SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çınar'ın Korona Testi 'Pozitif' Çıktı

0
Güncellendi - 2020-08-30 21:00:11
Çınar'ın Korona Testi 'Pozitif' Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

AKP İLÇE BAŞKANI DA KORONAVİRÜSE YAKALANDI... Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Bu arada, AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Avukat Muhammet Yalçınkaya da, koronavirüs testinin pozitif olduğunu açıkladı.

"TEDAVİME EVİMDE BAŞLADIM"

Çınar, akşam saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, testin pozitif çıkmasının ardından 14 günlük karantina sürecine evinde başladığını bildirdi. Çınar'ın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

"Değerli Hemşehrilerim!

Yapılan tetkiklerin ardından Covid-19 test sonucum pozitif çıkmıştır. 14 günlük karantina süreci ile tedavime evimde başladım. Allah’a şükür sağlık durumum iyi. Rabbim bütün hastalara Şafi ismiyle şifalar versin.  Dualarınızı bekliyorum.."

AKP İLÇE BAŞKANI DA..

Bu arada, AKP'nin Yeşilyurt İlçe Başkanı Avukat Muhammet Yalçınkaya da, koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Yalçınkaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından evde karantina uygulamaya başladığını duyurdu ve dua istedi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

25 yorum yapılmış

  • Serkan (4 yıl önce)
    Cilesizde zorla milletin arsalarini evlerini deprem riski var diye ellerinden rizalari olmayip zorla alirsa ve o kadar insanin bedduasi tutmussa .kendine sorsun.hem milletin evlerini al hem vatandasi borclandir..kim ne yaparsa yanina kalmaz....lütfen admin paylaş bunu
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğru bilgi (4 yıl önce)
    İnsanlıktan nasibini almamış sağlık gibi bir konuda yorum yapanlar, hastalık, din, ideoloji gözetmeksizin tüm insanlar kapabilir hastane için yorum yapanlar hastaneyi Mehmet Çınar yıkmadı Toki eğitim araştırma hastanesi yapım işine karşılık bu yeri aldı Beydağı devlet hastanesi Toki tarafından yıkıldı çevre ve şehircilik bakanı Murat kurum tarafından 5 dönüm yeşilyurt belediye başkanı Mehmet Çınar’a belediye binası yapılması için verildi geriye kalan 30 dönüm Toki ye aittir. Biraz araştırıp yorum yapsanız. İnsanlık damarınız olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Önemli olan şuanda malatya için belediye binaları tabiki..birçok eksikliği bulunan malatya da öncelik belediye binalarının yenilenmesi olmalı değil mi? Olayın rant kısmını konuşmuyorum bilmediğim konular..Yeşilyurt belediyesinin önceliği belediye binasımı? Ayrıca belediyede üstü düzey yönetici olarak görev alan kişiler liyakat ile mi görevlendirildi yoksa dost akraba iliskileri ile mi buna cevap verebilirmisin?
    0
    0
    Yanıtla
  • TÜTÜNCÜ (4 yıl önce)
    sayın editör bu hayati konularda bile şuursuzca dalga geçerek insanlıktan nasip almayan kişilerin yorumlarını yayınlamamak bir hakkaniyet görevi olmalıdır biraz empati yapın
    0
    0
    Yanıtla
  • İnsanlığı sizden öğrenek değiliz sn. Tütüncü.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Kaya (4 yıl önce)
    Sn. M.Yalçınkaya ve çok sevgili ağabeyim, güzel insan Naci Şavata beye de geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allahtan şifa dilerim... Şu hasat ayları geçsin Ekimden sonra daha sıkı tedbirlerle karantina sürecine başlamak lazım. Zira sağlık sistemi çökmek üzere .Tedbir ve tedavi konusunu ciddiye almazsak ve bilinç düzeyimizi gözden geçirmezsek biz üçüncü dünya ülkesiyiz on yıllar sürecek tahribatlar alırız. Hiç hava civa yapmayın. Süreci kolay atlatma durumu görünmüyor. 7'den 70'e herkese düşen görevler var. Mesafe, maske,hijyen ve mümkün mertebe izole olun yani karantina....
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (4 yıl önce)
    acilen sokağa çıkma yasakları başlamalı yoksa önlem almayanlar yüzünden önlem alanlar da hastalanacak . Düğünden düğüne gezen her gün çarşıda gezen adam evime geliyor kovamıyorsun da bunun için şart sokağa çıkma yasağı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Rabbim şifa versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (4 yıl önce)
