SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cinayet Alacak Verecek Yüzünden!..

A- A+ PAYLAŞ

Hurdacılar Sitesi’nde bir kardeşin öldürülmesi, diğerinin yaralanması olayı ile ilgili 1 kişi yakalanırken, 3 kişinin arandığı açıklandı. Polis, olayın alacak verecek yüzünden çıkan tartışma yüzünden meydana geldiğini bildirdi.

Geçtiğimiz Perşembe günü saat 16.30 sıralarında, Yeşiltepe’nin Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi sınırlarında bulunan Hurdacılar Sitesi’nde Mehmet ve Abuzer Dönmez kardeşlere ait hurdacıda meydana gelmişti. İki kardeş, işyerinde ateşli silahla vurulmuşlar, 27 yaşındaki Mehmet Dönmez olay yerinde ölürken, 24 yaşındaki kardeşi Abuzer Dönmez çenesinden yaralanmıştı.

Polisten yapılan açıklamada; olayla ilgili olarak 31 yaşındaki T.D. adlı şahsın yakalandığı, 28 yaşındaki S.D., aynı yaştaki M.U. ve 24 yaşındaki M.İ.’nin ise arandığı belirtildi. Polis açıklamasında; olay yerinde 10 adet boş av tüfeği fişeği, 17 adet 9 mm. çapında boş mermi kovanı, 3 adet 7.65 mm. çapında boş mermi kovanı bulunduğu belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız