişi halk) gayet normal sayıyor bunu. Bu tip olaylarda mevcut iktidar sorumlulardan hesap sormuyorsa (yüzlerce olayın istisnasız hepsinde sorulmadı) ve kişiler hala destekliyorsa kusura bakmayın ama Çiçero haklı. "Böcek olmayı kabul edenler ezildiklerinde ses çıkarmasınlar". Çıkın sokağa ilk yüz kişiye sorun yerel yönetimsen memnun musunuz diye. İstisnasız tamamı değiliz der. Hayatıma bahse girerim aynı kişiler yine aday olsun o yüz kişinin 70 tanesi bir saniye bile düşünmeden yine oy verir
    %96
    %4
    Yanıtla
  • TUNÇ (7 ay önce)
    Sınavsız, torpil ile girdiği işten kazandığı para haramdır zaten, biryerler çıkar. Bu adamların kaçıncı yolsuzluğu sayamıyoruz artık. Yerel seçimde gitmesi lazım, ayrıca geriye dönük yargılanması gerekir. Yaptığı yanına kar kalmasın.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Metoo (7 ay önce)
    allahin adaletinin tecelli edecegi buyuk hesap gununu bekliyorum sabirsizlikla..artik muslumanim demek gelmiyor icimden bunlar yuzunden..
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Fikret Dirican (7 ay önce)
    Yönetilmek isteyen ahmak olursa yöneten de kusur aranmaz
    %89
    %11
    Yanıtla
  • hasan (7 ay önce)
    bunlar hangi dine mensuplar ben anlayamıyorum. hiç mi Allah inançları, korkuları yok. yarın öbür gün bunlar çağa çoluğundan çıkar. örnek mesut yılmaz, tansu çiller. çocuklarından çok çektiler halende çekiyorlardır.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Battalgazi (7 ay önce)
    Kim olursa olsun böyle bir şeye yelteniyorsa iki cihanda hesap versin.yüce Allah ın her şeyden haberi var.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ruba (7 ay önce)
    Yaptığı icraatlarla örnek belediye başkanı seçilmeli
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Mehmet (7 ay önce)
    Belediye başkanlığı bi kadar Ucuz mu oldu biz Bu kişiler tarafından yönetilecek insanlar değiliz cumhurbaşkanımız görsün artik da def etsin bunları selahatin başkan yeğenini almış diye duymuştum esenliğe ticari direktör diye ki onunda kaç yeğenini aldığı araştırılmalı,mehmet cinar zaten yeğenlerini doldurdu belediyeyi birde hanımı memur olmuşsa tuzu biberi ,gencler okadar cabalarken bunları duyunca cok zoruma gidiyor bu zulüm değil-dir de nedir hiç mi allahtan korkmasiniz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat (7 ay önce)
    Bu ve bunun gibi tiplerin varlığı toplum için hep dert olmuştur.yokun yoksuluymuş gibi haya etmeden bütün yedi göbeğini devlete intikal ettirmekte haya dahi etmeyecek bu tipler memleketimiz için hayır getirmesinin mümkün olmadığını yaptıklarıyla izah ediyor.nice vatan aşığı iş arayan memleket insanımız da hakettiği halde iş imkanı bulamasın.herkese ve bu anlayışa sahip olan partinin yönettiği, muhalefetinin de daha beter olduğu ülkemizde yaşamak çok zor çok.elbet hesabın sorulacağı bir an gelir.ama burda olmazsa ötelerde muhakkak hepimiz hesabımızı vereceğiz.elinde gelse babasını dahi bir yerlere getirmekten haya etmeyecek gibiler.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (7 ay önce)
    Eyer bu doğruysa milleti allahla kandıran müslüman görünüp ebu cehil gibi kul hakkı yemenin en büyük günah olduğunu bilmiyen kafir oğlu kafirdir
    %100
    %0
    Yanıtla
  • murat (7 ay önce)
    Şaşırmıyoruz artık. onca yolsuzluk ve usulsuzluğe ödül verirlerse ben olsam hanımımı kraliçe yapardım. memur yapmış çok değil. oy alıyorlar mı alıyorlar. gerisi boş
    %100
    %0
    Yanıtla
  • orhan ince (7 ay önce)
    vallahi malatyaya mustahak billahi hadi alın bakalım alabilirseniz işten memlekete bu kadar yetenekli genç işsizler varken sahi bu işe ihtiyacımı varki ama .
    %100
    %0
    Yanıtla
  • DR ATA (7 ay önce)
    Yiyin dostlar geberene kadar yiyin. Bunların hesabı elbet sorulacak. Ama bu tarafta ama öbür tarafta. Kaçış yok.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kabresığmaz (7 ay önce)
    Genel seçimlerde başka seçenek yoktu ama yerelde inşallah bir cevap vermeliyiz araştıracağım kim ateist ise ona çalışacağım gelsinki bu haram düzene ancak o son verir
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet demirtaş (7 ay önce)
    Çınar bedavadan emek vermeden belediye başkanı olan birisi.Ak partinin yanlışlarından biri. Hizmet adına birşey yapmayan kimseye garibana iş vermeyen ama karısına çoluk çocuğuna kadro veren betoncu belediye başkanı. Gri pasaport olayının üstünü kapattılar ama ciddi bir mevzuydu. Üç belediye başkanını da istemiyoruz artık yeter. Eğer vekillikte olduğu gibi aynı adamlara adaylık verilirse chp bizi yönetmeye başlayacak. Oy vermiyeceğiz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Serkan Adiguzel (7 ay önce)
    - Topsogut belediye konutlari, - Almanya gri pasaport - Bostanbasi imar izni (yuksek katli binalar) - Simdide bu haber Biz ne zamandan beri bu kadar mutavazi olduk. Eger bu haber dogru ise ben hakkimi helal etmiyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • sefa (7 ay önce)
    -Dicle kenarında bir kurt bir koyunu yese, allah adaleti gelir onu ömer'den benden sorar.- Bu sözü sürekli dile getirin, yetimin ve mazlumun hakkını gaspedin, yaptığınız usulsüzlüklerin hesabını dahi vermeyin, bir de bulunduğunuz siyasi teşkilatın bir adı da -ADALET- olsun! Yapılanlar doğru ise ihtiyacınız mı var böyle hülle abidik gubidik işlere? Nasıl yiyeceksiniz o maaşı? Millet evsiz, barksız, aç, faturasını, kirasını ödeyemiyor, iş bulamıyor, şunların yaptığına bakın. İnanmak güç. umarım doğru değildir. 0 0
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Dicle kenarında ki koyun masalı bayağı meşhur. Masal bunlar masal. Masal olmasa idi bu söz işe yarardı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (7 ay önce)
    Cem karaca bi şarkısında ne diyor Yiyin beyler yiyin Yiyin efendiler yiyin Devir bey ve efendilerin höyküre höyküre yeme devri Elbet bu devir bitecek ,adam gibi adamlar çıkacaklar, beylerden ve efendilerden hesap soracaklar Sonra Rabb'im hesap soracak
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali (7 ay önce)
    İnsanları ve olayları bu kadar gündemde tutan bir toplum Aziz NESİN' in zeka değerlendirmesine müstahaktır. Sistemi tartışmak gerek. Dünya'da icranın başındaki sorumlulara bir yıl ve bir kez görev hakkı tanıyan ülkeler var. Biz hala tarihte saltanatlarda dahi ender görülen uzun süreli görev hakkı tanıyoruz. Iktidar yozlastırır, mutlak iktidar mutlak yozlastırır. Demokrasinin esası mutlak değişim olmalıdır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (7 ay önce)
    Bunlar Allah için yapar.. Arkadaşlar kızmaya hakkımız yok% 70 oy aldılar bunlar eşşeklik bizde..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali Kadan (7 ay önce)
    Haram olsun.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Mehmet (7 ay önce)
    Malatyalı oy verir daha iyisi olsun diye, Yönetime gelen dünyalığını yapar doldurur cebini, sonrada tövbe eder…. Bu milletin kimyası o kadar bozuldu ki “çalıyorsa bizim adam çalsın” der oldu…
    %100
    %0
    Yanıtla
  • GEBEŞ KABLUMBAĞA (7 ay önce)
    Daha bunlar iyi günleriniz geçin sırayaaaaaaa..:):) ya şaka bir yana da birde madalyonun diğer tarafından bakın sevgili Malatyalılar Sayın Semra ÇINAR Belki de çok yetenekli, bilgi birikime sahip,donanımlı bir insan Aksaray Valiliği 'de bu ışığı görmüş ve personeli olarak işe almış yapmayın böyle ön yargılı olmayın Sayın Malatyalılar. Bu ışık bizlerde yok diye nazar etmeyin lütfen.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • hasab (7 ay önce)
    Az bile yapmış bir genel müdürlük ve ya daire başkanlığı da olabilirdi bunların ek göstergeleri daha fazla yaparsan iyisini yap.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • abi (7 ay önce)
    Bunlar da müslüman olduğunu iddia ediyor değil mi? Şimdi git Çınarla konuş ağzında Allah Kitap lafları eksik olmaz. İnandıklarını iddia ettikleri kitabın Nisa suresi 58. ayetine savaş açmışlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Fahri (7 ay önce)
    Malatyalıyim demeye utanır olduk .Bu şahıslar yüzünden kpss 80 alan gariban çocuğu işsiz güçsüz dolansin bunlar yerlessin hak adalet bunun neresinde yatacak yeriniz yok yatacak....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet 44 (7 ay önce)
    Malatya.akp.de.kurtulmadikca.bunlar.normal.seyler
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Barut (7 ay önce)
    Bu adamın hala bürokrasi de hükmü varsa vay halimize .yerel secimlerde sırf sizin gibiler yüzünden CHP oy verecem.artik bir doyun doyun .deprem ler size hala doğruluğu dürüstlüğü hak ve hukuku getirmemisse yazıklar olsun . gideceğiniz yer 2 metre kare lik yer bilesiniz o da nasip olurmu bilinmezmi Allah bilir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kindubekli (7 ay önce)
    Yine aday olsun yine verirler çözüm yok benzeri çok unutulur gider
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (7 ay önce)
    Tebrik ederim helal olsun başarılar dilerim malatyalı olarak %72 ile gurur duyuyorum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cero (7 ay önce)
    Bal tutan parmağını yalar diye bozuk bir atasözü var ki bu toplumun gerçek değerlerinin ne kadar hırsızlığı teşvik ettiğini ve normal gösterdiğine iyi bir örnek. Belediye başkanında Yeşilyurt belediyesinin balından faydalanıyor. Varsa torunlarına da birer makam ayarlar artık ve yedi sülalesini köyden getirip hepsine birer makam bahşeder ağamız. Nasıl olsa babasının çiftliğini çalıştırıyor ya arkadaş. Bizlerin cebinden ağalık yapıyor. Kim bilir daha ne dolaplar dönüyor bu belediyelerde de biz sadece aşikâr olanları duyuyoruz. Türkiye’de belediyecilik köşe dönme yerleri olduğundan adaylar varını yoğunu ortaya koyup belediye başkanı olmaya ya da bir şekilde kapıdan içeriye girmek için yoğun gayret gösteriyorlar. Türkiye' deki bütün belediyelerde her zaman her türlü pislik dönüyordu ve dönüyor da hala. Ortada şeffaf belediyecilik yok ve bunu zorlayan kamunlar da yok. Adaletin öldüğü, çalanların, suçluların mükâfatlandırıldığı bir ülkede herkesin yaptığı yanına kar kalıyor. Sahi Almanya'ya gönderilenlerden ne haber. Ceplere ne kadar para girdi bu tezgâh düzenlenirken. Hani kim ceza aldı bu konuda? Dedim ya suçluları görmezden gelen ve hatta mükafatlandıran bir sistem içindeyiz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Meltem (7 ay önce)
    Türkiyenin en büyük internet ulusal haber yayıncılığı yapan haber sitesine de bu haber düşmüş , haberini yapmışlar şok oldum :) Ah keşke şu Aysun Karabulut denilen kadının da haberleri bu şekilde ulusal yayın organlarına düşse hatta Malatya Haber siz ulusal yayın organlarına şu kadını bi sunsanız ah ne güzel olur.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Yeter (7 ay önce)
    İhtiyacı vardı zaten iyi olmuş çalışmaya başlaması, eve katkı sağlar. O da doğru dürüst işe giderse.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasan (7 ay önce)
    Malatya’yı Malatyalılar yönetsin. Bu sonradan görme Adıyamanlı besiciler ile bir yere gelemeyiz. Nerede bir sonradan görme varsa Malatya siyasetinin içerisinde. Siyasette kalite kalmadı. Sonradan görme oldukları için makama gelince kendilerini bir şey zannediyorlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ramazan (7 ay önce)
    Eşiniz bir işe girebilir çalışabilir. Bu onun doğal hakkı, fakat KPSS'den gerekli yüksek puanı alıp, ataması merkezi atama sistemi ile olur ise... Birde başkan bu villaları neden bitirmiyorsunuz. Orada geçmiş dönemde müdür olarak atadığınız Muzaffer diye biri ve onun ekibi yüzünden yıllarca inşaat ilerlemedi. Yerinde saydı. O zamanda villa inşaatında işi bilmeyen bir şantiye şefi vardı, bizle muhatap bile olmuyordu. Dikkate almıyordu bizleri. Evimiz yok ortalarda geziyoruz. Yazık bize de. Hep kendinizi düşünmeyin.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Emine yıldırım (7 ay önce)
    Malatya Yeşilyurt ilçesine yazık oldu çapsız bir belediye başkanı belediye başkanına başkanlık yapan bir eş yakında vali atamasında olur
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Alibaba 44 (7 ay önce)
    Bu şehir de işler tersine işliyor büyük şehire aday yapılır siyasi arenada bu tür adamlar daha çok deger görüyor yada vekil yapılır ki dokunulmasın yaptıkları yanına kar kalsın bu şehir de bu adamı tekrar seçer demedi demeyin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Fikret (7 ay önce)
    Yorum yapanlar çok güzel yazmışlar.Geriye küfür kalıyor onuda yazsak yayınlanmasınız.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • BATTALGAZİLİ (7 ay önce)
    Kazanılmış bazı haklar yasaldır ama helal değildir.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Murat (7 ay önce)
    Görmediğim bir şey amma yaptıysa çok yazık zaten yeğenleri belediye de çalışıyor eşi de memur olduysa tek ricam çocuklar mahrum kalmasın onlara da bi memurluk lütfen
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (7 ay önce)
    Bunun acilen müebbet cezasi alması lazım tüm PKK.fetoculeri götürdü disarya yaptığı konutlar hepsi yıkıldı Malatya düşmanı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Adalet (7 ay önce)
    Sizi Allah hava ediyorum.Allah hakimizi helal etmiyoruz.haram yiyin bakalım sonu ne olacak.bu dünya size edebi geliyir, öteki dünyada girtlaginiza basınca bakalım ne olacak.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 ay önce)
    Hayat şartları tek maaş yetmiyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • yazıklarolsun (7 ay önce)
    herkes gitti malatyadan kadrolar boşaldı başkanımız ne yapsın işler yürüsün Malatyamız ayağa kalsın diye eş dost akraba kadroya aldırıyor herşey malatyada için sizde hiç iyilikten anlamıyorsunuz yazıklar olsun..
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Mustafa (7 ay önce)
    Ahlak ve şeref çok ama kıymetli değerlerdir Allah herkese nasip etmez ahlaklı ve şerefli olmayı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Y.Aslan (7 ay önce)
    Malatyada insan kalmamış gibi.Adıyamanlıyı Belediye başkanı yapılıyor. YNe yaptı Yeşilyurt için? Zengin olmaktan başka bütün ihaleleri aldı.. Ama gel gör ki paraya açlar Millet iş bulamıyor. İş yok ama Başkan eşini memur yapabiliyor helal olsun. Yemın ederım zerre acımıyorum. oğlunu torununu falanda memur yap başkan bu insanlara az bunlar
    %100
    %0
    Yanıtla
  • depremzede (7 ay önce)
    Yorumların hepsini tek tek okudum. inori yapan da var, gerçekten destek veren de var. ama çoğunluk eleştirmiş. Nereye gelecem bu insanlar bu görevlere gelirken Malatyalı neredeydi, şimdi eleştiri yapıyoruz. Yolda görünce de eskisi gibi, hiç birşey olmamış gibi davranmaya devam ediyoruz....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ömer Gül (7 ay önce)
    İnsan özel mülkiyetini dahi bu kadar huvardaca kullanamaz ülkeyi, Devleti düşürdükleri hale bakarmisiniz.. yazıklar olsun Allah'tan korkmaz kuldan utanmazyuz, yüz astarları yırtılmış güruh..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Volkan (7 ay önce)
    Çınarların ailesinden bi Osman(babası) dayı kaldı. Belediyede bir yere gelmeyen oda ölmezse işallah seneye özel kalem müdürü... Serkan, Okan, Semra... Bütün ihaleler çınar ailesinin çakma şirketlerine...Nerde Adalet.. Nerde Kulhakkı... Yetti artık..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mlt (7 ay önce)
    Şimdiye kadar bu işleri Mehmet Çınar yapmadı. Ahmet Çakırıda yaptı, ondan sonraki de yaptı, şimdiki de yaptı ve yapacaklarda! Bunlar hep olacak. Akp’li de yapacak MHP’de CHP’de HDP’de DEVA’da İYİ’de….Hep konuşuyorlar liyakat diye ama yok. Mehmet Çınar için şunu söylüyor, tam bir zübükzade. Devlet terbiyesi almamış, Din kisvesi altında kendileri için her şey mübah ama diğerlerini önemseyen yok sayan bir anlayış var bunlarda. Ortadoğu düşünce tarzı. Kabileci, bizci bir zihniyete sahipler. Bunlar Esad’dan daha tehlikeliler. Şehri bunlara teslim edenler yani bizler adam ettik, bunları. Malatya bunları hak etmiyor. Kendi adamımız olsun her haltı yesin ses çıkarmıyoruz, çünkü kendi adamımız! Artık bunlardan kurtulmamız gerekiyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Volkan (7 ay önce)
    Devlet dairelerinin ihalelerini al. Bölgede tek firmayız mantığıyla heryere gazbeton işi yap. Sonra da deki zengin aile. Zengin bir eden kim???? Yazıhan yoluna giderken solda inşaat alanına bakın hepsi CNR... Bana da ihale verin bende zengin olurum. Ne var bu zamanda zengin olmaya... Onun bunun sırtına bas, helal haram deme.... Sonra deki zenginim..bu dünyanız tm da peki diğer dünyanız ne olacak.. vallahi billahi torpil yok . Orası çok çetin olacak!!!!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Erol (7 ay önce)
    Bu adamın belediye başkanlığına bir şey olmuyor o kadar olaylara rağmen devam Malatyama müstehak
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ozkan (7 ay önce)
    tüm memleket bir olduk bunları doyuramadık
    %100
    %0
    Yanıtla
  • cemil (7 ay önce)
    Halal olsun dayıoğlu. Adam işini biliyor. İnsan kaçakçılığı (Gri Pasaport olayı) ile ilgili ilk olarak haberim yok dedi ve özel kalem müdürü, basın müdürü ve bir kaç kişiyi görevden aldı. Aradan zaman geçti, tekrar görev verdi. Yetmedi eşini eşi benzeri görülmemiş hızda memur yaptı. Enkazdan memur çıktı. Şimdi servet sahibi, belediye başkanı bir kişinin eşinin memur olmaya ihtiyacı mı var. Aklıma hemen şu geldi, gri pasaport olayında haberim yok dedi ya. Eşini memur yapan ve devletin 25 bin TL'sine ihtiyaç duyan bir başkan, gri pasaport olayında iddia edilen paraya bakmaz mı? bilgisi olmaz mı? yine de halal olsun dayıoğlu yaparsa Mehmet Çınar yapar. Yaptığı yapacaklarının teminatıdır :)
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vurdun, gol oldu! (7 ay önce)cemil isimli kullanıcı yorumuna
    Harika yorum!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • yok daha neler (7 ay önce)
    Sofradaki büyük lokmaları yedin. Fakir fukuraya kalan kırıntıları bari bırak onlar yesin. Sen iş adamısın. Bırak memurlukta biz garibanlara kalsın.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat (7 ay önce)
    Artık Bunlardan ve Bunlar gibilerden usandık yeterin ya.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (7 ay önce)
    AK Kadroların hepsi boyle maalesef memleketin batması boșuna degil, liyakat sıfır yeter ki partili olsun... Parti devletine döndü, kural kaide hiç bișey yok, devletin çivisi çıkmıș. Torpil, nepotizm, liyakatsizlik vampir gibi çökmüș üzerimize bizi açlığa, sefalete, sefilliğe mahkum ediyor. Ve en kötüsü milletin üzerine çöken bu kötülüğü kaldıracak ne kudreti nede takati var...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Zafer Demir (7 ay önce)
    Çok müslümanlardır. Malatyaya da müstehaktır. Son ne kurtarırlarsa artık. Soğan ekmek yeriz, Reisi yedirmeyiz. Devamke.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Bülent (7 ay önce)
    Yapmayın etmeyin Mehmet çınar şu 3 günlük dünyada maddi ihtiyacinizda yok kul hakki degilmi bu bakın sabahın 6 sında yollara düşüp rızkının peşinden koşanların işsizlerin atanamayan üniversite mezunu gençlerin AHI büyük olur çok değil sadece bir kaç saniye durun 6 şubatı düşünüp vicdanınızın sesine kulak verin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yıkık kentli (7 ay önce)
    (Olmaz olmaz dema olmaz olmassa olmaz)bunun önünde ceket ilikleyen muhtarları bir görseydiniz az bile yapıyorlar sistem böyle işliyor ne yazık ki
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Serkan (7 ay önce)
    Dinimizde yasak olan bazı durumlar var 1. Rüşvet almak 2. Torpil yapmak ...Bunları yapanların cehenneme gideceği açıkça belirtilmiş.. ne yazikki cehenneme gitmek bu kadar kolay...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ay44 (7 ay önce)
    Bu adamlara oy verenlere yazıklar olsun isimler değişir ama zihniyet değişmez
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat (7 ay önce)
    Ya hiç mi akıllanmıyorsun sen başkan.Yöneticilik kalite ister,,vizyon ister, ama o yok sende.Eşini işe koymak nedir.Yolun yoksunu değilsiniz.KPSS den 90-95 puan alsın atansın herkes gibi.Ama torpille değil.Villalarıda bitiremedin insanları hep mağdur ettin.Neden bitmedi muzaffer gibi bir adamı ve uzantılarını ekibini orada yıllardır barındırdın iş yapmadılar oturdular.Orada bir şey sormak için muhatap bulamadık yıllardır.Ama işte müslüman aynı delikten iki kere ısırılmaz ,sana bu sözü de hatırlatmak isterim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Nagihan (7 ay önce)
    Hepsi aynı.Hepsi hak hukuk yiyor.Bununki haber olmuş.Bunların Allah gòzunu doyursun.Zengin , cahil ,is bilmez nsanları başa getirirsen her sey yaparlar.Diger taraftan unuversite bitirip ise giremeyenler.Nasil odeyeceksiniz onlarin hakkini.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ayse (7 ay önce)
    Ne Zaman kurtulucaz bu adamdan
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (7 ay önce)
    Yiyin ıkına tıkına yiyin. Üniversite mezunları da boşta gezsin ve iş bulamıyor diye intihar etsin onların vebali sizde olduğu sürece sizler bulunduğunuz zorla sahip olduğunuz o mevkilerde mutlu olamayacaksiniz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mağdur (7 ay önce)
    Devletin bize verdiği para yemiş adam bu. Yazın Yeşilyurt Belediyesi çalışanları deprem paralarımız daha ödenmedi. Bunlar yetim hakkı yemez Allahtan korkan insanlar. Yarın bu haberlerinize de yayın yasa gelir
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Serhat (7 ay önce)
    Yaw bu adamın hakkında o kadar iddaa var ve hiç kimse dokunamıyor ne yargı ne siyaset ,Allah aşkına bu adam kim bilen varmı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Medhmet Mustafa Toptaş (7 ay önce)
    Burası Türkiye siyasilerin işi vatandaşların problemlerini çözmek değil. İş bitirmek.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sahipsiz Malatya lı (7 ay önce)
    Kpss falan hikaye.... Memurluk yolu belli arkadaşlar.. Kimse kendini kpss ile yormasın.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Pırasa (7 ay önce)
    Bu ilk mi. Öznur Çalığın yeğeni Gökmende o yaşta Nevşehir Belediyesinde özel kalem müdürü olarak memur olmadı mı?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Basri (7 ay önce)
    Bu haberin yanında yer verdiğiniz Yeşilyurt Belediyesi bir icraatine dair habere koyduğunuz "Melekbaba'ya da 'Sebat' Parkı" başlığı çok ironik olmuş.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Deniz (7 ay önce)
    "Dünyadaki en karlı ticaret din tüccarlığıdır. Sermayesi yalan, müşterisi cahildir!" Aziz Nesin
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Mehmet KARAMAN (7 ay önce)Deniz isimli kullanıcı yorumuna
    Mehmet Çınar ın dinle ne alakası var bıre cahil! Adam bildiğin tüccar al gülüm ver gülüm bu çınar ailesi çok dindar onun içinmi belediye başkanı yapılmış. Senin gibi neye inandığı belli olmayanda Ateist Nesini veciz söz sahibi yapıp sözünü yorumlarına katarak beraber cehennemini boylarsınız herhalde.
    %15
    %85
    Yanıtla
  • Senin gibi cahillerin yüzünden bu ülke bu halde Memmet. Aziz Nesin gibi bir dinsiz(sana göre dinsizmiş) olsaydı bu ülkenin başında emin ol sen ve senin gibiler bu halde olmazdınız. Ne geldiyse bu ülkenin başına dinin kullanan din tüccarlarının yüzünden geldi.Dinle çok alakası var çünkü 22 yıldır bu ülke din ve kuran edebiyatıyla yönetiliyor. Ama sen ve senin gibi düşünenler bunları anlamayacak anlamayacak kadar cahille. Siz getirdiniz oylarınızla bu belediye başkanlarını cahil Memmet. Siz layıksınız böyle yönetilmeye hak ediyorsunuz. Son olarak cennete bir tane senin gibi düşünen yok emin ol Memmet.Senin gideceğin yerde cehennemin dibi olacak merak etme.Sen oraya layıksın çünkü Memmet.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Ali (7 ay önce)
    Mehmet Çınar eşini memur eder Selahattin Gürkan yeğenini memur eder Osman Güder kendine villa yapar Al birini vur ötekine. Hepsi gitmeli. Seviye çok düştü Malatya'da İl müdürleri belediye başkanları hatta STK başkanlarında bile seviye yerlerde. Yazık bize daa
    %100
    %0
    Yanıtla
  • işgemin müdürü yeğeni olur gürkanın oğlu bakanlıkta çalışır.öznurun kardeşi malatya nın sahibi olur.ne güzel dünya
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali kardeş böyle vatandaşa böyle yönetici yapacak bir şey yok
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Oktay (7 ay önce)
    Çok zengin bir aile neden boyle birşey yapsın sorusu hiç aklıma gelmedi yaparlar çünkü eminim. Bu dünyada gücümüz yetmiyor size Allah a havale ediyoruz. Kul hakkı yiyenlerin Allah belasını versin işe gitmeden maaş almakta nedir?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Gücün neden yetmiyor onları seçip başımıza getiren sizlersiniz. Gardaş kime verek diyen sizlersiniz bende diyorumki sokağınızın kedisine verin diyorum bu din tüccarlarından daha iyi yönetir diyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Zaten heşeyi ahirete bırakmakla bu hallere geldik.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ben hiç oy vermedim çok şükür başa getiren kimse yorumu ona yaz benim gücüm yetmiyor diyorum yargı emniyet meclis ellerinde beni eleştirmissin sen birsey yap görelim ben Allah a havale ettim oyda vermiyorum çok şükür sizin gibiler ile onların rant kavgasınada girmem sizin de onlardan farkınız yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (7 ay önce)
    Arkadaş neden bu ülkenin en aç en saldırgan gözü doymayan insanı bu şehirden çıkıyor artık Malatyalym.demeye utanır olduk
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Adam zaten Malatyalı değilki,Adıyamanlı...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İnsanların hangisine fırsat verirsen o çalmaya başlar. Belediyelerde dönen dolaplar ve adeletsizlikler ancak iyi çalışan hukuk ve ceza sistemi ve şeffalıkla önlenebilir. Bu durum sadece Malatya' daki belediyelerde değil Türkiye'deki bütün belediyelerde aynı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Titanik (7 ay önce)
    Sayın başkan .Oğlumada iş istiyorum .Umarım bu mesajı dikkate alırsınız.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • bingöllü müsünüz malatyalı iseniz eğer adam almanyaya bile bingöllüleri yollladı onda bile malatyaya faydası olmadı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Villa (7 ay önce)
    Birde Yeşilyurtta villa yaptırıyorlar ilginç araştırılması gerekir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasan (7 ay önce)
    Yav sorun değil aday olsun biz yine seçeriz, kası gözü, ne yaptığı hiç önemli değil...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Doğru.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Alp (7 ay önce)
    Doyma diye birşey yok bunlarda Allah ıslah etsin
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Malatyalı 44 (7 ay önce)
    Bunları haber yapmanıza hiç gerek yok boşuna kendinizi yoruyorsunuz yerel seçimlerde % 70 olmaz da % 65 olur nolacak malatyalı başka kime oy verek diyecek
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Süper tespit.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kenan (7 ay önce)
    Toggu durduramayacaksınız. Ihalari durduramazsın. Bizi bölemeyeceksiniz. Bu tür haberlerle bel altına vuruyorsunuz. Hepsi yalan iftira Allahuakbar. Bayrak susmaz ezan dinmez. Ablamız alnının teriyle kazanmıştır. Biz dini bütün insanlarız hak hukuk yemeyiz. Atalarımızda öyleydi. Osmanlı torunuyuz biz.
    %57
    %43
    Yanıtla
  • Ne içiyorsan azalt
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Bu ironiyi anlamayana anlatmaya ayıracak vaktim yok
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Fazilet-ül Cehalet (7 ay önce)Kenan isimli kullanıcı yorumuna
    Çok güzel yorumlamışsınız.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yazık sana kenan kardaş bel altından vuruluyorsa nerde kpss ataması ve hak tan bahsediyorsan bu ablamız sürekli malatyada idi nasıl çalışıyor uzaktan mı!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bu canim ablalarımız manevi olarak çalışıyor. Sürekli dua ediyorlar. Dünya bunların yüzü suyu hürmetine ayakta duruyor. Tanrılar ile görüşüp bizim için merhamet dileniyorlar. Yoksa alimallah kahroluruz. Sürekli alonlari secde de Sürekli oruç tutuyorlar. Yani bir memur olmuşlar üç kagitla çok mu görüyorsunuz. Kafirlik yapmayin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kim ezanı susturdu kim bayrağı indirdi senin osmanlıda gelse türk bayrağı inmez cahil biz diyik millet mali götürüyor sen diyosun vatan bölünmez vatanı bilen kim senin benim tüyü bitmemiş yetimin hakkı yeniyor sende dahil hiç birinize hakkımız helal etmiyoruz din tüccarları
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Embesil beynini güneşe tut hava alsın. Birazda kitap oku iyi gelir
    0
    0
    Yanıtla
  • Burhan (7 ay önce)
    Eğer bu haber doğruysa,diyecek söz kalmamıştır.Yeşilyurt belediye başkanı hala koltukta duruyorsa,Ak parti’ye yazıklar olsun..!Derhal görevden el çektirilmelidir.
    %99
    %1
    Yanıtla
  • Malatyadan yüzde 72 olmuş partiden bahsediyoruz :))
    %100
    %0
    Yanıtla
  • müstehak (7 ay önce)
    bu adam artık sınırları zorlamaktadır. Ama malatyaya müstehaktır.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Mülayim (7 ay önce)
    Yorumlara okuyorum üşenmeden bakıyorum herkes herşeyin farkında niye müdahale yok diye düşünüyorum cevap bulamıyorum
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Topsöğüt konutları A3/8 (7 ay önce)
    tek duam allah devlete zeval vermesin devletin yetkililerini kötü kullananların bin belasını versin inşallah eğer gerçekten bundan rahatsızlık duyan olursa ve benim hakkında bir dava yada soruşturma açılırsa bundan rahatsızlık duyan olursa bilki devleti soymuştur
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Emrah (7 ay önce)
    Tebrik ediyorum. Çok aleni ve rahat çalışmalar. Devamının gelmesini büyük içtenlikle diliyorum.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Bynedim (7 ay önce)
    Bu kadar yolsuzluğa nasıl müsade ediliyor anlamıyorum valla aklıma kötü şeyler geliyor yazmaktan ar ediniyorum ama zihnimede engel olamıyorum… Nelerinden vaz geçiyorlarda kimsenin sesi çıkmıyor ancak çok kötü bişeylerin den vaz geçen insanlar bu kadar yapılanlara ses çıkarmazlar
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Sbn (7 ay önce)
    Yeşiltopsöğüt konutlarını 2 kere ağır hasar verilmesine rağmen hala az hasara çevirmeye çalışan bir insandan ne beklenir insanları diri diri mezara sokmaya çalışan adamın bunu yapmasını çok görmüyorum…
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Mehmet (7 ay önce)
    Bu haberleri biz görüp okuyoruzda Malatya'da ki parti temsilcileri görmüyor mu? Il başkanı, milletvekilleri "Yav kardeşim neyapiyorsun sen" diye kimse sormuyor mu?
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Mehmet (7 ay önce)
    Yorumlarin hepsini okudum ama kimse kusura bakmasın. Hırsıza göz yumanda hırsız kadar suçludur. Yerel seçimlerde 'biz adaya değil reise oy veriyoruz' diyenler, işte size sonuç. Gri pasaport oldu aklandirildi, yaptığı binalar yıkıldı aklandı, kendisine sahte unusco ödülü verdirtti kimsede yav sen ne yapiyorsun demedi, yarın buda unutulur.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Hakan (7 ay önce)
    Bu iştede il yönetiminde ki uzantılarının parmağı vardır. Genel merkez üzerinden yapmışşardır. Parti deki Eniştesi ve eniştesinin eniştesi. Belediyenin tüm işleri bunlarda zaten
    %89
    %11
    Yanıtla
  • ESKİMALATYALI (7 ay önce)
    gene aday olur zira malatyalı?m kime oy verek dediklerini duyar gibiyim malatyalıdan daha iyi malatyalı bunlar derler Allahınıza gurban malatyalılar gaç kişi kaldıysa haydee davul-zurnalı halay ekibi göreve
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Acar (7 ay önce)
    Ak partinin adayı kim olursa olsun oyumuz ona,isterse su bardağı olsun
    %31
    %69
    Yanıtla
  • Murat (7 ay önce)
    Dikkat ediyor musunuz? Malatya'nın başına bela olan, skandallarla, kanunsuzluklarla, özel kayırmalarla servetlerine servet katan bu isimlerin ortak özelliği, hepsinin Malatya siyasetinin baş sorunu Öznur Çalık tarafından korunup kollanmalarıdır. Mehmet Çınar'ı Malatya'nın çınarı diye takdim eden, yolsuzluklarına rağmen ödül verdiren, rektör bacısı ve eniştesini Malatya'nın başına bela eden, AK Parti'nin il yönetiminde en çok tepki çeken isimler başta Ekrem adlı şahıs olmak üzere daha nicelerini koruyan kollayan Çalık'tır. Bu Çalık'ın Malatya'ya Büyükşehir Belediye Başkan adayı yapılması felaketlerin en büyüğü olacaktır. Eğer Çalık gelirse Selahattin Gürkan'ı tebessümle ve dualarla anarsınız. Depremden sonraki en büyük felaket olur Çalık'ın belediye başkanı olması. Çünkü yaptıkları yapacaklarının teminatıdır.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Ve halende bacısını eniştesini korumaya devam eden bunların tüm yosuzluklarını skandalları yazan haberlere yasak getirterek bunları ve kendisini aklayacağını sanan öznur çalık.Yeter artık çek git Malatya'nın üstüne çöktün.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (7 ay önce)
    Bunu hak ettik hiç sızlanmaya gerek yok.20 yıldır oy verdik ama bu yerel seçimde ak parti kazanmasın istiyorum reiste görsün anlasın yeter artık
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Haci (7 ay önce)
    şimdi sorsan bu haramilere 28 şubat mağdurieti hikayesi anlatırlar, o zaman memur olamadı vs. Yemezler. Şimdi memleketin sahibisiniz be.Neyiniz eksik.Sadece gözünüz doymuyor bir gariban yerine yine bir imkanı değerlendirmişler.Ayıp.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Zeki (7 ay önce)
    Çalışmanın yaşı olmadığına güzel bir örnek. Allah’tan başörtüsü problemi çözülmüş yoksa nasıl olacaktı bu işler?
    %78
    %22
    Yanıtla
  • tshir (7 ay önce)
    tam sistemin istediği rol model bir yönetici
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Halil (7 ay önce)
    Bunda azıcık ar olsa yarın belediye başkanlığını da bırakır ama nerede Allah büyük bu gün olmazsa bir gün hesap sorulur.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Fatih (7 ay önce)
    Battalgazi Belediye Baskanı Osman Güder.de önce gelinine sozleşmeli memurluk.verdi, ordan kadroya geçirdi. Bunlar Allahtan korkmuyor, kuldan utanmıyorlar. Hele o villayı nasıl yaptığını bir sorun. Belediyenin iş makinelerini, ekiplerini nasil calistirdiğinin videolarini izleyin. Haram zıkkım olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bilirkişi (7 ay önce)
    İnşallah doğru değildir eğer bu haber doğru ise yazıklar olsun yazıklar olsun yazıklar olsun .Bu istisnai kadro hırsızlığını yapan herkim ise haram zıkkım olsun haram zıkkım olsun...millet evine ekmek alamazken 3-5 kuruş ucuz diye halk ekmek kuyruğunda yüzlerce insanımız beklerken , 3-5 ay çalıştıracakları TYP liye hane geliriniz asgari ücretin 3 te 2sinden fazla diyerek TYP ye bile insanlar alınmazken siz kalkın onlarca şirketiniz Karun kadar paranız varken eşinizide istisnai kadrodan memur yapın yıllarca emek verip onlarca sınava giren insanların hakkını gasp edin oturduğunuz yerden memur olun.Gerçekten Batsın Artık Bu Dünya...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ne olur sanki adam evine ekmek götürür işte.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Nerede yaşıyorsunuz (7 ay önce)Bilirkişi isimli kullanıcı yorumuna
    Ulusal basında bile çıktı üstelik resmi yazısı ile birlikte. Hala inanmamaya çalışıyorsunuz. Nasıl bir anlayışta bu şehir insanları hala anlayamadım
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat (7 ay önce)
    Bu kadar olay yaşadın sen.Deprem oldu deprem zamanı nasıl böyle bir atama yaptırmayı düşündün.İnsanlar ne halde.Benim aklıma bile gelmezdi ya.Helal olsun gerçekten.Bu adam belediye başkanlığını hak etmiyor.Hala belediye şirketlerine demek tanıdıklarını atamayı düşünüyorsun.Çok yazık.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Fazilet-ül cehalet (7 ay önce)
    Eleştirilir fakat genel seçimlerde olduğu gibi yarın öbür gün yerel seçimlerde de gene en az %60 oy alırlar..Onlarda Durmak yok,yola devam derler.Gülü seven dikenine katlanır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Veli (7 ay önce)
    Aferin valla helal olsun akıllı adamsın,seni büyükşehire aday olarak görmek isteriz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (7 ay önce)
    Kendilerinden olmayana ekmek vermeyecekler neredeyse. Adamı olmayanın çocuğuna iş yok. Yiyin efendiler yiyin, Bu hân-ı iştiha sizin. Doyunca, Tıksırınca, Aksırıncaya kadar yiyin!"
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Fehmi (7 ay önce)
    Hiç kimseyi suçlamayın.bir toplum neye layiksa öyle yönetilir ! MUSTEHAK BİZE. Yarin yine aday olur bu millet gider yine seçer . Siz sonuna bakın kim beytulmali yemiste iflah olmuş! ALLAH MUHLET VERİYORKİ İCENE AZİP KUDURSUN Kİ BİR ANDA NASİL TOZ DUMAN OLUYOR ALLAHA ZOR DEİL HİC BİRSEY SONUNA BAK ÇİNAR BEGİM SONUNA !
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Asım (7 ay önce)
    Allah gözlerini kara toprakla doldursun ne diyelim devletin imkanlarını kullanarak betonda vurduğu para yetmedi bir hülle yapılarak memurluk kalmıştı bunu da yaptı inşaallah mahkemei kübrada hesabı sorulur ne diyelim
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Topsöğüt mağduru (7 ay önce)
    Bu adamdan herşey beklenir bizim konutlara ne yapmaya çalıştığını herkes biliyor. sağolsun malatyahaber kayısı haber gibi siteler de bunu biliyor ve bizi destekliyor. keşke milletçe bugün onlara yapılan yarın bize yapılır denip tavır yapılsa.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Dumrul (7 ay önce)
    Adam tüm yakınlarını yeşilyurt belediyesine aldı.eşini daha rahat yere yerleştirmiş.bu hanımefendinin eğitimi ne.garibanın çocuklarıda iş kovalasın,bulursa iş.böyle adaletsiz bir dünya daha varmı.vay Türkiyem vay.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Şerif (7 ay önce)
    Şimdide kalkmış belediye şirketine, eski genel müdürü muzaffer çelikin yaverini atamayı düşünüyormuş.Tam gaz devam.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Gariban (7 ay önce)
    Arkdaşlar Şuan Malatyalı olmaktan utanıyorum 2017 den beri Ailecek uyeyiz çarsıda pazarda Belediye başkanlarından birini gorudugum zaman Vidiyo cektırtıp Yaptıklarını soyleyip Üyelıgı iptal edecem Bunu yapan kısı benım Bilginiz Olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Alaaddin Kaya (7 ay önce)
    Bir insanda Allah korkusu olmazsa herşeyi yapar şaşırmamak lazım.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • hasan (7 ay önce)
    yok artık diyorum. gerçekten bunu yapmış olamazlar.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Ferman (7 ay önce)
    Yerel seçimlerde de oy verin bunlara aman ayıp olmasın…
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Ahsaf (7 ay önce)
    Normal zamanda dahi sistemin ağır aksak ve gayet rezil yaşandığı bir ülke de yaşadığımız gerçeği ac diye izah etmeyelim mi.hakikat olan bize dokunur diye söylemeyelim mi.şimdi Malatya Haber çok yaşaya ki bu hakikatleri millete duyuran bir çalışma adabı var.şimdi bu kepazeliği nereye sığdıralım.milti milyoner olmaları yetmiyor mu ki bir ihtiyaç sahibi bu vatanın evladına sağlanacak bir ekmek kapısına dahi göz dikecek kaadar ahlak sınırlarını paçavra edecek kadar kalitesinin yitirmişler.hemde nahak bir şekilde.yazıklar olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Fikret (7 ay önce)
    Belediyeye beton satarlar, gaz beton satarlar, kırtasiye satarlar, ihaleleri alır yaparlar, geleceği garantiye almak için partiye sızarlar, yetmez valilikten kadro alırlar. Malatyalılar olarak bu aileye çalışıyoruz. Çınarlar Saltanatına hoşgeldiniz
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Yılmaz (7 ay önce)
    AKP ye her yönüyle zarar veriyor.İnsan Kaçakçılığı ve Büyük Rant iddialarıyla gündemden düşmeyen Servetine Servetler katıyor.Deprem konutlarının hazır beton ihalelerini alarak milyonlar kazanıyor.Ama gözü doymamış eşini Memur yapmış.Bir gariban memur olur, evini geçindirirdi.Adıyamanlıların son dönemi.Malatya ve Malatyalılara Yazık oluyor.Sahipsiz Malatya gerçekten sahipsiz kaldı,
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Malatya’nın Şehrül Emin’i Selahattin Başkan; Yeşilyurt Belediyesi’ne kayyum atattırmalıdır. Müfettiş çağırtıp; Yapılan usulsüz işleri araştırmalıdır. Selahattin başkan kudretlidir, gerekeni yapmalıdır. Selahattin başkan devletçidir, bu olaylara müsaade etmemelidir. Deprem bölgesinde geçim sıkıntısı çeken insanların moralini bozmaya bu ailenin hakkı yoktur
    %24
    %76
    Yanıtla
  • Bostanbaşılı (7 ay önce)Fikret isimli kullanıcı yorumuna
    Selattin kadar başına taş düşe oğlunu battalgazide memur yapan daha sonra ankarada daire başkanı yapan sellahattin gürkan değil mi? Al birini vur ötekine hanım efendi 28 şubat mağduruymuş cumhurbaşkanı böyle bir hak vermiş, kanunimi kanuni ahlaki mi tabiki değil
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Saftirik kardeşim sen saf mısın yoksa cahil misin Selahattin yaptıklarını bir duysan bunlara şükür edersin bir daha selahattin övme yemin ederim öteki dünyada hesabını veremezsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayati (7 ay önce)
    Belediyelerimiz hiç bir konuda şeffaf olmadıkları gibi bu konuda da şeffaf değiller Gürkan başkana sorun bakalım Büyükşehir ve Maski den kimlere yazdı şimdiye kadar kişiyi atadı Osman başkanda dahil
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Fikret (7 ay önce)
    Devletin bütün kurumları Başkan beyin akrabalarından kurtulamıyor. Belediye ellerinde, parti ellerinde, şimdi sıra valilikte. Devleti yönetenler nerede? Vatansever müfettişler nerede? Toplumda infiale yol açan bir olay karşısında devletçi yöneticiler nerede? Kırk haramileri geçtiler
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Kemal (7 ay önce)
    Hanımefendi yükseliş trendine girmiş. Önümüzdeki dönem cihad etmek için milletvekili adayı da olur. Zira daha önce istisnai kadrodan memur olan bir arkadaş sonra vekil olmuştu.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Huzur (7 ay önce)
    Bu belediyelerin a4 kağıdı nereden karşılanıyor hep merak ediyorum.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • okan (7 ay önce)
    başkanım azminize hayranım :)
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Timur (7 ay önce)
    Holding oldunuz yine de gözünüz doymuyor.. Gariban kpss de ömür çürütsün.. Pardon. Ama Malatya için az bile yapıyorsunuz..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yolcu (7 ay önce)
    Böyle insanlar bu memlekette belediye başkanlığı yapıyor ayrıca Adıyamanli olmasına rağmen bu memlekettin ekmeğini yiyor Siz ve sizin gibi yetkililer bunun hesabını ahirette nasıl vereceksinz Türkiye yeseniz gözünüz doymacak duruma gelmişsiniz Utanin
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Adıyaman kadar başına taş düşsün emi ırkçı zihniyet, adam Malatyalılara o kadar ekmek veriyor iş imkanı veriyor Adıyamanlı dediğin adam, Adıyamanlı Elazığlı diyerek günaha girme kardeşim, ha bu başkanın yaptığı bu olay da EN AZ SENİN YORUMUN KADAR İĞRENÇ...Ona da yazıklar olsun sana da
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Yolunda A.Ş. (7 ay önce)
    D0ru mu?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Reel (7 ay önce)
    Elleme dayioglu iyi oluy
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Vay ÇINAR BEG im (7 ay önce)
    Şimdi aslı soru şu. Bu hanımefendi valilikte çalışıyor mu. Mesai ye gidip geliyor mu. Şu an hangi görevde. Bu fütursuzluk ancak ÇINAR BEG e yakışırdı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (7 ay önce)
    Sayın başkanım bu haberin doğru olduğuna inanmak istemiyorum, ki eğer doğruysa yazık değil mi? Bu kadar işsiz güçsüz o kadar üniversite mezunu varken, sizin gibi hiç bir şeye ihtiyacın olmayan maddi durumu çok iyi olan şirketler sahibi, ayrıca Malatyamızın en büyük ilçesi belediyesi başkanlığı gibi bir makamda bulunan bir kişiye yakışır mı? Bu kadarı da olmaz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (7 ay önce)
    Sorsan müslüman , domuz etini haram diye yemeyenler haramı yiyiyor ama. Bizim gibi asgari ücretlinin maaşından kesilen vergilerle işe gitmeden aldığın maaşlar burnunuzdan fitil fitil gelsin inşallah. Milletin ahı üzerinizde olsun Varsa hakkım haram olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Erkan (7 ay önce)
    Yav oğlun olsa anlarız kardeşiniz olsa anlarız eş nedir ya Allah ıslah etsin seni. O oturduğun makamdan kalkta bir bostanbaşında patlatılan evlere git bak. Vicdanın merhametin varsa.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Ismail (7 ay önce)
    Bunlarda imanda yok bizim çocuklarımız özelde sürünsün bey efendilerin aileleri sınava sdahi girmeden iyi bir makamda memur olsunlar.vasfi ne okulu ne.benim çocuğum mühendis haram yiyiciler..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cem (7 ay önce)
    Yiyin efendiler yiyin bizde 7500 nasıl gecinecez diye çırpınıp duralım memet efendi yarın aman cuma namazı çıkışı halkla sohbet etmemezlik etmeyen hakkım haram olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hakan (7 ay önce)
    Mehmet Çınar ve parti de ki uzantıları eniştesi ve eniştesinin eniştesi temizlenmeli hepsi yolunda şahsi menfatlerinin peşinde, belediye malzeme satma, ihale alma, kortasiye satma, eşine kadro verme
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Gerek varmı (7 ay önce)
    Maşallah, başarılarının devamını dilerim sayın başkanım
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Yazık (7 ay önce)
    Doğru ise yazık çok ihtiyacınızmı vardı dünyaya kazıkmı çakacaksınız ,bırakın ihtiyacı olan biri faydalansın.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Pırasa (7 ay önce)
    Allah sizi bildiği gibi yapsın. Yarın bir cuma mesajı cami resmi yazarak milleti uyutmaya devam.
    %100
    %0
    Yanıtla