    Tüm hastalara Allah şifa versin ama vekiller ve başkanlar düğün düğün geziyorlar millete kalabalıklara girmeyin der kendileri kural dinlemezler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gebersin Gitsin (4 yıl önce)
    Tez zaman da inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    fatik çok akılsızca bi yorum yapmışsın yada iyi değil sin
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak (4 yıl önce)
    Sokaga cikma yasa oldugunda turkiyedeki pozitif sayisi su anda tek basina malatyada . Gunluk 200 uzeri pozitif hasta varsa 1 ay sonra bu sayi sinirsiz bi seviyeye ulasacaktir bu sekilde. Hafta sonu hafta içi yok bu hastaligin.ilimize giris cikis yasagi gelmesi lazim en az 10 gun sokaga cikma yasagi olup tum malatya yikanip dezenfekte edilmeli.yollar kurumlar araclar binalar dukkanlar ......hergun bir kisitlama geliyor ama cozum olmuyor yetmiyor. 1 defa olsun disimizi sıkıp dayanalim temizlensin malatyamizdan tüm turkiyeden şu kotu hastalik..afet bolgesimi ilan ederler artik ne olursa esnafi milleti mağdur etmeden ekmege fatularala bi kolaylik saglayin malatyaya bi tam teşekküllü yasak uygulanmali yoksa bu işin dönüşü yok. Coluk çocuk kadin erkek zengin fakir genc yaşlı dinlemiyor bu hastalik bi anlayim lütfen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ercan (4 yıl önce)
    Korona hafta sonlarımı bulaşıyorki hemen sokağa çıkma ilan edilsin diyorsunuz. Başkana Allahtan acil şifalar diliyorum. Ama saçma sapan yorum yapanlarıda anlamıyorum korona cumartesi pazar bulaşmıyor kalabalıkta bulunmaktan hijyenden bulaşıyor yasaklar koronayı yenemez tedbirler temizlik dikkat yener.
    0
    0
    Yanıtla
  • İlhan BÜLBÜL (4 yıl önce)
    Sayın Mehmet ÇINAR'a Yüce Rabbimden Acil şifalar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Düğünler yasaklanmalı cafe ve restoranlar kapatılmalı herkes dipdibe orda vali bey bu duruma el atmalı çok acil
    0
    0
    Yanıtla
  • Yunus bey merhaba Orada çalışanlar, oranın sahipleri, oralar kapatılırsa ne yiyip içecekler. Yunus bey saglik bakanlığı ve hükümet yetkilileri zaten yeterince ilgileniyorlar. Artık kapatmalar, sokağa çıkma yasakları bitti. Bakınız dünyanın neresinde artık kısıtlama var. Sizinde bildiğiniz üzere bu olaylar artik bitti. Cünkü kısıtlamalar demek yine işsizlik demek. Bize düşen burada saglik bakanlığının ve diğer yetkililerinin dediği gibi TMM ( temizlik, maske, mesafe) temizlik ve maske bireyin yapması gereken en önemli ensturman. Mesafe konusunda ise anne ve baba çocuklarına sarilmiyor kendi bilmezler yüzünden yapacak tek şey onları uyarmak. Kalın sağlıcakla. Selam ve dua ile.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Kaya (4 yıl önce)
    Değerli Mehmet beye geçmiş olsun dileklerimi sunar acil şifa dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Bütün hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Vatandaşlarımız dan da biraz daha sabır, maske konusunda biraz daha dikkat, mesafe konusunda da titiz olmalarını diliyorum. Birlikte yaşadığımızı birbirimize destek olmazsak yine kaybedenin şehrimiz hepimiz olacağını unutmayalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Baris (4 yıl önce)
    Biran once malatyada sıkı tedbir alınmalı aksi takdirde vaka da ölüm de çoğalacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (4 yıl önce)
    Malatyada hafta sonları sokağa çıkma yasağı şart
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet genç (4 yıl önce)
    rabbim şafî ismin yüzü hürmetine şifa vere inşallah su anda yatan bütün hastalarimiza şifa ver yarabbi (amin)
    0
    0
    Yanıtla
  • Sehitfevzili (4 yıl önce)
    Suan sehitfevzi mahallesinde cok fazla sayida pozitif vaka var.vatandasa tetbiri birakirsanin hic kimsenin umrunda degil denetimi ilk bastaki gibi yapmak lazim firin bakkal market denetim sifir.
    0
    0
    Yanıtla
  • M. Kadıoğlu (4 yıl önce)
    Sayın Başkanıma ve bütün hastalarımıza acil şifalar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Süleyman Turkoglu (4 yıl önce)
    Allah acil şifalar versin inşallah baskanima
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (4 yıl önce)
    Allah şifa versin...
    0
    0
    Yanıtla